Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Más apukáknál is kiveri a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más apukáknál is kiveri a biztosítékot?

Figyelt kérdés
Az exem teljesen sajátjának tekinti a közös gyerekünket,mert a jog erre lehetőséget ad neki. Percre pontosan betartatja a láthatást miközben az új lovagját próbálja elfogadtatni "apaként". Engem ez mélyen felháborít. Egy idegen férfi kotlátlanul foglalkozhat a gyerekemmel miközben tőlem tiltják és korlátoznak, számomra ez felfoghatatlan. Ügyvéd javasolta hogy éljek panasszal a bíróságnál, de mivel egy háztatásban élnek nem fognak ez ellen semmit sem tenni.

2018. nov. 12. 11:20
 61/108 anonim ***** válasza:
40%

#55:

Otthon maradni vele táppénzen, miközben a nő kapja a tartásdíjat, a caládit, az adókedvezményt és a pótszabadságot? Hát vannak elvárásaid...

Látod? Itt írod: az apa fizet, anya kapja a lóvét, oldja meg, ahogy akarja. Kirúgják? Beteg ő is? Egyszerűen csak szüksége lenne a gyereknek az apjára? Kit érdekel.

Szóval itt abba is hagyhatjuk a vitát, hogy az az apa, aki saját magát lefokozza odáig, hogy csak pénzt ad, de nem lehet rá számítani a bajban, az mennyit ér.

Majd a nevelőapja megy szülőire, edzésre, elugrik a patikába, vagy hajnal kettőkor feltakarítja a hànyást.

De akkor nem kell sírni, hogy a gyerek elkezdi apának hívni.

A család nem a vérről vagy a pénzről szól.

2018. nov. 12. 20:30
 62/108 anonim ***** válasza:
41%
Egyetértek az utolsóval volt férjem is siránkozott,de a gyerekét letojta,mikor beteg lett nála odarángatott h vigyem haza nem kell neki a nyüg.. Érdekes a nevelőapjának nem volt nyüg.. Ha a gyerek a nevőapát apának hivja ott a valodi apa köszönje meg magának..
2018. nov. 12. 20:33
 63/108 anonim ***** válasza:
45%
A kérdező legfőbb sérelme, hogy valaki átvette a helyét a családban. Volt jópár éve, hogy bizonyítsa, mennyire jó apa és férj. Ha az lett volna, akkor most nem valaki más lenne a helyén, nem más gondoskodna a gyerekéről.
2018. nov. 12. 21:45
 64/108 anonim ***** válasza:
43%

"Szerintem egy nő az élettársát ne nevezze otthon apának, főleg ha nincs közös gyerekük. Nevezze a nevén, mert a neki nem az apja és a gyerekemnek sem."

SEMMI közöd ahhoz, hogy az exnejed minek nevezi az új partnerét. Vicces :D

2018. nov. 12. 21:52
 65/108 A kérdező kommentje:

Olvasom is a sok egyedi sérelmet aminek semmi köze az esetemhez. Sok férfi boldogan lemond arról, hogy együtt kelljen élni a fiával, én nem ez a típus vagyok. Lehet hogyha lányom lenne nem lennék ilyen ragaszkodó, sajnos ezt nem tudom, de szerintem érte is küzdenék.

Valaki korábban felvetette, hogy mi lenne ha anyuka hozná a gyereket és napi 24 órában megkapnám? Boldog lennék és ha önként soha nem küldeném vissza az anyjához, de nem tiltanám el tőle.

Ami a gyerek balesetét illeti, elektromos rollerrel húzta meg a szomszéduk autóját(nem az én szomszédomét, hanem a exnejemét) és nem merte elmondani, mert fél a retorziótól. Annyit sikerült belé nevelnem, hogy ha bajt csinált ne sunnyogjon, hanem próbálja kijavítani, ezt meg is tettük.

Sokan írogatnak fiktív történeteket saját életükből, amihez semmi közöm sincs, gyerekorvosról, tornacipőről, mi ezen már túl vagyunk. Szeret sportolni, a szabadidejének nagy részét ez köti le, én vittem le anno edzeni és azóta is én megyek érte ha tehetem, az edzővel baráti kapcsoltban vagyunk évek óta. Addig van lehetőségem vele beszélni amíg az autóba ül (hetente 2*20 perc), ha kimaradunk akkor balhé van és jön a fenyegetőzés és most már odaküldi érte a másik "apa" jelöltet.

Az exem azt hiszi, hogy ha 30km odébb költöznek akkor a fiam önként lemond a barátairól és a kedvenc hobbijáról? Remélem sikerül vele egy életre megutáltatnia magát, most jó úton halad ebbe az irányba.

2018. nov. 12. 21:55
 66/108 anonim ***** válasza:
34%

kar a gozert.

egy fiugyereknek mindig is az anyja lesz az elso.

2018. nov. 12. 22:05
 67/108 A kérdező kommentje:

"63" reagálva.....

Mint sok nő te is olyan előítéletes vagy hogy teli lenne vele a padlás, de közel sem jársz az igazsághoz. A drága nejem kezdeményezte a válást elhidegülésre hivatkozva, amibe volt igazság, de ehhez mindig két ember kell. Nekem azóta sincs kapcsolatom, neki már a második 1 év alatt, az első kapcsolata már akkor is volt amikor a válás zajlott, az akkori lovaggal vonult be a tárgyalásra szóval nem egy szent. Anyagilag túl korrekt is voltam vele, sokkal többet kapott mint amit belerakott a közösbe, de nem ezen vagyok kiakadva, ez pótolható, hanem azon, hogy ő szentül meg van győződve arról, hogy neki joga van másik apukát keresni a "gyerekének", mert ő az anyja és ő tudja kire van szüksége. Ezzel van a probléma, hogy ez a gyerek közös, nem az övé. Ha bement volna egy spermabankba és fizettet volna az orvosnak akkor más lenne helyzet. Felfogása szerint az apa addig érdekli amíg fizet.

2018. nov. 12. 22:06
 68/108 anonim ***** válasza:
48%
És éljen apácaként mert tőled van egy gyereke,na ezek után ne mond h a gyereked izgat te neked az b sza a csöröd h tul lépett rajtad és mással van.. A lány gyerek meg nem selejt ám h az ne érdekeljen csak a fiu..
2018. nov. 12. 22:13
 69/108 A kérdező kommentje:

rebekanyuszi felhasználónak......

A korábbi válaszodra írva, gondolkodjál el azon hogy anya mondhatja el, hogy kp kap 50000ft havonta +havi 23000ft az államtól. A gyerek állandó kiadásainak is jó részét fizetem, edzésre még megy 17000ft, a telefon előfizetése 4500ft, egymással ezen keresztül beszélünk és akkor még a ruházatról nem is beszéltem, mert úgy nő mint bolondgomba.

A lakás fűtésre, internetre hivatkozni azért álságos mert amikor nálam van a gyerek nekem is ugyanúgy fizetni kell, a szobája úgy van ahogy hagyta, nem változtattam semmin. Azért arra kíváncsi lennék, ha az anyjának kéne havi 100k beleadni a költségekbe honnan kerítené elő?!!!

2018. nov. 12. 22:26
 70/108 anonim ***** válasza:
35%
Te hát ha fizetsz akkor megszabhatod h élhet e mással,50 rugoért éljen egyedül..hát inkább nem kéne egy vas se tőled,egyre inkább látszik miért lettél ex van pénz a no kussoljon..
2018. nov. 12. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!