Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a legfogyasztóbb,...

Melyik a legfogyasztóbb, leghatékonyabb otthoni edzés egy túlsúlyos nőnek? Sok a túlsúly rajtam, így a saját testsúlyos edzés nem lenne jó. Rubint Réka videói? Kis súlyzókkal való gyakorlatok? Fitnesz videók? Esetleg táncos torna?

Figyelt kérdés

Nem gépekre gondolok, azok drágák és nekem unalmas is lenne.

Azt is tudom, hogy a megfelelő étkezés is nagyon fontos, ez megvan már.

2022. nov. 15. 07:22
 211/223 anonim ***** válasza:
100%
Rubint*
2022. nov. 20. 18:38
 212/223 anonim ***** válasza:
22%

20kg feleslegem van. Rella nagyon aranyos lánynak tűnik. Megnézem a videókat és kipróbálom, hogy megy e, esetleg kombinálom Rékával.

Köszönöm a tanácsot!

2022. nov. 20. 21:45
 213/223 anonim ***** válasza:
93%
így kell lebuktatni magad kérdező :'D na nem mintha nem lett volna egyértelmű, hogy saját magaddal beszélgetsz (:
2022. nov. 20. 21:53
 214/223 A kérdező kommentje:

Nekem 32kg a felesleg. Réka lánya a Rella? Ha nem tudok ugrálni, akkor én is kombinálom Rékával és a futópaddal.

Köszi, hogy írtál. :)

2022. nov. 20. 21:54
 215/223 anonim ***** válasza:
93%

Szép próbálkozás, de senki nem hiszi el. Korábban is egyértelmű volt, hogy magadat véded másik accountról.

Amúgy az unokahúga. Rubint Robi (Réka testvére) lánya.

2022. nov. 21. 00:01
 216/223 A kérdező kommentje:

Igen, igen, mindenki aki nem azt írja, mint ti, az én vagyok.

Peeerszeee. :D

Eddig leszóltátok Rékát és a tornát, most meg őt írjátok. A családját is elég jól ismeritek, lehet a tornáira is jártok. :D

Vajon még hány hétig figyelitek a kérdésem és a válaszaim? Gondolom már könyvjelző.

Hát igen, akinek nincs élete és akihez szóljon, annak ennyi is megfelel.

Az a gond, hogy engem sem érdekeltek. :D

2022. nov. 21. 01:33
 217/223 anonim ***** válasza:
65%
Nem követem a tornáit, de a szomszédaim voltak, személyesen ismerem a családot.
2022. nov. 21. 08:07
 218/223 A kérdező kommentje:
Nem kérdezek semmit, mert nincs jogom ítélkezni, de a tornáit sokan dicsérik és az elején mindig izomlázam volt. :D
2022. nov. 21. 22:26
 219/223 anonim válasza:
23%
Túlsúlyos edzéstervet kerestem valahogy ide keveredtem végigolvastam, undorító ami itt megy. Na pont az ilyenek miatt van a nőknek súlyos önbizalom problémája. Kedves kérdező ha még olvasod esetleg sikerült azóta találni valami otthoni mozgásformát? Én is krónikus beteg vagyok nem egészséges sem az emésztésem (chron betegség), sem a gerincem és a hormonváltozás korában vagyok de muszáj fogynom mert vacakol a vérnyomásom. A trollokból nem kérek.(Persze szerintük nyilván ő is én vagyok úgyhogy tökmindegy. 😃 Idióták .) Privátban is jöhet a válasz ha úgy jobb kedves kérdező. Köszi.
2023. febr. 10. 10:50
 220/223 A kérdező kommentje:

Szia!

Igazad van, sok a ... ember.

Az ilyenek véleménye nem számít, csak nevetni kell rajtuk.

Sajnálom a betegségeid!

Én a futópadon gyorsan, magas emelkedőn sétálok és torna.

Ami még sokat segít nekem: evés előtt, egy nagy pohár víz, akkor sokkal kevesebbet eszel.

Szerintem a gerinced miatt, ne emelj semmi súlyt.

Sok sikert a fogyáshoz! :)

2023. febr. 17. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!