Ha valaki szellemileg feltűnően gyengébb a munkahelyén mint a többség utálhatják,szidhatják és lenézhetik érte?
Hogy hangozna? Miért ne mondhatnál ilyet?
Na itt kezdődik sajnos nálad is a probléma. A "mit fog rólam gondolni, ha ezt mondom" önsorsrontó mantrával.
Persze van segítség, szét lehet szálazni a személyiséged, meg is tudod változtatni, de nem írom már le ezerötszázadjára.
Ha változtatni akarsz, akkor tudod mit kell tenned.
A szellemileg feltűnően gyengébb emberek engem is idegesítenek. Eleve rajtam sokkal nagyobb a felelősség, mert több munkakört bíznak rám, helyette is nekem kell gondolkodnom, ha hibázik, nekem kell megoldanom.
Kb semmiben nem lehet rá számítani amihez használnia kellene az agyát, ezért a főnök nekem szól mindenért tízpercenként, mert a másik egy sima e-mailt nem tud megírni önállóan.
Igen, nálunk is van ilyen ember és igen, idegesítő.
Ami vigasztal, hogy jóval kevesebbet keres nálam és keresnek helyette más embert.
Szerintem szedd össze magad és tedd oda magad a munkahelyeden, mert egy idő után szembetűnő lesz a főnökségnek is, hogy mások 2x annyit dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!