Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168cm és 70kg sok egy nőnek ?

168cm és 70kg sok egy nőnek ?

Figyelt kérdés
40-42méretű ruhákat hordok
ma 12:04
 1/10 anonim válasza:
38%

BMI szerint átlagos, normális kategóriába esik.

Sok mindentől függ ez, kortól, egészségi állapottól, testalkattól.

Ebből a két számból nem lehet valami sokat megállapítani, de nem is érdemes szerintem.

A helyedben nem aggódnék azon hogy ez sok, mert nem az.

Ha mégis annak ítéled, az egy másik téma.

ma 12:33
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Nekem sok lenne. 175 centi vagyok, de még ahhoz is sok. Nem kövér, de már meglehetősen husi, hájas. Kivéve, ha nagyon sportos és izmos vagy.
ma 12:49
 3/10 anonim válasza:
44%
Pont jó.
ma 12:51
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Egy kicsit igen. Ez kb egy veled egy magas férfinak jó súly. Nőnek kb 5-6 kilóval lejjebb ideális.
ma 12:57
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem egy picit sok. Nyilván ha sportoló lennél, aki a szokottnál izmosabb, nem írtad volna ki ide a kérdést, vagy legalábbis ebből a feltételezésből indulok ki. Nem vagy elhízott se, és papír szerint még túlsúlyos sem, de az utóbbinak eléggé a határán vagy. Itt már szerintem érdemes megfogni a dolgot, és egy picit odafigyelni az étkezésre, és egy picit többet mozogni.
ma 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Én 170 cm-hez 70 kg voltam a 40-es éveimben, aktívan sportoltam, közel sem voltam botsáska, de egyáltalán nem voltam hájas.
ma 13:08
 7/10 anonim válasza:
38%
Sok. -10 kéne.
ma 13:18
 8/10 anonim ***** válasza:
41%
Nem sok. Egészséges
ma 13:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

En is ennyi vagyok. En soknak érzem magamon. A legjobban akkor éreztem magam, amikor 65 kg voltam. Igyekszem, de nehész vissza fogyni.

38 N

ma 15:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem sok, de nem is kevés. Ha jól érzed magad így, és nem okoz panaszokat, akkor jó. Ha nem érzed jól magad, akkor érdemes lehet átgondolni az életviteled, és az étkezésed, hogy tudsz-e és akarsz-e tartósan változni (pl. több mozgas, cukros italok elhagyása).
ma 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!