Melyik a legfogyasztóbb, leghatékonyabb otthoni edzés egy túlsúlyos nőnek? Sok a túlsúly rajtam, így a saját testsúlyos edzés nem lenne jó. Rubint Réka videói? Kis súlyzókkal való gyakorlatok? Fitnesz videók? Esetleg táncos torna?
Nem gépekre gondolok, azok drágák és nekem unalmas is lenne.
Azt is tudom, hogy a megfelelő étkezés is nagyon fontos, ez megvan már.
Előkerültek az Adonisz udvarlók is :D
Meg a húde gazdag vagyok (és jó emberként leszólom, akinek nincs pénze).
Kezdek jól szórakozni. Mi jön még?
Vannak sportos exek, udvarlók, kocsi, lakás, ház.. hitel nélkül. EQ, IQ is. Még sorolhatom azokat amik vannak és nektek valószínűleg nincs, de minek úgysem hiszitek el és nektek nem kell semmit bizonyítanom.
Nem nézem le a szegényeket, de az undorító embereket igen.
Sajnállak, hogy belülről ilyenek vagytok.
"Még sorolhatom azokat amik vannak és nektek valószínűleg nincs,"
Plusz 30 kiló pl.
Mégis mire szeretnél választ? Csak mert láthatóan mindent IS jobban tudsz, mint bárki itt. Sőt, te vagy a tudomány csodája, hiszen semmiből csinálsz energiát! Sőt, médium is vagy, hiszen pusztán egy kommentből kikövetkeztettél mindent rólam. NEKÜNK kellene tanácsot kérni TŐLED.
Te vagy maga a CSODA ami leszállt közénk. De azért azt nem árulod el, mi az a betegség, ami képessé tesz arra, hogy evés nélkül is életben maradj, és milyen gyógyszereket szedsz rá, hiszen az leinformálható lenne 🤷🏼♀️ Pedig a jelenlegi élelmiszerárak mellett nagyon kíváncsi lennék, én, a szegény, elgatyásodott senki 🙇♀️
A többi mellé, mit számít? :D Lehet hamarosan lemegy.
Nektek viszont sosem lesz ennyi, de legalább eszetek lenne és kis kedvesség, de sajnos SEMMI és valószínűleg soha nem is lesz.
Az ilyenek ezt is érdemlik.
106, többször írtam, hogy os..oba emberekkel nem szeretnék beszélgetni, többször kértem, hogy menjetek el.
Ezen mit nem lehet érteni??
Értjük mi, csak lesz... Szóval no. Szeretjük a cirkuszt. El is ismerjük. Te nem akarsz szegény gebe csórókkal beszélgetni, és megosztani tested rejtelmeit, mint a BETEGSÉGED, AMIVEL A SEMMIBŐL ENERGIÁT CSINÁLSZ, és mégis válaszolsz. Mi elég karakterhűek vagyunk, és következetesek.
(105: 😂😂😂😂😂)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!