Fogyókúrázó sorstársaim! Én ezt már egyáltalán nem értem?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt prédikálják hogy napi 500-1000 kcal-t be kell vinni különben a test raktározni kezd és ugyebár azt nem szeressük.A fogyáshoz pedig többet kell elégetni mint bevinnu.De hogy a jóéletbe lehet több mint 1000 kcal-t elégetni?!Az ugrálókötelezéssel percenkénti 8(!) kalóriát égetünk,nekem megy még max.2 perc,aztán meg már csak a fáradság miatt akadozik és alig bírom.A rubinr.réka 20 perceseit tolom.naponta,nem mintha végig bírnám.Kérlek,segítsetek megmagyarázni,vagy legalább hogy mitt kele csinálnom!2014. júl. 8. 11:23
11/14 A kérdező kommentje:
Én sem úgy táplálkozom,hogy megeszek egy zacskó chipset,úgy kijön az 1000 kalória és akkor most hú de sokat kell mozogni.Azzal nem voltam tisztában amit fent említetek,hogy azzal is használok el energiát hogy ezt begépelem,meg úgy általában a puszta létezéssel.
2014. júl. 8. 13:13
12/14 anonim válasza:
Mondjuk, ha sok kalóriát akarsz elégetni, akkor ne ugrókötelezést meg hasprést csinálj, ha menj el futni, biciklizni, úszni. Ezek ilyen szempontból hatásosabbak.
13/14 anonim válasza:
"De azokból sem 3 órán keresztül,csak egy kicsi."
Látom, nemcsak a kalóriák terén futottál bele butaságokba. Ha nem vagy versenysportoló vagy ilyesmi, full felesleges órákig keményen edzened. OK, egy teljesítménytúra jöhet akkor is, néha, de kemény edzésből (intenzív torna, súlyzózás, miegymás) nem is lehet órákat nyomni, ha bírod órákig, akkor túl lagymatagon csinálod :D
Szerintem napi 20 perc torna teljesen szép, nekem csak a jobb napjaimon jön össze annyi, igaz, én iszonyat lusta vagyok e téren (úgyhogy ha csinálom, akkor keveset és nagyon intenzíven. aztán olykor napokig izomlázam van...). De tényleg nem kellenek órák.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem,nem 3 órát,de kettőt sem,1 sem jön össze.Iskolás vagyok,nyáron időm van mint a tenger,nem nagyon járok el ide meg oda,egész nap ülök a gép előtt,ülök és olvasok,satöbbi...egyszer viszem el a kutyát sétálni egy nap,így nem nagyon van ami leszívja az energiámat,ezért veszem rá magam a mozgásra.Azért ha dolgozni járnék,nyilván nem így állna a helyzet... :)
2014. júl. 8. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!