Ma ettem egy kis tányér levest, egy tányér töltött káposztát,3 darab puszedlit, egy kis tányér halászlét és egy tányér francia salátát. Ez sok?
Szerintem nem. Én többet eszem :D
23/L
Én (a 23/L) meg 174/62 vagyok, és mondom hogy én többet eszem. :) Meg a leves az csak víz. Én megeszem egy tányér levest és 1,5 óra múlva éhes vagyok újra...
Figy én ezt ettem ma:
1 tojásból rántotta +savanyúkáposzta.
Hurka (véres-májas) + egy csomó krumpli hozzá
3 palacsinta
2 zsemle (felvágottal, sajttal, paradicsommal)
dinnye.
És kb most is éhes vagyok, ha nem mostam volna már fogat most ennék valami nasit. xD
Mi köze lehet ennek a Szerelem, szex kategóriához?
evésről szól, vagyis: "tetszeni fogok annak, aki..."
sokat szerepelnek benne számok, tehát a szexpartnerei között válogat
méretekről szól, tehát vagy a sajátjával nincs megelégedve, vagy a partnerével
levesről szól, amiben mindenféle alapanyag van összekeverve, tehát egy új kapcsolata lehet kialakulóban (ld.: kavarás)
a "töltött" szó arra utal, hogy a közelmúltban közösült valakivel
a "káposzta" pedig arra, hogy aggódik, mert véletlenül szellentett és vajon megérezte-e a másik?
a puszedli egyértelműen orális szexre utaló jel, a halászlé szó pedig arra enged következtetni, hogy odalent ápolatlan hajlatok és nemiszervek várták
a franciasaláta pedig a kölcsönös orálszex után a makkon hagyott ételdarabokra utalhat.
Ez bizony sok!
21F
Hát amennyit én eszek ez macska kaja a-hoz képest .
Mondjuk kicsit másabb a hejzetem( szerintem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!