Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Más apukáknál is kiveri a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más apukáknál is kiveri a biztosítékot?

Figyelt kérdés
Az exem teljesen sajátjának tekinti a közös gyerekünket,mert a jog erre lehetőséget ad neki. Percre pontosan betartatja a láthatást miközben az új lovagját próbálja elfogadtatni "apaként". Engem ez mélyen felháborít. Egy idegen férfi kotlátlanul foglalkozhat a gyerekemmel miközben tőlem tiltják és korlátoznak, számomra ez felfoghatatlan. Ügyvéd javasolta hogy éljek panasszal a bíróságnál, de mivel egy háztatásban élnek nem fognak ez ellen semmit sem tenni.

2018. nov. 12. 11:20
 71/108 anonim ***** válasza:
39%
Nálunk is ugyanez a helyzet. Az apuka számolgatja, hogy ő mennyit költ a gyerekre, a férjem, akivel 8 éve közösen neveljük a lányomat, a 8 év alatt még soha egyszer sem jegyezte meg, hogy mennyit költött a lányomra.
2018. nov. 12. 22:38
 72/108 anonim ***** válasza:
25%
Ha igy folytatod a gyerek téged fog jogosan megutálni nem az anyját..
2018. nov. 12. 22:39
 73/108 A kérdező kommentje:

"71" reagálva

HA vennéd a fáradságot és visszaolvasnál mire válaszoltam, akkor nem írnál baromságokat. Az egész stílusodból sugárzik a megvetés ,miközben nem is ismersz. Anyagiasnak tartasz? Szerinted ki a fene fizette a költségeinket amikor együtt voltunk? Ja hogy a volt feleségem a harmadát nem kereste mint én és én vagyok a rossz apa mert szerettem volna mindent megadni a családomnak? Kifizettem egy lakáshitelt, 10 évig fizettem és a feleségemnek akkor jut eszébe válni amikor végre nincs rajta hitel? Gondolkozzál el ezen egy kicsit, hogy neked ez még beleférne? A házasságból úgy szállt ki,hogy 20 milliót vitt el alaphangon miközben jó ha a ötödét belerakta. Ja hogy a feleségem többet volt otthon a gyerekkel mint én? Ez könnyen lehet,mert a töredékét nem dolgozta a munkahelyén mert én húztam helyette. Persze ilyenkor jön a magyarázat, hogy ő otthon volt a gyerekkel és emiatt ő jobban ismeri, de egyedül eltartani nem tudja, arra még jó az a szerencsétlen. Nincs ezzel gondom, amíg egy család voltunk ez szó nélkül elfogadtam, de így olvasva a kommenteket ez nagyon kiábrándító. Most megint fizetem a lakáshitelt, amit egyszer már kifizettem, még bő 9 év van hátra és most majd a dupláját fizetem mint korábban, mert az ingatlan értéke emelkedett és ügye a exemnek ki kell fizetni ami jár. Nem véletlenül kötnek egyre többen házassági szerződést, az ember saját hibájából tanul a legtöbbet.

Sok nő írja, hogy engem az idegesít, hogy az exem kivel kezdett új életet, nagyon messze járnak az igazságtól. Őszintén nem érdekel kivel bútorozik össze mindaddig amíg nem érinti negatívan a mi kapcsolatunkat.

2018. nov. 12. 23:13
 74/108 anonim ***** válasza:
64%
Milyen kapcsolatot érint negativan, nincs köztetek olyan elváltatok.. Az meg h a pénzen lovagolsz többet krestél nálad a lé mindent elmond,lehet a másiktol szeretetet kap a gyerek meg majd eldönti ha 18 lesz melyikötökre vágja rá az ajtót :O
2018. nov. 12. 23:28
 75/108 anonim ***** válasza:
44%
Ha már elvitt 20 milliót, akkor mit kell még neki kifizetned? És ha már kifizetted a hitelt, akkor miért kell most megint kifizetned? Kezdesz kicsit belekeveredni a sztoriba. Ha te maradtál a lakásba, aminek az értéke emelkedett, akkor te jártál jól.
2018. nov. 12. 23:32
 76/108 anonim ***** válasza:
50%

Ne haragudj de én nem szültem volna neked ha kényszerítenek se,sőt esküvő előtt kirugtalak volna a francba a pénzeddel együtt, pedig joval többet kerestem némelyik exemnél nőként..

40N

2018. nov. 12. 23:37
 77/108 A kérdező kommentje:

"74" válasz

A fiammal való kapcsoltunkra gondoltam, nem volt egyértelmű amit írtam.

"75" válasz

Az első hitelt 13 millió forintot 2006-ban vettem fel, ráadásul devizában, yenben, majd sikerült végtörleszteni és egy új hitelt felvenni és ezt kifizetni. A lakást sajátomnak tekintettem és benne akartam maradni, így ki kellett fizetnem az exemet aki felbecsültette és hosszas aludozások után 41 millióban állapodtunk meg, de az autón is volt hitel amit átvállaltam és így 20 milliót kellet kifizetnem. Az autót közben el kellett adni, mert a 2 hitel + gyt már nem jött volna össze + fedezet nélkül.

2018. nov. 13. 00:05
 78/108 A kérdező kommentje:

"76" válaszolva

Hála istennek nem ismertelek akkoriban így nem tudtalak teherbe ejteni azelőtt még hogy kidobtál volna. :)

2018. nov. 13. 00:08
 79/108 anonim ***** válasza:
49%
Szóval a lakást sajátodnak tekinted, mivel te fizettél bele többet, míg a feleséged a gyerekkel volt otthon és gondoskodott róla. A pénzeddel kérkedsz, amit nem tudtál volna megkeresni, ha te vagy otthon a gyerekkel és neked kell gondoskodnod róla.
2018. nov. 13. 00:37
 80/108 A kérdező kommentje:

Ha te otthon vagy a gyerekkel napi 24 órában és állítólag csak vele foglalkozol akkor ki fizeti a számlát? A pelenka és az étel magától száll be az ablakon?

Ez szokásos női duma, hogy milyen megerőltető pici gyerekkel gyes-en lenni? Ez nagyon gyerek függő, vannak nyűgösebb gyerekek akiknek tényleg nehéz a gondját viselni(az átlagnál betegesebbek, rosszul alvók) és vannak olyanok akikkel nagyon egyszerű együtt élni. A exem szülés után 4 hónappal majd 1 hónapot volt kórházban, mert vakbele perforált és többször is műtötték. Ezalatt az 1 hónap alatt anyósommal voltunk szolgálatba akivel most is jó viszonyt ápolok (néha a saját lányát sem érti!!!). Nappal főleg az anyós vigyázott a kicsire, éjjel pedig én, de kaptam extra szabadságot is. Azok a nők akik itt ódákat zengenek arról, hogy milyen nehéz egy kisbabát felnevelni azoknak azt üzenem, hogy az anyám 4 testvéremmel nevelt fel minket és 4 év korkülönbség volt közöttünk. Apám a vasútnál dolgozott, néha hetekre eltűnt, no az tényleg nehéz lehetett. Mondjuk arra is kíváncsi lettem volna, ha én megyek GYes-re a gyerekkel amit akkoriban még ne lehetett, akkor a feleségem hogyan tartott volna el minket és fizette volna a lakáshitelt. Minden éremnek 2 oldala van.

2018. nov. 13. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!