Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A testsúlyom miért nem normáli...

Krukki kérdése:

A testsúlyom miért nem normális? Reggeli: 6:30 2 szendvics 9:00 1 szendvics Ebéd: 12:00 Meleg, főtt étel (max 1 teli tányér, és nem nagy tányér! ) Vacsora: 17:00 1 szendvics

Figyelt kérdés

Szendvicseim mellé eszek zöldséget, vagy esetleg utána egy darab gyümölcsöt... Úgy érzem nem eszem sokat! A kalória-szükséglet vizsgálat alapján 5500 kCal lenne a napi normális, de ha ennél egy picivel többet eszek (mint ami fent le van írva), akkor már jönnek is fel a kilók!!!

21 éves vagyok, 176 cm magas, 98 kg, nehéz fizikai munkát végzek napi 10 órában...

2012. aug. 14. 19:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Pizza? :D A szendvicseim az vizes zsemléből készül, általában margarin (flóra), pulykamell-sonka, paradicsom, vagy paprika, vagy kígyó, esetleg banán uborka... Fatelepen dolgozom, és naponta kb 6000 kg faanyagot pakolászok... Rönköt forgatunk, gyalulok... 21 éves fiú vagyok! Cukros üdítőt havonta 1 szer iszok, ha iszok és az is fél liter kóla... Sört max hétvégén, bár már az is ritka! 4-5 üveg MAX!!!! Edzettem napi 1-1.5 órát (testépítés diéta nélkül, táplálékkiegészítőkkel, szénhidrát mentes fehérjével, creatine, tesztó fokozó) Azt abbahagytam a kondizást 2-3 hónap múlva, mert a könyököm szarrá ment... Azóta sem 100%-os! :( Igen a szénhidrát az java részét kiteszi az ételeimnek, de sajnos a fehérje diéta alatt 4 napig bírtam, mert szédültem, hánytam székrekedésem volt, egy szóval kénytelen vagyok szénhidrátot fogyasztani nagy mennyiségben. Az anyagcserém sebessége majdnem gyors. Napi kétszer megyek wc-re, reggel-este 1-1!!! Szóval? :) :)
2012. aug. 14. 21:30
 12/18 A kérdező kommentje:
A kalória szükségletem vizsgálata alatt nézték a súlyomat, magasságomat, vérnyomásom, munkám, testzsír %... Voltam kardión... Semmi extra, csak elhízás... :S
2012. aug. 14. 21:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

a "fehérje diéta",vagyis szálkásító étrend alatt fokozatosan kell csökkenteni a ch-t,nem egyik napról a másikra.

azért lehettél sz@rul.

szóval mikor elindítod,majdnem ugyanannyi a kal bevitel,mint alap állapotban.

aztán két hetente csökkentesz a ch-n.

a gyors ill lassú anyagcserének meg nincs köze ahhoz,hogy hányszor sz@rsz.

a testszto fokozó is baromság volt.

21 évesen csúcson van a tesztó szinted,nem tud mit fokozni.

annak a terméknek 30-35 éves kor fölött van minimális hatása és a szedésének értelme.

szóval ha fokozatosan csökkented a ch-t,akkor pontosan megtudod,hogy mennyi bevitt kalóriára hogyan reagál a tested.

indítsd akkor 3500ról és két hete csökkentsd 300kallal.

két hét múlva megint mínusz 300kal stb,aztán meg kb 2000-2500nál megállsz és azt tartod.

a falnak támaszkodva végzett fekvőtámasz meg kiváló rehabos gyakorlat a könyökízület kezelésére,erősítésére.

2012. aug. 15. 00:35
 14/18 anonim ***** válasza:
a kalória szükséglete 5500 kcal azalatt kellene olyan 300-al ennie.Soknak tűnhet de aki napi 6tonna fát megmozgat annak kellhet is ennyi. Amúgy a fehérjét hiányolom az étrendedből.
2012. aug. 15. 09:32
 15/18 Szoondiii ***** válasza:
72%

gondolom az feltűnt, hogy napi 3x eszel kenyeret, és ebédre is nyilván valami szénhidrátban dús ételt.

azért nem normális a testsúlyod, mert egész nap szénhidrátot eszel. a tested nem erre lett kitalálva.

persze szerepe lehet a glutén mérgező hatásának, a tej fogyasztásának, de kezdetnek elég lenne ha csak elhagynád a kenyeret, tésztát, krumplit, rizst, cukrot.. és a kalória számolgatást.

helyette meg sok zöldséget, húst ennél.

ugye sokat nem veszíthetsz, hiszen nyilván már elég sok sehová sem vezető táplálkozási (kamu) tanácson túl vagy, kapsz is még, ideje a szénhidrát megvonásnak.

2012. aug. 15. 10:09
 16/18 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg, hogy a szendvicseket ugyanazzal a feltéttel, de teljes kiörlésű rozszsemléből vagy kenyérből csinálod. (Ha drágállod, otthon is lehet sütni.) Ezenkivül a 9 órai szendvics helyett egyél salátát vagy gyümölcsöt, müzlit. Fizikai munka mellett tényleg nem lehet éhezni, de esetleg próbáld meg a szokásosat valami könyebbel, helyettesíteni mint amilyen példát írtam. Meg szerintem fontos a fokozatosság, tehát egyszerre csak egy valamit változtass. Pl. először próbálj ki többféle gyártótól barnakenyeret és ha megtaláltad amelyik ízlik, akkor kezd el az összes szendvicsedet abból gyártani. Amint megvan a tökéletes szendvics, utána kezdj el próbálkozni, hogy a 9 órait mivel helyettesítheted, mi az amitől nem maradsz éhes, de mégis könnyebb stb....
2012. aug. 27. 15:26
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! A ch a ludas az egészben... És az, hogy "keveset eszem"... Keveset ettem, mind elraktározódott... Fogytam 3 kg-ot! :D
2012. szept. 3. 22:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :) :D
2012. szept. 13. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!