Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőktől kérdezem - tudom...

Nőktől kérdezem - tudom furcsa lehet első olvasásra - ehhez alább mit szólnátok? Elfogadható lenne számotokra némileg? A többség közületek (vagy csupán kisebb része a 25/30 feletti hölgyeknek) tudna, illetve vajon szeretne ÍGY találkozni férfiakkal?

Figyelt kérdés

Ha a férfi csupán rendkívül ritkán tudna elszakadni munkájától/tevékenységétől, mely részben a hobbija is - talán ez a legszerencsésebb élethelyzet mind közül -, ezért ugyan azt nem (vagy nehezen) tudná megoldani, hogy autójával elutazzon a kiszemeltjéhez...

...ugyanakkor viszont szívesen előre kifizetné vagy az üzemanyagköltségét a választott hölgynek, vagy a vasúti utazását, a jegyeit, hogy a hölgy látogassa meg őt. Aztán ha idővel több randi után szimpatikussá válnának egymásnak, onnan már lehetne tervezni komolyabb dolgokat - úgy ahogy ez minden más esetben is lenni szokott szimpátia és vonzalom esetén.

Online ismerkedésekről, esetleg internetes társkeresőkről van most szó.

ma 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Öszintén szólva nem túl vonzó dolog, hogy csak a munkája/hobbija a fontos,ez annyira leköti, hogy nem tud sehová sem menni.

Ez nem megfelelö alap egy kapcsolatra.

ma 19:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs,de nőként eszemben sem jutna a pasihoz utazgatni.Megalázó lenne az is,ha ki akarná fizetni az utazásomat.Ennek fuss neki még egyszer,mert ultra gáz..
ma 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire, mivel a nő ez esetben mindig is csak a 2. szerepét tölti be, ez első helyen a munkád lesz.

Illetve ha a unkád a hobbid, akkor akkor csinálsz szabadidőt magadnak amikor csak akarsz.

ma 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszene
ma 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Minek neked nő, ha ennyi időt se vagy hajlandó rászánni?

Ez már beteges munkamánia amit írsz.

ma 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmi esetre sem, azonnal offolnám, mondjuk nálam eleve kizáró ok, ha távol élünk egymástól, akkor is, ha gyakrabban ráér.
ma 20:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja, meg ahogy írták, én sem utazgatok pasihoz, jöjjön ő, ha már komolyodott a kapcsolat valamennyit, akkor megyek én is. Ha az elvi részét nem is nézzük, nekem ezerszer komfortosabb itthon lenni, itthon lezuhanyozni a saját dolgaimmal, nem a pasi WU2-jével mosni mindenemet, bőrönddel meg nem megyek dugni.
ma 20:16
 8/10 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy a létező legfontosabb dologba egyikőtöken sem voltatok képesek önmagatoktól belegondolni. Igen, sajnálom valamilyen szinten az embereket, ha ennyire szűk látókörűek - pedig ezt nem is nekem kellene sajnálnom. Éppen lenkezőleg!

Bele se tudtok gondolni, hogy van olyan élethelyzet és munka típus, hogy ha szeretne, ha nem, nem TUD elmenni! Ugyanakkor tény és való, hogy szereti csinálni amit tesz - emiatt ő az egyik legszerencsésebb ember, mivel a hobbija a munkája -, de nem TUD tőle szabadulni, mert:

Nem ő nem tud időt felszabadítani, hanem a helyzet az, ami nem tudja őt elengedni. Nem önmaga - az ÉLETMÓD ahogyan él. Hatalmas különbség!

(Most, hogy a félreértésetek ezennel tisztázódott, ettől teljesen függetlenül: megértettem mire akartok célozni, hogy valamiért nektek nem szimpatikus az, hogy a férfi mindent fizet, mindent áll, nektek csak el kellene menni hozzá. Elfogadom. Ugyan nem értem, hogy miért derogáló - ahogy egyik, vagy másik hozzászóló írt -, de el kell fogadnom. Megértettem.)

ma 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Állattartás, vagy mi ez a munka? Nekem nincs bajom azzal, hogy fizet a férfi mondjuk randikon, de utazgatni nem fogok akkor sem hozzá. Nekem nem ez az ideális ismerkedés, hanem az, hogy közel lakunk egymáshoz és beülünk valahova, elmegyünk valami programra, ilyesmi. Utána pedig ő jön hozzám, amikor elég komolynak érzem a dolgot, hogy meghívjam. Ennyi.
ma 20:30
 10/10 anonim ***** válasza:

De miért kéne utazni?

Hát csak van valaki belátható távolságon belül, hogy nem kell átvonatozni az országon. Nem?

Annyira abból a szempontból nem zavarna, mivel én is pl nagyon elfoglalt vagyok. Kérdés, hogy két ennyire elfoglalt ember mikor találkozna? Érdemes így kapcsolat?

ma 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!