Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy 175cm magas nő 60kg...

Ha egy 175cm magas nő 60kg szép karcsú akkor nekem 168cm 53kgnak kellene lennem hogy karcsú legyek ?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 09:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Az már túl kevés.
tegnapelőtt 09:45
 2/18 anonim ***** válasza:
40%

Nem. Nem egyenesen arányos. Inkább négyzetes.

1.75 m és 60 kg -> 60/1.75/1.75= 19.6 (ez egyébként a kóros soványság éd a pont egészséges súly határa)

Ez 168 centihez 19.6*1.68*1.68= 55.2 kg

tegnapelőtt 10:02
 3/18 anonim ***** válasza:
26%

Ez már éhezés, főleg annak aki nehezen fogy!

Halistennek engem mar nem érdekel ez a ki kit gondol csinosnak es mit gondolnak rólam mizéria, igaz, már 48 éves vagyok!

Régen én is reszkettem a témán.

Ma már leszarom.

Nem értem hogy miért kéne érdekeljen engem, hogy ki mit gondol rólam….

tegnapelőtt 10:03
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

És szerintem nem a túlsúly csúnya, már ha van, az nőies egy kis csípő comb has, peldaul te lehetnél nagyon szexi 75 kilósan!

En abban a súlyban arattam sikert pasiknál 167 cm magasan!

Ami csúnya az a lógó háj pl hason

tegnapelőtt 10:05
 5/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem koptál még el innen? Nem unod még, hogy hónapok óta ezen kattogsz, mint akinél beakadt a lemez?

El mentél már végre pszichológushoz?

Miért itt kérdezgeted az embereket? Ennyire életképtelen vagy, hogy a saját életeddel kapcsolatban nem tudsz egyedül dönteni?

https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__1..

tegnapelőtt 10:55
 6/18 anonim ***** válasza:
34%
Nem feltétlenül, minden a zsír-izom aránytól függ. De ezt leírtuk mér egy párszor... Valószínűleg az 53 kg neked kevéss lenne.
tegnapelőtt 11:17
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező valószínűleg anorexiás, nem kell ráugrani ennyire agresszíven 5 ös, ez ugyanolyan betegség, mint a szkizofrénia, azt képzeli, hogy kövér. Hallucinál
tegnapelőtt 11:46
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

Statisztikai adatok szerint sajnos ez az egyik leghalosabb pszichiátriai betegség, több életet vesz el, mint a depresszió!

Es akik kezelést kapnak azoknak is csak 30% uk gyógyult.

Van egy teória mi szerint a beteg azér lesz anorexiás mert úgy érzi, hogy az életét nem tudja kontrollálni, más kontrollálja es az egyetlen kontrollja ami maradt az étel, hogy mennyit eszik.

tegnapelőtt 11:50
 9/18 anonim ***** válasza:
21%

Többször el lett neki mondva szépen, hogy keressen fel egy szakembert és ehhez a magassághoz az a súly kevés.

Az emberi türelem is véges, mint minden más is. Mikor már kb. a 20. ugyanolyan kérdést olvasod tőle, ugyanazokkal a szavakkal, azért már nem biztos, hogy olyan szépen fogunk vele beszélni, mint az elején.

Az emberek nem szeretik, ha a falnak beszélnek. A kérdező pedig így viselkedik. Elmondjuk neki szépen, de ő szépen le is szarja. Vagy értelmi fogyatékos, hogy egyszerűen nem érti a leírt szavak jelentését.

tegnapelőtt 12:03
 10/18 Gabi bácsi válasza:
25%
Igen és hogy elérd a célodat, térj át a fényevésre. Egészséges.
tegnapelőtt 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!