Ha egy 175cm magas nő 60kg szép karcsú akkor nekem 168cm 53kgnak kellene lennem hogy karcsú legyek ?
Én 165 cm vagyok, amikor 53 kilóra lefogytam, konkrétan betegnek tűntem!! És utólag visszanézve magamat fotókon, tényleg gáz volt. De ezt persze akkor nem láttam.
Csúcsformában 55-57 kilósan vagyok.
168 centihez 58-60 kg az ideális. Így biztosan nem fog fellépni a szervezetben hiányállapot.
11
Én is 165 vagyok, és 52-54 között érzem jól magam, a felett plöttyedt vagyok, 57 kilósan már rendesen hurkásodom, 60 kilósan már megjegyzik az ismerősök, hogy milyen jó húsban vagyok.... Persze még mindig bőven egészséges súly, de nem szép. Szóval ez mindenkinél más. Ha valaki nagyon izmos 165 centisen lehet hogy 65 kilóval fog jól kinézni, de ha nem izmos, akkor 52-vel.
#12, igaz, igaz. 👍
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy eléggé izmos vagyok a kondis edzésektől. (a 11-es voltam)
Az anorexiáddal kezdjél inkább valamit - de tudom, milyen anorexiásnak lenni, szóval úgysem fogsz orvoshoz menni mert szerinted még nem vagy beteg.
De igen, az vagy, a súlyodnak ehhez semmi köze.
Nna, az anorexiás 🤡 belendült és rendre lopontozott mindenkit, aki NORMÁLISAN, RACIONÁLISAN gondolkodik.
Ennek tényleg szakemberre lenne szüksége….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!