Melyik a legfogyasztóbb, leghatékonyabb otthoni edzés egy túlsúlyos nőnek? Sok a túlsúly rajtam, így a saját testsúlyos edzés nem lenne jó. Rubint Réka videói? Kis súlyzókkal való gyakorlatok? Fitnesz videók? Esetleg táncos torna?
Nem gépekre gondolok, azok drágák és nekem unalmas is lenne.
Azt is tudom, hogy a megfelelő étkezés is nagyon fontos, ez megvan már.
Mit lász te onnan keresztül.
A butaságotok és rosszindulatotok látszik.. :D
Igen, nekem legalább van, amit bármikor megcsináltathatok. Most viszont más edzéseket akarok.
Az orvosok nem egyeztek bele, nem akarják, hogy lerontsátok az értékelésüket és hívogassátok őket.
Majd az ilyen megszállott, zaklatóknak megadom az orvosaim adatait, hogy őket is zaklathassák, mert ennyire nincs életetek.
Peeerszeee! :D
Nem tudom kinek képzeled magad, hogy ilyeneket kérsz és ilyen messzire elmész?, de ez már régen SOK.
Fejezd be és magaddal foglalkozz, ne másokat zavarj!
Nem lehet, hogy te tényleg za..ant vagy kicsit?
Ezek az idegen férfiak/nők tényleg azt gondolták, hogy megadod az orvosaid elérhetőségét?? xD Az orvos meg belemegy, hogy megadd nekik?
Minek kell nekik? Hogy hívogassák/írjanak neki, majd a te orvosoddal, a te betegségedről beszélgessen?
Ezt most komolyan gondolta?? El sem tudom képzelni! Ezekkel az emberekkel valami tényleg nem stimmel.
Az ügyvéddel beszéltél?
Megint te vagy? :D
Annyira tudtam, hogy azok a válaszok, amik nem értenek egyet veletek, azokat a kérdező írta szerintetek.
Ezt minden kérdés alatt eljátsszák. :D Végre itt is megvolt.
Tudod szánalmas. :D Mást nem tudtál már írni, de annyira viszketett, hogy a hülyeségeidet folytasd és szégyenítsd magad, hogy valamit kellett. :D
Te kell legyél az utolsó mi? :D
Utolsó előtti: telefonon konzultáltam vele és mindent elmagyarázott, megbeszéltünk. Sőt még küldött egy linket, ahol a törvények fent vannak.
Köszönöm!
Az összes kérdező én vagyok ahol nem értettek egyet velem mások. Mindenhol ott vagyok xD
Jól írja, hogy szánalmas vagy és beteg. Csak azért is maradok hogy lássam meddig mész még el és hány napig leszel még itt xd Nem a tiéd lesz az utolsó szó, ahogy annyira vágysz rá
Szép volt 100an FÉRFIAK, egy emberre, nőre menni. Ehhez csak gratulálni tudok nektek!
Kérdező kérlek írd meg, hogy mit mondott engem is érdeekel
Ennyire lepontozták az "alteregóimat"? :D A helyetekben ezt dicséretnek venném, nem tartoztok közéjük. :)
Írtam neked. :)
Ó, megtalálta zsák a foltját.
Milyen romantikus.
Sok boldogságot!
Inkább találtam pár normális embert itt köztetek, ami nehéz volt. :D
Boldog vagyok, de még boldogabb lennék, ha végre eltűnnétek!
Köszönöm! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!