Melyik a legfogyasztóbb, leghatékonyabb otthoni edzés egy túlsúlyos nőnek? Sok a túlsúly rajtam, így a saját testsúlyos edzés nem lenne jó. Rubint Réka videói? Kis súlyzókkal való gyakorlatok? Fitnesz videók? Esetleg táncos torna?
Nem gépekre gondolok, azok drágák és nekem unalmas is lenne.
Azt is tudom, hogy a megfelelő étkezés is nagyon fontos, ez megvan már.
199. Pont erre gondoltam én is, hogy na de hol van a tablet, ipad stb. :D
Én annál maradok, hogy ostoba gyenge troll, valahol írtam feljebb, hogy full beteg, mert hogy ez valakit ennyi időn keresztül szórakoztasson, az elképesztő.
Valami határontúli (vagy határközeli) troll lehet, már elfelejtettem, hogy melyik tájszólásra jellemző ez a fordulat, ahogy mindig írja, hogy "gondolom csak ennyi is van" stb.
De az is lehet, hogy tévedek, egyetlen tájszólásra sem jellemző, csak nem tud rendesen magyarul.
Mindenesetre biztos visszaír még, alig várja, hogy megint érkezzen válasz - már engem is már kevésbé szórakoztat, úgyhogy én sem fogok írni többet.
Tegnap belegondoltam, hogy ilyenek járnak körülöttünk (illetve hidegben ő nem, nyáron meg nyilván túl meleg lesz) - ránézésre azt hinnéd normális ember, aztán kiderül, hogy egy hazudozós ostoba embergyűlölő, aki kitalál magának egy világot és arra henceg idegen, anonim embereknek az interneten, akiknél felsőbbrendűnek érezheti magát. Tulajdonképpen ijesztő.
Mennyi időtök van, továbbra is egy idegenen gondolkozzatok. :D
Mindjárt migráns leszek. Tájszólás, istenem. :D
Vagy ha valaki vidéki, falusi, vagy külföldi az probléma?
Csak te lakhatsz itt? Tiéd az ország? :D
Az nem lehet, hogy az ember úgy használja a szavakat, ahogy az neki jobban tetszik, ha a másik megérti?
Sokszor hallok én is furcsa szavakat, ennél sokkal furcsábbakat, de sosem volt vele semmi bajom. Elnézést tanár úr! :D
A válaszaitokat nem várom, csak azt a csodát, hogy eltűnjetek, de ez sosem fog megtörténni, mert nincs életetek. :D
Az a beteg, hogy titeket ez szórakoztat.. Ennyi örömötök legyen továbbra is!
A hazudós, szegény, IQ, EQ, figyelemhiányos fotelhuszár nem én vagyok, hanem ti.
Napok óta itt lebzseltek. :D
Én meg élvezem, hogy idegesíthetlek.
Miközben veletek beszélgetek, az átlagbéretek felét elrendeltem az interneten. ;)
De kérlek hidd azt, hogy hazudok, mert ha nem, nem lenne nyugalmad és még szívinfarktust kapnál. :D
Vannak itt ijesztő emberek, bizony.
Nézz magadba! :D
Rég nevettem ennyit.
Kifejezetten szeretem a tájszólást, és semmi bajom a vidékiekkel - ismét egy téves következtetés, mint mindig.
Úgy használod a szavakat, ahogy neked tetszik, ha a másik megérti? :D :D Milyen cuki :D
Ja, eddig szórakoztattál, ilyen gyenge bulvárszinten, de most már csak szánalmas. Ha lenne valami befogadóképességed, mert értelmes ember lennél, érdemes lenne veled érdemben foglalkozni, de a butaságod miatt vitte le mindenki a szintet a reakciós dolgokra (ami tényleg csak egy darabig szórakoztató, mert a trollkodáshoz is ész kell, a buta troll mint te, elég unalmas egy idő után)
Engem aztán egyáltalán nem idegesítesz, inkább csak érdekesség voltál egy darabig, hogy milyen szélsőségek léteznek a világban.
Örülök, hogy elköltöttél egy pár százezret, és azt hiszed ez bárkit is érdekel vagy idegesít. Csak buta, végtelenül ostoba emberek hencegnek ilyesmivel, ha igaz ha nem, mert azt hiszik a másik is buta és ostoba, és majd irigykedni fog. De te ezt sem fogod fel.
Mindegy mit hiszek, tőlem aztán igaz is lehet, egészségedre, akkor is buta és ostoba dolog.
Úgyhogy itt tényleg én is befejeztem, mert buta és ostoba emberekkel nem kommunikálok, ha már menthetetlen a dolog. Te meg az vagy - további jó nevetést.
Bocs! Már az elejétől a TI szintetekre mentem le. ;)
Amint írtam, azt adom, amit kapok.
Ha ti szórakoztok, akkor én nem szórakozhatok veletek?
Sokszor nevettem és sajnáltalak is titeket, erre jók vagytok.
Nem nyelvtanórán vagy és megértetted amit írtam, teljesen feleslegesen hoztad fel, mert rasszista vagy. Ha nem zavart volna, nem írod, főleg ilyen negatív értelemben. Ez is kiderült.
Érdekesség én. :D Ti viszont betegek vagytok, ezt úgy hívják. Zaklató, gonosz, undorító, unatkozó, buta és érzéketlen.
Az ország 80%a olyan, mint te, igen nagyon irigyek vagytok, ezt minden platformon, kommetben kifejtitek., bebizonyítjátok. Ezért fetrengtek feleslegesen, itt is napok óta. :D
Nem dicsekszem ezzel, csak idegesítelek és tájékoztattalak. Mivel már untalak valamivel le kellett foglalnom magam.
Ha nem fájna, nem említettétek volna többször és nem írtátok volna, hogy hazugság.
Ismerem már az ilyen embereket. Néha jó megnézni a ti gondolkodásotokat is, de ijesztő.
Ja, velem van a probléma. :D
Én csak felvettem az itteni stílust és reagáltam a szinten aluli butaságaitokra. :D
Egyik kommentemre sem tudtatok válaszolni.
Úgy tettetek, mintha nem lenne ott és folytattátok a saját hülyeségeiteket.
Mint egy betanult robot.
Ilyet még nem láttam.
Ha még maradtok, akkor garantáltan lesz min nevetni, ingyen cirkusz. :D
Arról se feledkezzünk meg, hogy itt mindenki mindennek leír és nem kíváncsiak rám, azért vannak itt napok óta.
Üzenetekben viszont azt kérdezgetik, hogy hol lakom, hány éves vagyok és küldjek képeket.
Szánalmas az egész! :D
Na ez tényleg vicces, de igaz is.
Amikor engem lenulláznak én is ott kapok gyorsan pontokat.
Mindig vannak fent emberek és sok témában válaszolhatsz.
Én is jövök! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!