Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy kisebb marék diókeverék...

Egy kisebb marék diókeverék mennyire elfogadható diéta alatt? Nasi helyett

Figyelt kérdés
Dió, mandula, törökmogyoró és kesudió van benne.
jan. 22. 20:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne elfogadható?
jan. 22. 20:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Több kalória van benne, mint a csokiban.
jan. 22. 20:25
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Akkor menedzseld jól azokat a kalóriákat.

Nincs az a diéta, amiben a magvak, mint elképesztő "egészséges" tápanyagforrások nem elfogadhatók.

jan. 22. 20:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Le kell mérni pontosan, hogy mennyi az a kisebb marék. Ha belefér a kalóriakeretedbe, akkor eheted.

A csokihoz képest egészségesebbek ezek a magvak, mivel ezekben vannak rostok, mikro tápanyagok és az ezekben levő olajoknak is vannak pozitív élettani hatásai.

jan. 22. 20:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mertekkel, tökéletes
jan. 22. 23:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szuperjó!

Ne feledd hogy az elsődleges cél az egészséges váltizatos táplálkozás. Rengeteg fontos tápanyag van az olajos magvakba. Sőt. Napi szinten 2x20 gramm fogyasztása javasolt minden egészséges embernek.

Másodlagos szempont a fogyás. Ezt úgy lehet jól csinálni ha egészségesen eszel és picit kevesebbet. Tehát a kis marék pont jó lesz. Csak ne egyél meg egy zacskót.

Egészségedre.

jan. 23. 07:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egészségednek jobbat tesz, ha magvat eszel, mintha csokit. Az más kérdés, hogy én pl mogyiból egy egész zacskót meg tudok enni, pont, mint egy tábla csokit :D Úgyhogy emiatt óvatosan kell sajnos... Számold ki pontosan és akkor minden rendben lesz :)
jan. 23. 08:09
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Amikor gyümölcsöt eszem, mindig eszek hozzá natúr diót/mogyorót, 10 g-ot. Lassítja a ch felszívódását, kötelező helye van nemcsak a diétában, hanem az egészséges táplálkozásban is. Csak a mennyiségre kell figyelni.
jan. 23. 09:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Elég nagy túlsúllyal indultam január elején, 100 kg-voltam, ma reggel 96 voltam, csak már nagyon nassoltam volna valamit, ezért ettem. Nem tudom egyébként, hogy mennyi kalóriát fogyasztok, nem számolom. Csak egészségesebben és kevesebbet eszek. Köszönöm a válaszokat!
jan. 23. 12:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Szuper, csak igy tovabb!
jan. 23. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!