Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a legfogyasztóbb,...

Melyik a legfogyasztóbb, leghatékonyabb otthoni edzés egy túlsúlyos nőnek? Sok a túlsúly rajtam, így a saját testsúlyos edzés nem lenne jó. Rubint Réka videói? Kis súlyzókkal való gyakorlatok? Fitnesz videók? Esetleg táncos torna?

Figyelt kérdés

Nem gépekre gondolok, azok drágák és nekem unalmas is lenne.

Azt is tudom, hogy a megfelelő étkezés is nagyon fontos, ez megvan már.

2022. nov. 15. 07:22
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/223 A kérdező kommentje:

Amint többször írtam, azt kapjátok amit kaptok.

Mit gondoltál, ezek után majd kedves leszek a válaszaimban? :D

Tudod mi az az irónia? Nem, gondolom. Nem vagyok kíváncsi rátok, de majd pont ilyen emberekkel találkozom. Messze van, azt sem értetted, se baj! :D

Nincs bajom a szegényekkel, de ne legyen nagy arcuk, hogy kik ők és milyen okosak, mert akkor valószínűleg nem ilyen stílusban, IQ-val írtatok volna és több dolgotok lenne, mint itt zavarni. Ti viszont teljesen be vagytok savanyodva és tele vagytok gonoszsággal, ami egy sikeres, boldog emberben nincs.

Ne aggódj, megyek majd nyaralni. Itt vajon hányan fognak? Még a Balatonra sem, de itt arcoskodnak, de ne legyen igazam! :D

2022. nov. 17. 07:13
 162/223 anonim ***** válasza:
91%

Tökéletesen leírtad saját magadat, ügyes vagy.

Te kezdted, már az első oldalon kifogásoltad, hogy leírták az igazat, aztán elkezdtél támadni meg gúnyolodni. Ilyen ember vagy, ne szégyelld (mondjuk láthatóan nem teszed, itt publikusan égeted magad már napok óta), kellesz a világra, még a végén tökéletes lenne nélküled.

2022. nov. 17. 07:27
 163/223 anonim ***** válasza:
91%
És arcoskodni meg te arcoskodtál, nem tudom hogy jön ide, hogy ki nyaral a Balatonon - és ezt senki nem is említette rajtad kívül. IQ-t meg jobb, ha nem emlegeted :D :D
2022. nov. 17. 07:29
 164/223 A kérdező kommentje:

Amint írtam, azt kapjátok, amid adtok.

Számítógépnél vagyok, én osztom be az időmet, két percem meg van, hogy válaszoljak, így kíváncsi vagyok meddig csináljátok még.

Ti írjátok, hogy okosabbak vagytok mindenkinél. Képzelem..

Nincs semmi szégyellnivalóm, sikeresebb, boldogabb ember vagyok, mint ti.

A pénz meg az intelligenciával, iskolákkal, végzettséggel jár.

Majd pont az ilyen emberek, mint ti a sikeresek. Mindjárt féltékeny leszek. :D

Ti csak arra vagytok jók, hogy nevessek. Másra is, de azt nem írom le, mert nem süllyedek a szintetekre.

Nem az én hibám, hogy sikertelenek, buták és gonoszak vagytok, így kérlek ne vetítsétek rám a szenvedéseteket.

2022. nov. 17. 07:46
 165/223 anonim ***** válasza:
94%

Fordítok, bár senkinek nem lesz meglepő: dagadt vagyok, mert zabálok, de nem mozgok eleget. Talán igaz, hogy van pár betegségem, ami nehezíti, talán nem, de az biztos, hogy kifogásként használom. Lekicsinylem azokat, akik sikeresen lefogytak betegségek mellett. Arrogáns vagyok, sértegetek mindenkit, de megsértődöm, ha ugyanezt a fogadtatást kapom vissza. Folyamatosan terelem a témát, hogy ne kelljen leírnom betegségeket, amikkel nem rendelkezem, vagy amik valójában nem indokolják a túlsúlyomat. Ha felhozzák ezt, csak támoadok, hogy ne parancsolgassanak, pedig én jöttem ide tanácsért, ugyanilyen könnyen el is mehetek. Nem ismerem a jogot, és valójában sose fogok ilyen kérdésekre választ kapni, mert utána nem nézek, tudásom pedig nincs. Nem értek a gépekhez, számítástechnikához sem, csak hallottam valahol, hogy létezik ilyen, hogy IP cím, ami valami azonosítgató, így igyekszem támadásban maradni vele, hátha megijednek.

Egyébként sok sikert, várom a levelet. Közben nyugodtan leírhatod továbbra is a betegségedet, az orvosod nevét, mert azzal is csak ijesztgetni próbáltál, hátha elhisszük, de nem feccöljük bele az energiát. Viszont egyelőre arra is lusta voltál, hogy google-ban rákeress orvosokra, és onnan bemásolj valamit. Gondolom pontosan ugyanilyen lelkes vagy a diétákkal, mozgással, és minden egyébbel.

