Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is provokációs kérdésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is provokációs kérdésnek tartjátok, amikor általánosítanak az itteni felhasználók, hogy a nőknek a pénz és a külső az elsődleges? Nektek nem megy fel a vérnyomásotok ilyen kijelentések láttán?

Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 09:08
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
30%
Nem,mert igaz :D
2016. nov. 16. 09:12
 2/54 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nem megy fel a vérnyomásom.

Ők is tudják,hogy nem így van az átlagos lányok mondjuk úgy 90 %-ánál.

A saját kis kudarcukat, sikertelenségüket meg kell magyarázni valahogy, ki írják ide mert tudják,hogy úgyis jön még egy két ilyen balfácán akik megnyugtatják őket,hogy a nőkkel van a baj.

2016. nov. 16. 09:24
 3/54 anonim ***** válasza:
47%
Van gondom nekem is.Nem kell a másé.Nyugalom a hosszú élet titka...
2016. nov. 16. 09:24
 4/54 anonim ***** válasza:
10%
Én attól vagyok rosszul mikor előadják az ellentetjét, már nem tudja szegény álszent kislány, hogy mit hazudjon, hogy minél jobb színben tűnjön fel.
2016. nov. 16. 09:25
 5/54 anonim ***** válasza:
80%
Az irvos szerint kiváló a vérnyomásom, az ilyen provokációknK meg egyébként sem látom az értelmét, muvel a kérdező ezzel semmiféle anyagi, vagy gyakorlati haszonra nem tesz szert.
2016. nov. 16. 09:26
 6/54 anonim ***** válasza:
76%
Nem tartom provokációnak. Inkább sajnálom azokat akik a rossz tapasztalataik miatt megkeserednek, beszűkül a látásuk és nem képesek kilépni belőle. A vérnyomásom se megy fel. Annyi ilyen kérdés van, hogy már bőven az ingerküszöbömön belül vannak az ilyesmik.
2016. nov. 16. 09:29
 7/54 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi itt eltöltött év után nekem nem megy sehova a vérnyomásom.
2016. nov. 16. 09:32
 8/54 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem van aki ezt tényleg elhiszi. Azok, akik pl azzal dobálóznak hogy szórakozóhelyeken 75% a férfiak aránya. Na hát ha ő ott éli az életét, akkor így járt, legyen ez az ő baja. Én meg normális emberek között élek, ahol nem ez az elsődleges, szórakozóhelyen évek óta nem jártam.

Olvasd el pl ezt a cikket:

[link]

mezei Józsika egy ilyen közegben tényleg érezheti magát nyominak...

Csak hát attól még a való élet tényleg nem ez.

2016. nov. 16. 09:46
 9/54 anonim ***** válasza:
39%
Nem. Tudod van az a mondás, hogy ne azt nézd, hogy mit mondanak, hanem azt, hogy ki mondja.
2016. nov. 16. 09:48
 10/54 anonim ***** válasza:
55%

Túl rövid az élet ahhoz, hogy ilyeneken felhúzzam magam. Különben is van csodálatos barátom, hidegen hagy, hogy más pasi milyennek gondol. Szóval én nem érzem magam bántva, nem veszem magamra.

Viszont az mindig érdekelt, hogy ők vajon ezeket komolyan gondolják-e, mert ha igen, akkor szerintem nagyon szomorú, hogy egy emberi lényben ennyi keserűség és rosszindulat lehet. Lehet, hogy túl érzékeny vagyok, de elszomorít a rosszindulat. Érdekes módon a barátomat is bántották sokan, sőt, nehezebb helyzetből indult, mint az itt írogató nőgyűlölők nagy része, mégsincs benne egy csepp rosszindulat se, szóval megoldható a dolog. Csak ma már nem menő nem gyűlölködni ok nélkül. :(

2016. nov. 16. 09:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!