Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez normális? Mitől történhet...

Ez normális? Mitől történhet ez velem?

Figyelt kérdés
Hali.2és fél hete nem az hogy fogyózom csak egészségesebben táplálkozom ami azt jelenti h pl egy nap tojás reggeli közben gyümi ebéd csirkemell sok sok zöld közben gyümi vacsi csirke v hal sok zölddel.sok víz.fogytam is minden héten -1kg.De! Mindennap fáj a hasam egy kicsit.fáj a fejem gyakorta hőemelkedés hozzá.másik meg h elmentem edzőtermbe sokat futottam meg bicóztam és elájultam.Igaz most egy hete halálosan depressziós voltam mert dobtak akivel èvek óta együtt voltam.szóval lehet az az oka?v a táplálkozás,? 173cm 56kg most ezelőtt 59kg
2012. aug. 1. 19:10
 1/7 kalmj ***** válasza:
2012. aug. 1. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Talán azért hagytak el, mert 10 év fölött már nem írunk le olyan szavakat, mint gyümi, vacsi, bicó...

2012. aug. 1. 20:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Oké köszöntem ezt a sok segítséget!;) most már tudom mi a bajom...az hogy siettem és nem írtam ki néhány szót!
2012. aug. 1. 20:42
 4/7 anonim válasza:

Szerintem a fokozatosság a lényeg.Lehet a mozgás és az étrend változás egyszerre túl sok méreganyag ürítésére készteti a szervezeted és nem bír el vele,de ez csak egy tipp.

Allergiád nincs valamire esetleg? Vércukor szint rendben?

2012. aug. 2. 09:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Van allergiám parlagfűre nagyon erősen.Meg fűkeverékekre ezekről tudok.Vércukorszint?Sose volt mérve...
2012. aug. 2. 20:31
 6/7 kalmj ***** válasza:
Megnézted a linket, amit beraktam? Sovány létedre masszívan fogysz. Szerintem ez az ik. Érdemes lenne kérni egy vérképet. Kimerül a szervezeted az alultápláltságtól.
2012. aug. 2. 20:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Alultáplált?Nem vagyok az hisz soha nem éhezem max ilyenkor este 10kor picit ehetnékem van de gondolom azért van ez mert sok évig ilyenkor este chipsel meg csokival meg sörrel bambultam a tv előtt...megnéztem a linket de soha nem hittem ennek mert volt sokszor hogy elég kövérkés lábyokra is azt írta hogy normális...nem vagyok sovány!hidd el ezt nem beképzelem!persze kövér sem vagyok.vérképet?azt hogy?és mit mutathat ki?kezdem magam kicsit erősebbnek érezni bár ha valami munkát végzek mindig leizzadok kapkkdom aa levegőt és elég rosszul vagyok...szerintem a szakítás utáni depresszió miatt voltam különösen gyenge...
2012. aug. 2. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!