Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is provokációs kérdésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is provokációs kérdésnek tartjátok, amikor általánosítanak az itteni felhasználók, hogy a nőknek a pénz és a külső az elsődleges? Nektek nem megy fel a vérnyomásotok ilyen kijelentések láttán?

Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 09:08
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
47%

26-os... nyugi, azokat a kérdéseket is úgy veszem, mint a minden nő egy pénzéhes k...t. Ott is megírom az illetőnek, hogy vagy túl nagyok az elvárásai magához képest, vagy rossz környéken keresgél.

Sőt kövér nőként is megírtam a "molett nő vagyok, de miért nem akarnak engem az izmos pasik? nekem nem kell a kövérkés férfi, mert lomhábban jár meg szuszog meg sörözik meg böfög" típusú nőnek, hogy téged meg kb. ugyanígy látnak az izmos pasik, életvitelben sem illesz hozzájuk, ők is a legjobbat akarják, ez van :D.

2016. nov. 16. 12:03
 32/54 anonim ***** válasza:
"...csak körül kéne nézni a valóságban." Ez az,hogy ott szoktam körül nézni, és ott tapasztalom azokat a dolgokat,amiket leírok. :) Jóképű vagy gazdag vagy= jó vagy a nőknél, átlagos vagy átlag alatti vagy= találj magadnak valami elfoglaltságot, mert a nőknél nincs esélyed, ilyen egyszerű ez. Önbizalom, humor stb nem segít, rondának önbizalma van? Reakció rá: Ennek, mire? Viccelődni próbál? Reakció: Ne fárassz már a lapos poénjaiddal.
2016. nov. 16. 12:04
 33/54 anonim ***** válasza:
18%
Arra nagyon kíváncsi lenék,hogy mit lépnének az itteni észt osztó nők, vagy férfiak, ha egy szép nap egy átlagon aluli külsejű férfi bőrében ébrednének, megnézném mire mennének a frizurával, önbizalommal,humorral. Az lenne, hogy a fele felkötné magát pár hónap után. Szerencse, hogy nekem ilyesmi eszembe se jut, mivel lelkileg erős vagyok, bár nekem nincs is lelkem :)
2016. nov. 16. 12:10
 34/54 anonim ***** válasza:
27%
*lennék
2016. nov. 16. 12:11
 35/54 anonim ***** válasza:
71%

Nekem vannak átlagos barátnőim átlagos vagy alatti pasival. Ha zérót lát valaki ilyenből, ott nagyon el lehet torzulva a látásmód.

Olyan, mint mikor piros autód van, és csak a piros autókat veszed észre, és azt mondod, MINDENKINEK piros autója van.

Én is sok párt látok, de alig látok igazán jóképű férfiakat igazán szép nőkkel.

2016. nov. 16. 12:41
 36/54 anonim ***** válasza:

Mindenkinek lehet saját véleménye. Nem dühöngök miatta, megértem őt, főleg mikor magyaráz is, milyen tapasztalat vezette őt egy ilyen felismerésre.

Az más dolog, hogy nem értek egyet vele, és látom, hogy a gondolatmenete hol-miben hibás, stb...

24f

2016. nov. 16. 14:05
 37/54 anonim ***** válasza:
67%
Én attól dobom el az agyam, mikor valaki leírja hogy ő az utcán villamoson mindenhol csak jó pasikat lát jó nőkkel :D Na ekkora kamu ferdítést azért...vagy ti valami külön bolygón életek? Érdekes én itt (Bp-en) látok mindenféle fajta embert, és igen párban is...
2016. nov. 16. 14:54
 38/54 anonim ***** válasza:
73%
37-es, hát igen, ezek max. hollywoodi filmben láttak metrót, villamost... :D.
2016. nov. 16. 15:19
 39/54 anonim ***** válasza:
63%

Hát max ott..Kezdjük azzal hogy az emberek nagyon kis százaléka címlap modell alkat, mindegy hogy férfi vagy nő.

A népességünkből kiindulva viszont az embereknek nem csak az 1-2 százaléka él kapcsolatban-házasságban, tehát ez úgy marhaság ahogy van, logikailag.

De nem kell ide logika, csak látni. Bemegy az ember a városba és ezer fajta párt lát. Aki meg mát mond az még önmagának is hazudik.

2016. nov. 16. 15:28
 40/54 anonim ***** válasza:
Nekem nem megy fel, mert általában ez igaz is. Elhanyagolható a kivétel. Olyat viszont már láttam, hogy egy ismerős lány állította nekem, hogy neki nem voltak szépek a párjai, aztán amikor megláttam őket élőben, kb. a címlapról jöttek le, úgy néztek ki. Egyébként szép számmal vannak nők által kiírt, provokáció határát súroló kérdések is, szóval ezen a téren megvan az egyensúly.
2016. nov. 16. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!