Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Töltött káposzta csirkemellel...

Töltött káposzta csirkemellel elkészítve. Mennyire vészes fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
febr. 16. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Attól függ, hogy az aktuális fogyókúra épp mit mond.

Amúgy csak megsúgom, hogy nem az a fontos, hogy mit eszel, hanem hogy mennyit. Vagyis pontosabban, hogy az abban levő kalóriát ledolgozod-e pont zéróba, többlet marad nálad, vagy pont hogy még szüksége lenne a testednek egy kicsire.

febr. 16. 11:51
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Kár csirkemellel elrontani, ha normálisan disznóhússal készíted, akkor legalább jó íze lesz, ha nem teszel hozzá külön zsírt, akkor semmivel sem rosszabb, mint csirkével lenne. Emellett egyél egy, esetleg két darabot, úgy egyáltalán nem probléma
febr. 16. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
A csirkemell nem erre való. A rendes darált sertéshúsból készült töltött káposzta is teljesen rendben van fogyás alatt.
febr. 16. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mennyire vészes fogyókúra alatt?"

Kalóriakereten belül semmi nem vészes. Mennyi a napi kalóriabeviteled?

febr. 16. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Ízetlen lesz, ha nem teszel bele zsírt, ha pedig igen, akkor ugyanott vagy kalóriában. A csirkemell nem erre való.
febr. 16. 13:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem leírni, hogy alapjáraton csirkemellel szeretem, mindig is így ettem, tudom fura. :D

Napi kalóriabevitelem 1300

6 kg-t szeretnék fogyni még fogyni. Nyilván sportolok is mellette, de hetek óta nem ettem töltött káposztát, pedig az egyik kedvenc ételem.

tegnapelőtt 09:41
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
1300 az egy kisgyerek napi kalóriaszükséglete, szóval már bukott a dolog :D
tegnapelőtt 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!