Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más apukáknál is kiveri a biztosítékot?
Kedves Utolsó! Vannak ilyenek is, bnőm is ilyen volt sajnos, ex férje szarrá dolgozta magát, 2autó, nyaralás, meg amiket leírtál....nekem spec soha nem voltak ilyen igényeim, saját kocsim volt, mondjuk annyit talán jogosan vártam el hogy ő IS dolgozzan ne csak én 2 gyerek mellett....de felajanlottam azt is hogy legyen ő a gyerekekkel amig nincs fizetős munkája...és nem is volt 7 évig...
Szóval nem vagyok "tipikus" ősanya, jó lenne ha bizhatnék az exemben hogy a gyerekeket jól ellátja és nem romlott szarokat ad -de ez csak álom.
Teljesen kiforgatjátok a szavaimat.....
A lány gyerekre azért írtam azt, hogy nem tudom mennyire érezném sajátomnak,mert nem adatott meg, hogy lányom szülessen. A fiam nagyon közel áll hozzám.
Nagyon sok nő el van tévedve. Könnyű annak érvelni anyagi kérdésekben akinek van tartaléka, akit a szülök támogatnak anyagilag. Mi a nulláról kezdtük, kijöttem az egyetemről és 1 évet dolgoztam mikor az exem terhes lett. Még a lagzinkat is hiteből rendeztük meg. Albérletből mentünk a saját lakásba, amit akkor 10% önerővel tudtunk megvenni. Az exem a 10 éves törlesztőből kb 5 évet dolgozott. Ezalatt a 10 év alatt nem volt olyan, hogy havi 100k ne kellett volna törleszteni, de volt olyan időszak hogy 150k volt. Az exem nem keresett ennyit soha.
Sok vélemény van arról, hogy mennyire szerettem a párom, erre csak azt válaszolnám, hogy nem én hagytam el őket egy másik férfi kedvéért. Szakításunk után 2 hónappal már egy másik férfivel élt együtt, gyorsan kellet valakit keresnie aki anyagilag segíti mert nem volt pénze albérletre.
Ami engem illet, van barátnőm, de nem élünk együtt, elég sokat utazik, sokat van távol.
Sokan hivatkoznak itt agyerek érdekeire, nos nem a gyerek érdeke, hogy a barátait hátrahagyva átköltözzön egy másik városrészbe, ez senki sem tudja megmagyarázni. AZ sem az érdeke, hogy 2 apja legyen, mert erre sincs szüksége. A barátnőmmel nagyon jól kijön, múltkor együtt tanultak, mert korrepetálni kellett, nem erőltettem rá hanem ő kérte. Ez a különbség a két nevelési módszer között.
Ha nincs pénzed, akkor nem tudod eltartani a gyerekedet, ilyen egyszerű. A mai világ nem az önellátásról szól, erre senki sincs felkészülve. Egy 12 éves kamasz rohadt sokba kerül, aki ilyen korú fiút nevel annak ezt nem kell magyaráznom. Az exem előre megtervezte hogy lelép, el is szólta magát az "anyós", mert a szakításunk előtt már 2 héttel albérleteket nézegetett, amire biztosan azt mondod mennyire gondoskodó, én meg azt, hogy azt hogy gerinctelen és hazug.
Még valami, sok nő írja azt, hogy az apa megszökteti a saját gyerekét, én pont ezt éreztem csak fordítva, a ex nejem ellopta tőlem a fiamat. Ahogy nekem sincs hozzá jogom úgy neki sincs, csak magyar jogrend ezt elég furcsán értelmezi. Még valami, a szakítás utáni pasival nagyon nem jött ki a fiam, tudni illik cigizett és rohadt bagó szaga volt a ruháinak tőle. Volt olyan nap, amikor a suliból hozzám jött és közölte hogy szívesebben maradna nálam. Az ex nejem erre kapcsolt, hogy sürgősen változtatnia kéne és kirakta a férfit. A mostani férfi kategóriákkal normálisabb, jóval idősebb is. Az ex nejem kötélen rángatja, állítása szerint a férfi ötlete volt a költözés miközben amikor rákérdeztem ő ezt tagadta, sőt panaszkodott nekem, hogy a munkahelyére mennyivel nehezebb lesz bekeverednie.
"83" válaszolónak
Az okfejtésedben van logika, csak az alapfeltétel a hibás.
Te alapnak tekinted, hogy a gyereknek az anyja mellet van a helye, én pedig nem. A többi onnantól nagyjából stimmel. Te nő szemszögéből nézed a helyzetet, én férfi szemszögből, vagyis az érem 2 oldalán állunk. Az a férfi aki nem vállalná fel hogy a gyerek vele lakjon, de folyton kifogásokat állít és reklamál az nem hiteles, ebben igazat adok. Én viszont azt akarom, hogy a fiam velem éljen és nem az anyjával. Mondhatni patt helyzet, amiben egyenlőre a exem áll nyerésre, de még nem fújták le a meccset.
"96" válaszolva
Nem én váltam el, ő hagyott el engem és vitte a fiamat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!