Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is provokációs kérdésnek tartjátok, amikor általánosítanak az itteni felhasználók, hogy a nőknek a pénz és a külső az elsődleges? Nektek nem megy fel a vérnyomásotok ilyen kijelentések láttán?
Van, aki provokál, van, aki csak megerősítésre vágyik a hasonszőrű elvtársaktól, és van, aki teljes mértékben el is hiszi, amit ír.
A vérnyomásom kimondottan alacsony, de nem ez fogja megemelni, mivel ez az ő problémája, és nem az enyém.
Inkább szórakoztat, hogy milyen vehemensen támadja azt, akinek más a véleménye, és milyen nevetségesek. Egy jó röhögés pedig nagyon is jót tesz az egészségemnek. :)
Nem, csak nekik ez a tapasztalatuk. Kar lenne tagadni, hogy a külső a pénz, es a jo duma nem a harom legfontosabb tulajdonság ami a vonzalmat építi. S mivel te a harmadikat nem írtad ki, mint vérnyomás-emelőtényező ezert neked az lesz a legfontosabb.
Elő példa: az egyik exemmel itt találkoztunk, es rengeteget leveleztunk, chateltunk, es nagyon egy hullámhosszon voltunk. Azt mondta, hogy neki csak az számít, hogy milyen egy pasi személyisége. Erre a következő srac akivel összejött, az egy vadidegen gyerek volt akire o irt ra mert annyira bejött neki külsőleg. S meg az se zavarta, hogy a srac drogos volt.
Nem megy fel. Nyilván vannak olyanok is ezt senki se vitatja az én exem is megcsalt mégse általánosítok hogy csak hűtlen pasik élnek a földön....
Azok nyilvánvalóan önigazolásokat keresnek a saját kudarcukat próbálják magyarázni amit el is hisznek így aztán az összes számító nő lesz a hibás még véletlenül sem ők.
Tele vagyok körülettem olyan nőkkel akiknek nem a pénz számít, de nyilván ők nem feltűnőek inkább "szürke" kisegerek akiket a ffiak alig akarnak észrevenni.
Túl sokszor írtam már le ide valós megtörtént eseményeket ezzel kapcsolatban,amiben minden egyes alkalommal bebizonyosodott,hogy igazából a nőknek kizárólag a külső számít.
Mert ha az nincs meg,onnantól 0 az esélyed.
Tehát ha nem születsz jóképűnek,ami ugye egy adottság,amivel születsz,akkor nincs esélyed.
És nem csak a nyávogós,buta csajoknál, hanem az átlagos nők is simán lekoptatnak 1 mp alatt.
A pénz kérdés már más,az csak másodlagos a külső után,és nem túl sokat számít,ha az első nincsen meg.
Van pénzem,befektetek, stb.
Ettől még 0 nő állt szóba velem.
8 éven át mikor a nők csak visszautasítottak,kinevettek,megaláztak, úgy hogy közben sok mindenben megváltoztam az idő alatt egyébként is, nos akkor mit mondjak? hogy milyen kedvesek voltak? mikor néha olyan szinten a padlóba tapostak,hogy utána sokáig életkedvem sem volt kb...
Ja igen,és pozitívum meg 0,pedig azt nem értitek,hogy a férfiaknak is szükségük lenne a dicséretre,ha pl. jó az illata,vagy kedves,vagy stb...
Főleg a mai világban...
25/F
Hát én pl napi szinten bókolok a barátomnak, hogy finom az illata, meg jól néz ki, stb (pedig - bár nem csúnya - abszolút nem tartottam jó pasinak, olyan távol esett az ideálomtól, amennyire csak lehetséges, első látásra ott tartottam, hogy "ezzel a pasival SOHA", aztán valahogy mégis beleszerettem, és bolondulok érte)
Így látatlanban azt mondom, a kisugárzásoddal van a baj, mert igenis érződik egy pasin, ha így áll hozzá a nőkhöz, olyat meg nyilván lekoptatok, aki engem csak a napi hatszázadik random felszínes ribizlinek néz... Mi a túrót akarnék ilyen pasitól? :D alapból már azt nem szeretem, ha bármilyennek elkönyvelnek mielőtt megismernének rendesen, hát még ha ilyennek...
Mellesleg a jóképűség nem ilyen egyszerű, hogy olyannak születsz (vagy nem), oszt kalap. Egyrészt ugye, kinek mi a jóképű. A legjobb barátnőmnek nagyon bejön, ha egy pasinak vastagabb ajkai vannak, engem a hideg kiráz attól. Neki csak a szabályos orr tetszik, nekem valamiért az, ha picikét "szabálytalan". Soroljam még holnapig, vagy érthető, hogy mit akarok mondani? :D a másik meg, az arcon RENGETEGET tud változtatni egy frizura, egy megfelelően megválasztott szemüveg, arcszőrzet, stb. Én pl háromszor olyan jóképűnek láttam a srácot aki azóta a párom, mikor más frizurát vágatott. Szakáll nélkül csak fotón láttam, de inkább vicces, mint jó pasi úgy. Az exem meg borzalmasan nézett ki, ha nem volt frissen borotválva.
Rengeteg tud múlni az ilyen apróságokon. Kísérletezz, valami biztos jól fog állni, és egyből sokkal jobban fogsz kinézni, csak találd meg, ami passzol hozzád.
Engem már nem zavar, egy idő után már inkább vicces, hogyha leírom hogy azért nem kell ennyire általánosítani vagy hasonló már a torkomnak ugornak. Próbáltam segítőkész lenni és akkor még zavart hogy hazudós nyomorknak meg hasonlóknak titulálatak (favorit amikor a kérdező rendes, tisztelettudó jófiúnak irja le magát majd a hozzászólásokban meg már minden csajt k..vanak titulalt), de most már nem igazán zavar. Ha ilyen csőlátása van és csak a saját igazát hangoztatja mindenki mást meg leszól én már sajnálni se tudom hogy szegény Pistivel milyen gonoszak a nők, ha egyszer a viselkedése alapján nem ok nélkül ninsenek kapcsolatai.
Meg mikor megy a sírás, hogy a csajok válogatnak azért kiváncsi lennék hány pasi van aki tényleg olyan mélyre adta hogy a legcsúnyább csajoknál is bepróbalkozott. Meg mikor megy a duma hogy ők már csak inkább plázacicáknal próbálkoznak mert ott legalabb tudják, hogy csak a sexre mennek, és nyilván nem azért mert a pasik is szeretnének egy jó nőt. Nem ám a csajok csak a külsőt nézik, mikor a pasik még a 150 kilós kapafogú szörnyellában is meglátják a szépet. Szóval inkább röhejes már ez az álszent utálkozás. Viszont a habzószájú nőgyűlölőknél egész jó trollkodni (sajna idáid süllyedtem az oldal miatt). Lehet lepontozni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!