A többi válaszolónak annyit üzennék: ne próbáljatok semmit bizonyítani a kérdezőnek, mert nincs mit. Ő jött ide, tett fel egy kérdést, majd mondott egy kifogást, amit nem támasztott alá. Maradjunk inkább ezen a vonalon. Ha valamit rátok fog, hogy olyanok vagytok, legyen. Én férfi vagyok, kondizok, és végtelenül elhízott voltam, akit emiatt piszkáltak. Ja, és szegény is vagyok. Bár nem tudom, miből fizetem így a rendszeres kondit... Hm.

2022. nov. 17. 08:11
 166/223 anonim ***** válasza:
83%
166. Nem meglepő :D
2022. nov. 17. 08:20
 167/223 anonim ***** válasza:
94%
166. És az a durva, hogy az emberek 98%-a azért látogatja ezt az oldalt válaszolni, hogy segítsen másoknak. De vannak olyanok, akiken nem lehet segíteni, mert nem akarják. A kérdező is ilyen, ha konzultációra jönne hozzám, és ilyen lenne a hozzáállása, nagy valószínűséggel elküldeném, hogy keressen mást a céljaihoz, nem lesz gyümölcsöző az együttműködés. Nagyon ritkán, de vannak ilyenek - sajnálatos, mert a segítség lenne a fontos, de senkire nem lehet és nem is szabad ráerőltetni.
2022. nov. 17. 08:24
 168/223 anonim ***** válasza:
93%
#168 abszolút. Teljesen felesleges. Nem is beszélve, hogy mégis mi van abban, ha valaki akár tényleg minden kérdésre leírja a sikertörténetét, és leírja a hátráltató tényezőit is, amin felülkerekedett? Büszke magára. És? Legyen is! Komolyan, mintha lenézendő lenne, csak mert eredményt ért el, és képes ezt leírni. Borzalmasan bosszant ez a dolog, pedig nem rólam van szó. De ilyen ignoránsnak, pökhendinek lenni, miközben ő sikertelen ezen a területen, és csak kifogásokat gyárt... Nos, ahhoz egy egészen speciális mentális állapot kell.
2022. nov. 17. 08:45
 169/223 A kérdező kommentje:

166 Te is nagyon ráérsz, mint a többi.

Az a problémám, hogy ti sokan írtok rengeteget, amit nem kértem.

Na erre már nincs időm, se kedvem. Most utoljára válaszolok, azután legyen elég! Karácsony is csak egyszer van az évben.

Nem tudod hány kg vagyok és miért, de írj amit akarsz. Eddig is csak tippelgettetek. :D

Nem kicsinyítettem le senki fogyását, annak a válaszolónak mást írtam, olvasd vissza és értelmezd. Tudom nehéz, eddig is mindent 10xer írtam le és még mindig nem elég..

Azt adtam, stílusban és válaszban, amit szászszorosan kaptam. Erre is 10er válaszoltam. Ez sem volt érthető?

Amint írtam semmi közötök a betegségeimhez, gyógyszereimhez és magánéletemhez, eleve nem ez volt a kérdés.

Nehogy már még számon kérj, mert már nincs kedvem megosztani a részleteket, hogy minden egyes szavamba belekössenek továbbra is.

Az orvosokat leírhatom, de a saját adataimat nem.

Nem tanácsért jöttem ide. mivel nem vagytok orvosok! Az igaziakkal meg mindent átbeszéltünk.

Egy kérdést tettem fel, amire 3 hasznos válasz jött.

Miért mennék el a saját kérdésemtől?? :D :D

TI zavartok és zaklattok engem.

Miért kéne ismerjem a jogot és az informatikát? Nem az a szakmám. Te ismered?

Viszont van igazságügyi szakértő ismerősöm és komoly ügyeknél elég sok dolgot meg tudnak nézni az eszközökön. Nem tudok részleteket, mert nyomozásról nem beszél, csak pár alap dolgot mondott.

Ha ma nem ír a válaszoló, én is megkérdezhetek egy ügyvédet, mivel van rá pénzem és kíváncsi lettem. ;)

JAAA, persze, ti viszont mindent IS tudtok, hisz eddig is orvosok, személyi edzők, és minden voltatok. :D

Nem kell semmit üzenni és bizonyítani, mert már megtettétek, meglett a vélemény, köszönjük. :D

Jaj az a havi 12ezer ft kondi milyen sok, biztos nem vagytok szegények.

Ennyi pénzt ne írjam, hogy mennyi idő alatt elköltök. :D

169 Ne áltass senkit kedves, te vagy az! :D

Mint minden ilyen kérdésnél. Te nem megosztód a sikered, hanem hős szerepben tündökölsz és másokat degradálsz.

Majd ha megtalálom a többi válaszod belinkelem.

Neked van aztán egy elmeállapotod, inkább azon elmélkedj! :D

2022. nov. 17. 08:55
 170/223 anonim ***** válasza:
92%
Engem hívtál hősnőnek és én nem a 169 vagyok, szóval már itt bukik az elméleted.
2022. nov. 17. 09:22
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!