A fodrászok többség miért akar minden férfinak ilyen felnyírt csutka hajat csinálni?
A többség nem egyenlő a minden egyessel.
De rengeteg fodrásznál voltam már, kezdve az olcsóktól a drágákig, és mind azzal kezdte volna, hogy oldalt, hátul akkor letolja egy-két milire, ami rohadtul nem áll jól nekem. És ezt a mentalitásukat a mai napig nem értem. Mintha ezt az egy férfi frizurát ismernék. Vagy annyit akarnak vágni, hogy jogosan kérjék a díjat?
Mert rövid idő alatt, gyorsan akar pénzt keresni.
Ha a nagy része géppel le van túrva, kicsit igazít rajta ollóval, akkor pikk-pakk készen van, és ugyanazt a pénzt elkéri érte, mintha órákig vacakolna ollóval, hogy adott embernek mi áll jól.
A leggyorsabb az amikor géppel csutkára letolja két perc alatt, és felveszi érte a lóvét.
Így egy nap alatt jóval több vendéget meg tud csinálni (többet keres), mintha órákig "hajszobrászkodna", hogy neked mi áll jól.
Persze vannak "elit" helyek, ahol normálisan állnak a témához, és nem a "futószalag" a lényeg.
6
Nem kutyája, nem macskája, de fizet és még hül_e is-ízléstelen, akkor nem mindegy;)
Vegyél hajnyírót és told körbe fejeden katonásra;)
Egy zsák lóvét megspóroltam már és időt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!