Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az normális hogy 13 éves...

Az normális hogy 13 éves vagyok 169,5 cm és 60 kg? SOS

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Ne kezdj el fogyózni egyrészt azért, mert nincs rá szükséged, másrészt pedig fejlődő korban vagy és úgy megbetegedhetsz, hogy egész életedben nyögheted.
2012. aug. 13. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. :)
2012. aug. 13. 20:25
 3/5 A kérdező kommentje:
anyám meg kórosan sovány és azt akarja h olyan legyek mint ő -.-"""" akk legalább irasson be egy olyan sportra amit szeretekne kick box hanem lovglás
2012. aug. 13. 20:29
 4/5 anonim válasza:
én 172cm vagyok 52 kg orvos szerint a lábamon vagyis a combomon erõsodni kell
2012. aug. 13. 20:48
 5/5 Szoondiii ***** válasza:

na most.. ha súst és zöldséget ennétek, tejtermékek és gabonák helyett akkor nem lennének ilyen kérdések.

nem lenne senki sem különösebben zsíros, de sovány sem.

kickbox az egyik legbalf.aszabb küzdősport, most divatos lányok között.

édesanyádnak kellene valaki, aki jobban ért a dolgokhoz, mint ő. se a sport választás, se a táplálkozás nem biztos, hogy megfelelő.

amit én javaslok kajára azt olvastad, edzésnek lovaglás.. nem sok értelmét látom, de legalább szeretnéd. jóga vagy taichi kellene amúgy, vagy normális harcművészetek. vagy akár normális küzdősport, de ne kickbox!

2012. aug. 14. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!