Melyik a legfogyasztóbb, leghatékonyabb otthoni edzés egy túlsúlyos nőnek? Sok a túlsúly rajtam, így a saját testsúlyos edzés nem lenne jó. Rubint Réka videói? Kis súlyzókkal való gyakorlatok? Fitnesz videók? Esetleg táncos torna?
Nem gépekre gondolok, azok drágák és nekem unalmas is lenne.
Azt is tudom, hogy a megfelelő étkezés is nagyon fontos, ez megvan már.
Nincs problémám a szegény, vagy középosztálybeli emberekkel!
Ki írta ezt? A keserűséggel, rosszindulattal és undorító belsővel van a gond.
A viselkedéssel és stílussal.
Többször írtam, hogy ezek miatt NEM szeretném folytatni a beszélgetést, de még mindig írtok.
Utolsó: sajnos fáj nekik az igazság.
Ha a te tested a semmiből energiát tud csinálni, hívd a Jamer Randi Educational Foundation-t, egymillió dolláros jutalmat ajánlanak bárkinek, aki bármilyen természetfeletti bullshit dolgot tud nekik bizonyítani.
Plusz ja, írd már le ugyan, mi az a ritka betegség, ami csak neked van a világon, hogy lehetetlen fogyni vele. Mert más senki ilyenről nem tud.
113 nem tudtam, hogy csak ti vonhattok le ismeretlenul kovetkeztetest es csak ti mehettek bele a szemelyeskedesbe. Rosszul esik ha visszanyal a fagyi? Te is orvos vagy, mint minden valaszolo? Te is jobban tudsz mindent, mint a kerdezo és az orvos. akkor kik a mediumok?
Jaj fiacskáim, idos vagyok, de ilyen embereket en is ritkan lattam.
nem tudom hogy milyen ferfiak az ilyenek, akik igy beszelnek egy emberrel és egy novel. Ezek embernek se nevezhetök.
Rajtad kívül senki nem állt neki arcoskodni anyagi javakkal. Ahogy más magánéleti területekkel sem. Mivel nekünk valójában nincs mit bizonyítanunk feléd.
Az egész vitát lezárhatnád, ha elmondanád a betegséged, utánanéznénk, edukálódnánk, és bocsánatot kérnénk, hiszen fizikai képtelenséggel állsz szemben. Ezzel szemben csak kifogásolsz mindenkit, de már a legelején ezt tetted, amikor mindenki kedvesen, támogatóan viselkedett veled. Az arroganciád hozta elő azt, amit itt tapasztalsz. Nem az ellentétes álláspontod, mert azért jópár kommentszekcióban láttam értelmes kommunikációt ilyen esetben. De te az első kommentedtől kezdve foghegyről beszéltél mindenkivel. Most emellé még az áldozatot is próbáltad játszani, de nem ment, így visszaváltottál.
117 én is őszintén bocsánatot kérnék, ha létezik ilyen. De nem véletlenül kerüli a témát.
115 semmi mást nem vontunk le a kérdezőről, minthogy nincs deficitben, ha hízik, és hogy a legelejétől arrogánsan válaszolgatott, ez utóbbit csak én írtam. Tehát a többiek még ennyiben sem bűnösök. Az hogy ki vagyok, mi vagyok, már úgyis kitaláltátok. Egy egyszervolt kövér, sikertelen, szegény, kondiszökevény férfi. Bár ezeket csak ma tudtam meg magamról, de jobb később szembenézni önmagunkkal, mint soha... Gondolom...
Kérlek, legalább ne hazudnátok! :D
Már az elejétől nem a kérdésre válaszoltatok, amit többször kifejtettem és mond már meg nekem, melyik kövér emberes kérdésnél láttál normális válaszokat.
Elolvastam pára. Ez a hősnő mindenhol dicsekszik a fogyásával és beszólogat és a többi is ugyanilyen undorító válasz, mint itt.
Kár volt reménykedni.
Személyeskedés is volt az elejétől, beszólogatással, tippelgetéssel, okoskodással..
Azt kaptátok vissza, amit adtatok.
Nem menőztem a javaimmal, csak leírtam, hogy nem vagyok olyan szerencsétlen mint aminek gondoltok és hogy valószínűleg sikeresebb vagyok az életben, így nincs okotok fent hordani az orrotokat, csak azért mert egészségesek vagytok és sikerült lefogyni.
Többet nem szeretném veletek folytatni a beszélgetést, mert már így is SOK volt.
Remélem érthető!
Roppant egyszerű lenne itt elkussoltatni minket, csak egy bizonyítható, alátámasztható betegség kellene, amitől lehetetlen a fogyás.
Ehelyett jön 20 válasznyi mellébeszélés.
Ki vagy te, hogy folyton kérdőre vonsz és válaszolnom kell neked?
Főleg ezek a kommentek után?
Még egy szentnek se lenne ennyi türelme.
Ezek után jó lenne, ha elhallgatnátok és nem zaklatnátok tovább, mert elegen van belőletek. Túl sok időt szántam már így is rátok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!