Ma ettem egy kis tányér levest, egy tányér töltött káposztát,3 darab puszedlit, egy kis tányér halászlét és egy tányér francia salátát. Ez sok?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés:D Na de érdekel, hogy ez szerintetek sok-e?2012. júl. 14. 23:02
11/17 A kérdező kommentje:
Na miért? és mennyit eszel? :)...jó lenne madárétkűnek lenni...:(
2012. júl. 14. 23:17
12/17 mizuzizu92 válasza:
Hát mert 8 hós kis mama vagyok és mindent képes lennék meg enni ami a hűtőbe van.
Mondjuk nem mindig !
Nem válaszoltál h mien halászlevet ettél :D
13/17 anonim válasza:
23.12-csupán lehet valakinek a gépét feltörte és épp a fogyis naplójából idézget-amúgy tényleg kategóriát tévesztett...
14/17 A kérdező kommentje:
Jaa hát rendes halászlé :D Ponty :D
2012. júl. 14. 23:32
15/17 anonim válasza:
Ez teljesen normális mennyiségű étel egy napra,abszolút nem sok.
A madárétkűségről annyit,hogy a férfiak jelentős része agyf--t kap az olyan nőktől,akik bűntudatnak érzik az evést, vagy sírva fakadnak egy tányér normális mennyiségű ételtől.
30/F
16/17 mizuzizu92 válasza:
Bajai halászlé most megennék egy egész bográccsal rég nem ettem mióta nem lakok arra .
Egyébként tényleg ne foglalkozz már azzal nem vagy duci , max sétálsz utána egy kicsit .
17/17 anonim válasza:
Nem ez nem sok. mindenkinek meg van , hogy mennyi energiára van szüksége egy nap, tehát az, hogy sok nagyon relatív fogalom.. attól függ kinek mi a sok. aki egy tányér húslevest, 2 almát és 1-2 szelet kenyeret eszik egész nap annak sok, de aki folyton nasizik, issza a cukros löttyöket és mellette böségesen van reggeli, ebéd, vacsora annak kevés. egyébként ez sztem teljesen normális és nem sok. ennél én is többet eszek ---> 14 éves lány, 159 cm és 43-44 kg.. én sem hízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!