Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a legfogyasztóbb,...

Melyik a legfogyasztóbb, leghatékonyabb otthoni edzés egy túlsúlyos nőnek? Sok a túlsúly rajtam, így a saját testsúlyos edzés nem lenne jó. Rubint Réka videói? Kis súlyzókkal való gyakorlatok? Fitnesz videók? Esetleg táncos torna?

Figyelt kérdés

Nem gépekre gondolok, azok drágák és nekem unalmas is lenne.

Azt is tudom, hogy a megfelelő étkezés is nagyon fontos, ez megvan már.

2022. nov. 15. 07:22
 191/223 anonim ***** válasza:
13%
Valami perverz lehet, aki titokban rád re..ázik, hasonló, mint azok a melegek, akik szégyellik magukat.
2022. nov. 18. 00:20
 192/223 anonim ***** válasza:
94%

"Nem gépekre gondolok, azok drágák "

"Van futópadom....drága, új a gép és csak fél éve vettem"

Te sokpénzű skizofrén :D

2022. nov. 18. 00:26
 193/223 A kérdező kommentje:

Az egyik kedves válaszoló üzenetben, fehérneműs képeket kért.

Csakis azért, hogy megállapíthassa, hogy mennyire vagyok elhízva és ő majd segít..

Peeerssze!

Azonnal küldök! :D

Szerinted ő volt az? :D

2022. nov. 18. 00:28
 194/223 A kérdező kommentje:

Már van egy drága gépem, minek vegyek még egyet? Rendezzek be otthon egy edőtermet? :D

Várod már nagyon a képeket? :D

2022. nov. 18. 00:29
 195/223 anonim ***** válasza:
91%
Alig várom. Itt ülök egész éjjel, amíg nem kűddöd Maris.
2022. nov. 18. 00:41
 196/223 A kérdező kommentje:
Hiába vicceled el, nagy valószínűséggel te lehettél. Már hány kommentet írtál Jóska? :D
2022. nov. 18. 00:43
 197/223 anonim ***** válasza:
90%

Jaaaaj, a nevemet is tudod, az Isten is egymásnak teremtett minket.

Nem is kell a kép, megoldom anélkül.

2022. nov. 18. 00:50
 198/223 A kérdező kommentje:
Nem kellesz, menj el Jóska. :D
2022. nov. 18. 00:57
 199/223 anonim ***** válasza:
93%

Jajj de várható volt, hogy erre is lesz kifogás 🤡🤡🤡

Számtalanszor felajánlod, elkezdesz random árakat írni, hogy mennyi a konzultáció, hátha az ember megijed, mert te a fejedbe vetted, hogy tuti csóró, de az se hat. Szóval ja, nincs orvosod. Ott tartok, hogy valószínűleg betegséged sincs... 🤷🏼‍♀️

A futás ellen eddig ment a rinya, most hirtelen lett futópadod. Jajj, de nem jó, mert nem a tv előtt van 🤡🤡🤡 De a sok pénzből nem telik egy tabletre, ipadre, vagy akár csak egy nagyobb kijelzős telefonra. Sőt, a podcast hallgatás se megy, ahhoz még csak képernyrő se kell.

Büdös életedben nem mozogtál te rendszeresen, és nem számoltál kalóriákat, csak egy valóságtagadó dagi vagy, aki lusta, és az is marad.

Majd várom a zaklatásról az értesítést a nagyon menő képzeletbeli jogász, ügyvéd ismerősödtől.

Viszont részemről be is fejeztem, a többiek majd játszanak veled, ha akarnak. Vagy kva gyenge troll vagy, vagy végtelenül ostoba, ami eddig volt részemről szórakoztató 🤷🏼‍♀️

2022. nov. 18. 05:58
 200/223 A kérdező kommentje:

Hányszor fejeztétek be? :D

Ne aggódj! Az ügyvéddel megbeszéltem mindent ami érdekelt.

Nektek ez szórakozás?

Gondolkodjatok már ember!

Az a baj, hogy nem megy nektek, ahogy eddig sem.

Ennyi "szórakozástok" legyen az életben. Gondolom csak ennyi is van, mert napok óta itt vagytok. Pénzetek is biztos van, mert akkor otthon ülnétek a gép előtt és egy idegent zaklatnátok. :D

A többire nincs időm és kedvem válaszolni. Felesleges is lenne, mert eddig se fogtatok fel semmit, mindent 10xer írtam le és azt lesitek, hogy melyik szavamba köthettek bele.

Így nem etetem többet a nethuszárokat. :D Gondolom nektek is csak az interneten van bátorságotok, személyesen kussban lennétek még egy lány előtt is. Ahogy az idősek mondanák: nektek katonaság kéne, nem internet. Mert nagyon elkorcsosodtak a mai férfiak. Lehet anyuka nem is nevelt titeket rendesen. :D

Már eljutottatok arra a szintre, hogy több okból is szánlak titeket.

2022. nov. 18. 06:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!