Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg meg kell ennem ennyit?

Tényleg meg kell ennem ennyit?

Figyelt kérdés

1700 kalóriás étrenden vagyok.

Szépen el van osztva a mennyiség étkezésekre, de nekem mégis olyan soknak tűnik, hogy pl ebédre egyek meg 580 kalóriát, meg vacsira 400 stb. Ettől tényleg fogyunk, hogy közben ennyit eszünk?

febr. 17. 08:13
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Igen, ha kevesebbet eszel, koplalsz és tönkreteszed a szervezetedet.
febr. 17. 09:51
 2/7 anonim válasza:
4%

Minek számolod a kalóriát? Legnagyobb baromság a világon, az a tápanyagok összessége. A szenhidrát és cukorbevitelre figyelj, a fehérjebevitel legyen magasabb, kb 1g/kg/nap minimum legyen meg ételekből(húsok,sajt,hal,tojas,köret,stb)

Ha edzel mint én akkor 2g/kg/nap ,196 cm-sen vagyok 115kg kockás hassal naturalban és 6 éve edzek heti 6x.

Szóval annyi szénhidrátot/cukrot vigyél be, amennyi a szervezetednek kell, légy deficitben, és felejtsd el a kalóriaszámlálást, a fehérjéte szükséged van, az izom és minden sejted abból áll, ne csak a fogyás hanem az egészséged is legyen fontos. Ne csont és bőr legyél lefogyva.

Magasabb kalória lehet sok fehérjéből is vagy kevés fehérje és sok szénhidrát cukir zsírból is.

Remélem érted😘 23/F TF tanuló.

febr. 17. 10:49
 3/7 anonim válasza:
0%
Ja és legfeljebb egyszerre elég neked szerintem 20-30g fehérjetartalom egy étkezésben ha nem sportolsz, 3 óránként egyél, a ch es cukorra figyelj fokent, kellenek ezek is de a testednek megfelelo mennyisegben, ezt te talasztald ki. Mindenkinel mas.
febr. 17. 10:50
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Egy jól összeállított étrendben nemcsak az a jó, hogy kevesebb kcal-t tartalmaz, hanem a makrók is és az alapanyagok is úgy vannak benne, hogy támogassák a fogyást.

Én 1600 kcal körül vagyok beállítva (1500-1600 között eszem, edzős napon 1800), 54 évesen, amikor mindenki azt mondja, hogy nem egyszerű fogyni, és láss csodás, fogyok! Lassan, és vannak stagnálások is, de ha grafikonon nézem, akkor lefelé ível ...6 hó alatt 17 kg-nál tartok.

febr. 17. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Attól függ. Ha 100 kilos vagy akkor igen.

Ha 60 kilos vagy es nem sportolsz akkor nem.

Bmr alatt sosem szabad enni. Azt barmelyik bmr kalkulatorral kiszamolod a neten

febr. 17. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól függ hány kiló vagy

És mi alapján tartod soknak? Eddig hogyan étkezték?

febr. 17. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azért tartja soknak, mert a nök lapja meg az azon szerzett ismeretek alapján müködö lények szerint fogyni 1000- 1200 kcal-lal lehet. Ami garantáltan nem igaz.
febr. 17. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!