Melyik a legfogyasztóbb, leghatékonyabb otthoni edzés egy túlsúlyos nőnek? Sok a túlsúly rajtam, így a saját testsúlyos edzés nem lenne jó. Rubint Réka videói? Kis súlyzókkal való gyakorlatok? Fitnesz videók? Esetleg táncos torna?
Nem gépekre gondolok, azok drágák és nekem unalmas is lenne.
Azt is tudom, hogy a megfelelő étkezés is nagyon fontos, ez megvan már.
Ja, akkor marad a szokásos válasz: dagadt vagyok, nem tehetek róla, de a betegséget sem oszthatom meg veletek mert szupertitkos.
Nyilván.
SZERINTED nem arra válaszoltunk. De ahelyett, hogy normális hangnemben elmondtad volna, leírva a CSODABETEGSÉGEDET, csak hajtogattad, hogy minek írtunk, haszontalan válaszok, nem tudunk értelmezni, és a többi, válogatott sértegetés, nyugodtan olvasd vissza.
A betegség nevére továbbra is roppant kíváncsiak vagyunk. Tudod... Gyorsan rákeresünk, megvilágosodunk, elnézést kérünk, és abbahagyjuk. Ha nekem ilyen betegségem lenne, mint neked, és elegem lenne az ilyen tudatlan emberekből, szeretném, ha tudnák, hogy ilyen létezik. Hiszen egy ilyen orra koppintás után talán kedvesebbek lennének a gyerekkoruk óta koplaló elhízottakkal, sőt! Tippet is tudnának adni, hogy minek nézzenek utána.
Nyilván már rég elfogyott a türelmem és már rég abbahagytam volna veletek a beszélgetést, ha MEGÉRTETTÉTEK volna.
Ha annyira érdekelnek a betegségek és a gyógyszerek, tanulj orvosnak, vagy ahogy mondták az orvosaim, elmehetsz egy konzultációra és velük mindenről lehet beszélgetni. Ők biztosan jobban értenek hozzá, mint MI és jól el tudják mondani.
Menjetek utatokra és most már hagyjatok. :D
"a betegséget sem oszthatom meg veletek mert szupertitkos."
Semmi betegség nincs. Kérődzött egész nap, most meg feltűnt, hogy egy kolomp került a nyakába.
Ez akkora öngól baaxki 😂
Egy szóval megsemmisíthetnél minket, de csak a pofázás megy meg a terelés.
Az orvosnál 35ezer egy konzultáció, az én adataimról nem nyilatkozhat, ezt sem tudtad mi? Pedig nem nagy tudomány. De a betegségekről és gyógyszerekről beszélgethetsz vele.
Mit nem értetek, hogy már nem vagyok kíváncsi rátok?
Eddig sem a véleményetek érdekelt és hogy TI mit hisztek. :D
Még hány kommentet fogtok írni?
Ennyire szánalmasak vagytok, hogy nem érdekel, ha valakinek elege lett belőletek és nem kíváncsi rátok?
Még egyszer leírom, hogy hagyjatok békén elég volt belőletek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!