Nem annyira érzem gyengébbnek magam. Mármint nyilván tudom hogy élettanilag az átlag férfi erősebb fizikailag mint az átlag nő, de nem sok hatását érzem ennek a mindennapokban.
2022. dec. 8. 15:55
2/10 anonim válasza:
Nem zavar, kellene?
2022. dec. 8. 16:02
3/10 Metionin válasza:
Nem izgat, főleg hogy a legtöbb férfi nem építi ki azt az izomtömeget, ami a genetikája miatt megtapadna rajta. Teljesen normális, ha egy nálam magasabb és nagyobb testű ember erősebb nálam, akár nő az illető, akár férfi.
2022. dec. 8. 16:41
4/10 anonim válasza:
Nem zavar egyáltalán hogy pár kilóval kevesebbet tudok megemelni mint egy átlag férfi. Ez számomra full irreleváns, de még ha zavarna is, kompenzálna a tudat valszeg tovább fogok élni ezek az említett átlag férfiak, és kevésbé valószínű hogy egy rakás csúnya, végzetes betegségben szenvedjek (pl a férfiak jóval nagyobb arányban lesznek rákosok, diabéteszes, magas vérnyomásosok, és minden emi ezekkel jár. még több örökletes betegségre is hajlamosak vagytok az y kromoszóma miatt).
Magyarán valszeg hosszabb, és minőségibb életem lesz mint az enyémhez hasonló életvitelű férfiaknak. Az meg, hogy nem vagyok olyan izmos mint ők, nem akadályoz semmiben a mindennapjaimban. Csak akkor gondolok rá egyáltalán, amikor egy férfi felhozza ezt a gyengébbik nem maszlagot.
2022. dec. 8. 17:14
5/10 anonim válasza:
Ezt a kérdést milyen értelemben gondolod?
2022. dec. 8. 18:43
6/10 A kérdező kommentje:
Fizikai, és pszichikai értelemben. (főleg fizikai)
2022. dec. 8. 19:10
7/10 anonim válasza:
Az eddigi nőknek milyen érzés hazugságban élniük ? Csak magatokat csapatok be
2022. dec. 9. 00:33
8/10 anonim válasza:
Miért hazugság, hogy manapság egy városban dolgozó irodistának édesmindegy hogy "gyengébb"-e?
Amíg haza tudom vinni a bevásárlást addig miért kéne hogy ez érdekeljen?
2022. dec. 9. 08:05
9/10 anonim válasza:
Ami azt illeti egyáltalán nem, amig a srácok is ennek megfelelően viszonyulnak hozzám. A modern korban vagyok 22 éves, nyilván nem a mult szazad eleji normákat éltetem, de jól tud esni ha egy férfi udvarias, "vigyáz rám", nőként kezel. Ettől nem leszek kevesebb semmiben, pont hogy nőiesebbnek érzem magamat anélkül, hogy kiakarnám szolgálni. Igen, a király a férfi, de a nő adja rá a koronát, amit le is vehet ha nem a megfelelő módon bánnak veke 😉
2022. dec. 12. 03:51
10/10 anonim válasza:
Engem zavar. Főleg az hogy sokan így gondolják. Sok férfi lenézi a nőket. Gyengébbnek találnak minket mind fizikailag mind szelllemileg. Igen, ez engem eléggé zavar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!