Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a kérdések/kijelentések randik alkalmával, amik kiverik a biztosítékot vagy csak néztek, hogy "ezt most hogy gondolja"? Ffi és női oldalról is érdekelne, és a korotok is.
Ilyenekre gondolok:
-Mikor voltál utoljára kapcsolatban? (még ez nem is durva)
-Mikor szexeltél utoljára?
-Már jól ki lehetsz éhezve!
-Biztosan sokan udvarolnak Neked. Akkor miért épp velem randizol?
-Miért vagy/hogy lehetsz szingli?
Mit dolgozol? Mennyit is keresel? Egyedül élsz? Helyileg pontosan hol?
F/kor
3: Ez "remek" :(
"Kedvencem", ami többször is előfordult már: "Tudom, hogy utálod a bunkó srácokat, ezért nem ma fekszünk le, csak holnap jó?" vagy "Megvárom amíg megiszod, és csak utána megyünk fel hozzám oké?" ...és ennek ezerféle változata...
Az, hogy hol dolgozol és merre laksz szerintem elég átlagos kérdés hiszen miről lehet beszélgetni első randin, ha nem ilyenekről. A mennyit keresel az már kevésbé. Én soha nem tennék fel ilyen kérdéseket, hogy mennyit keresel meg milyen lakásod van és hasonlókat, ellenben a legtöbb pasi büszkén mondja magától mintha ezzel akarna a szememben p*ncimágnesként feltűnni és aztán néz rám, hogy "nah, akkor most villants Te is".
Ebbol latszik mennyire kulonbozoek vagyunk.
En mindig megkerdezem, hogy miert van egyedul?
Ha kiderul, hogy evek ota, vagy, hogy szeret egyedul lenni, akkor en is ugy allok hozza. De nem ertem miert olyan ciki azt mondani, hogy nem talatam meg a megfelelo partnert. en ezt sose ereztem gaznak.
Milyen az idealod nalam kotelezo kerdes. Mert jo teszt. Mennyire oszinte a masik fel. De az emberek 90%-a sablonos, es "fogjon meg benne valami" a valasz, ami hazugsag. Mert mindenkinek van idealja, csak fel a masiknak elmondani, hiszen a legtobb esetben nem a tokeletes ideallal randizunk. De most abba nincs semmi, ha azt mondom intelligens, alkalmazkodo, csinos not kevelek aki alacsonyabb nalam.
32f
9: Teszt? Mégis mire? Ha vele randizom, akkor tetszik külsőleg.
A belső meg: Most mondjam, hogy kedves, udvarias, segítőkész, vicces, őszinte, akire fel tudok nézni? Ő meg gondolatban vagy pipálja a dolgot, vagy nem, és ezt vagy hangoztatja, vagy nem. És akkor úgy fog viselkedni, hogy nekem imponáljon vagy mi? Vagy ha hangoztatja, hogy ő ilyen (mert ebből is elég sok van): Ne mondja! Bizonyítsa! Nagyon sokszor akkora bunkókkal van dolgom, és észre sem veszik ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!