Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a legfogyasztóbb,...

Melyik a legfogyasztóbb, leghatékonyabb otthoni edzés egy túlsúlyos nőnek? Sok a túlsúly rajtam, így a saját testsúlyos edzés nem lenne jó. Rubint Réka videói? Kis súlyzókkal való gyakorlatok? Fitnesz videók? Esetleg táncos torna?

Figyelt kérdés

Nem gépekre gondolok, azok drágák és nekem unalmas is lenne.

Azt is tudom, hogy a megfelelő étkezés is nagyon fontos, ez megvan már.

2022. nov. 15. 07:22
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/223 anonim ***** válasza:
93%

Előkerültek az Adonisz udvarlók is :D

Meg a húde gazdag vagyok (és jó emberként leszólom, akinek nincs pénze).

Kezdek jól szórakozni. Mi jön még?

2022. nov. 16. 21:51
 102/223 A kérdező kommentje:

Vannak sportos exek, udvarlók, kocsi, lakás, ház.. hitel nélkül. EQ, IQ is. Még sorolhatom azokat amik vannak és nektek valószínűleg nincs, de minek úgysem hiszitek el és nektek nem kell semmit bizonyítanom.

Nem nézem le a szegényeket, de az undorító embereket igen.

Sajnállak, hogy belülről ilyenek vagytok.

2022. nov. 16. 21:58
 103/223 anonim ***** válasza:
95%

"Még sorolhatom azokat amik vannak és nektek valószínűleg nincs,"

Plusz 30 kiló pl.

2022. nov. 16. 22:01
 104/223 anonim ***** válasza:
94%

Mégis mire szeretnél választ? Csak mert láthatóan mindent IS jobban tudsz, mint bárki itt. Sőt, te vagy a tudomány csodája, hiszen semmiből csinálsz energiát! Sőt, médium is vagy, hiszen pusztán egy kommentből kikövetkeztettél mindent rólam. NEKÜNK kellene tanácsot kérni TŐLED.

Te vagy maga a CSODA ami leszállt közénk. De azért azt nem árulod el, mi az a betegség, ami képessé tesz arra, hogy evés nélkül is életben maradj, és milyen gyógyszereket szedsz rá, hiszen az leinformálható lenne 🤷🏼‍♀️ Pedig a jelenlegi élelmiszerárak mellett nagyon kíváncsi lennék, én, a szegény, elgatyásodott senki 🙇‍♀️

2022. nov. 16. 22:04
 105/223 anonim ***** válasza:
90%
105. Touché :D :D
2022. nov. 16. 22:04
 106/223 A kérdező kommentje:

A többi mellé, mit számít? :D Lehet hamarosan lemegy.

Nektek viszont sosem lesz ennyi, de legalább eszetek lenne és kis kedvesség, de sajnos SEMMI és valószínűleg soha nem is lesz.

Az ilyenek ezt is érdemlik.

2022. nov. 16. 22:05
 107/223 A kérdező kommentje:

106, többször írtam, hogy os..oba emberekkel nem szeretnék beszélgetni, többször kértem, hogy menjetek el.

Ezen mit nem lehet érteni??

2022. nov. 16. 22:06
 108/223 anonim ***** válasza:
94%

Értjük mi, csak lesz... Szóval no. Szeretjük a cirkuszt. El is ismerjük. Te nem akarsz szegény gebe csórókkal beszélgetni, és megosztani tested rejtelmeit, mint a BETEGSÉGED, AMIVEL A SEMMIBŐL ENERGIÁT CSINÁLSZ, és mégis válaszolsz. Mi elég karakterhűek vagyunk, és következetesek.

(105: 😂😂😂😂😂)

2022. nov. 16. 22:16
 109/223 anonim ***** válasza:
4%
Ertem, hogy a valaszolokkal mi a problema. Regebben tulsulyosak voltak es megmaradt bennuk ez a keseruses, sok bantas amit masoktol kaptak, nincs penz, parjuk, unatkoznak es valakin le kell vezessek, de en is azt gondolom, hogy ez nem egeszseges. Zaklatnak teged, ezek mar lassan eljutnak arra a szintre, hogy siman fel lehetne jelenteni oket. Meg hanyszor kell nemet írj? Nöként nagyon ijeszto szamomra is.
2022. nov. 16. 22:17
 110/223 anonim ***** válasza:
91%
112 ohh, egy újabb médium! Kérlek, mesélj még rólam. Esetleg oszd meg te velünk, a koplalástól sem meghalás titkát. Annyira érdekel a betegség. Persze, amúgy nem értek hozzá, hiszen ostoba vagyok, és véletlenül sincs semmi ilyesmihez közöm. De szomjazom a tudásra! Szánjátok meg a szegény ostobákat, és legyetek ti, az erkölcsi magaslatok, amikre felnézhetünk.
2022. nov. 16. 22:23
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!