Miért zavar másokat az, hogy a szülőkkel élek?
30 múltam, a fizetésem nem engetrengető. Lakast béreltem, amire a fizetésem több mint a fele elment. Erre jött a rezsi, kaja stb. Utazni nem utaztam, káros szenvedélyem nincs, a hobbim is az olvasásban merül ki. Kb.
Nem tudom magam fenntartani úgy, hogy legalább értelmezhető összeget félre tudjak tenni, ezért amikor bejött a vírus, hazaköltöztem. Szüleim házában 3 generáció is elfér.
Szüleim és én sem örököltem semmit a nagyszülőktől. Hasonló korú kollégák, ismerősök szülőktől kaptak lakást, önerőt, mindent.
Aztán lenézően reagálnak arra, hogy én hol élek.
Így ahogy mondod utolsó!
Irigység.
Semmi baj azzal, ha otthon laksz, ha van hely és jól kijössz a szüleiddel.
Valamilyen szinten a talpraesettséget,életrevalóságot jelent egy embernél ha erősebb a rendszernél, problémáknál!
Egyébként nincs baj azzal ha a szüleiddel élsz.
Szerintem a férfiaktól várják el leginkább az ilyesfajta rátermettséget, végül is a legtöbb nő nem akar az anyóséknál lakni!
De ettől függetlenül nem gond!
Mi abban a rátermettség, hogy valaki örököl lakást, szülők vesznek neki?
Én nem sok embert ismerek, aki 20-on évesen saját keresetéből vett lakást, vagy legalább 30-50% önerőt összegyűjtött volna teljesen egyedül.
Pl. 21-23 évesen végzett az egyetemen, évekig alacsony fizetésért dolgozott, mellette fizette a lakásbérletet, a megélhetését. Talán 3-5 év tapasztalat után tud olyan fizetést felmutatni, amiből jól tud gazdálkodni.
Én arra gondoltam, aki észreveszi hogy keveset keres és változtat!
Nem azokra akik örökölnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!