A fodrászok többség miért akar minden férfinak ilyen felnyírt csutka hajat csinálni?
A népességcsökkentő törekvések része. Ha egyre több a ronda ember, egyre kevesebb kapcsolat alakul ki, így egyre kevesebb gyerek születik.
Nem tudom milyen alja fodrászokhoz jársz te.. ahol én eddig voltam mindig megkérdezték, hogy merről mennyit milyenre és nem pedig maguktól akarták kitalálni, hogy én milyet akarok…
Amúgy meg elmész egy barberhez (van rengeteg és nem dolgozik drágábban mint egy másik fodrász..) minőségi munkát csinálnak és MINIMUM fél órát ott vagy a székben, nem fogják összecsapni…
Persze van pistike otthoni maszek 2500ért stb de akkor ne vergődj, ha ilyenekhez jársz.
Ha elolvastad volna amit írtam látnád, hogy "minőségi" fodrászoknál is voltam. Ár szerint legalábbis azt hinné az ember. :D
De nekem ezekben a híres "elit" szalonokban is jól elcseszték a hajam. És mondhattam én bármit. Egyszerűen nem fér a fejükbe, hogy nem akarok férfiként oldalt pár milis hajjal flangálni. Mert nem áll jól. De mivel az átlag olyan hajjal járkál ezt tolják nekem is.
Akkor csapasd le kopaszra vagy növessz jézus frizurát.. nem tudom mi opció van még ezeken kívül (+az oldalt felnyírt)..
Vágd otthon magadnak aztán majd írj ki egy kérdés, hogy miért lett gané. Az ilyen “elit” szalonokban elég “elit” fodrászok dolgoznak, ezért járok ilyen helyekre mert bárhova megyek tudom, hogy profi munkát végeznek és elégedett leszek az eredménnyel.
Veled van itt a baj semmi mással..
Jajj megbántódtál, mert neked 15kért kielégíti az igényeid, ha szó nélkül lecsapatja oldalt 1-2 milisre? Erre szerintem egy értelmesebb csimpánz is képes...
Mondjuk az sokat elárul az "ízlésedről" hogy a kopasz, felnyírt, és a hosszú frizurát ismered összesen. :D De legalább jó dolga lehet a fodrászaidnak azokban a szuper szalonokban. :D
Na ezert nem jarok fodraszhoz!!!!
Ingyen otthon vagom es festem. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!