Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is provokációs kérdésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is provokációs kérdésnek tartjátok, amikor általánosítanak az itteni felhasználók, hogy a nőknek a pénz és a külső az elsődleges? Nektek nem megy fel a vérnyomásotok ilyen kijelentések láttán?

Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 09:08
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
8%
A munkahelyen is ugyanezt tapasztalom,hogy átlag alatt vagy átlagos külsővel egyedül. Meg aki dolgozik, annak is le telik egyszer a műszak, kijön és vár rá a nő, ha jó képű férfiról van szó, vagy fordítva, kijön a munka helyről a nő és vár rá a szerencsés külsővel született férfi. AZ ilyen másik frizura, arcszőrzet növesztése/borotválása pedig semmit nem ér, annak idején én is próbálkoztam frizurákkal, aztán a baráti körömből megkaptam,hogy jól áll, így egész jól nézel ki. Idegen nőknek meg valahogy nem tetszettem, ez is de érdekes már. :) Aki nem született jóképűnek, az b..hatja a frizurát, meg ezt vagy azt, plasztikai sebészet, ami segíthet ott.
2016. nov. 16. 11:11
 22/54 anonim ***** válasza:
48%
Akkor miért nem fekszel kés alá?
2016. nov. 16. 11:12
 23/54 anonim ***** válasza:
29%
Nincs rá elég pénzem, ami össze van gyűjtve az másra kell, fontosabb dologra. Az életemben sokad rangú dolog lett ez a nő téma szerencsére, annyira nem zaklat fel, mint ahogy a válaszaimból látszik, csupán leírom a tapasztalataimat.
2016. nov. 16. 11:16
 24/54 anonim ***** válasza:
76%

Biztos van ezek között, ami direkt provokáció. De sztem a legtöbb esetben arról van szó, hogy a szerencsétlen, semmit (se külsőt, se pénzt, se humort, se férfias kiállást, se semmilyen kifejezetten erős pozitív személyiségjegyet ) felmutatni nem tudó pasik szerint nekik alanyi jogon járna x numera (nem is feltétlen barátnő), az is az általuk átlagosnak nevezett, amúgy smink nélküli topmodell külsejű nők közül, és frusztráltak, amiért nem kapnak, és persze úgy a kényelmes, ha a nőkre kenik 100%-ban. Mert akkor megnyugodhat, hogy ő nem csinált rosszul semmit ám.

Bennem is felmegy egy kicsit a pumpa, de aztán sajnálni kezdem őket, hogy ennyire szerencsétlenek és együgyűek.

2016. nov. 16. 11:40
 25/54 anonim ***** válasza:
87%

21: Ez komplett hül.yeség, amit írtál.

Nézd meg ezt a képet!

[link]

Ő itt a 2016-os Mr. Word, mindkét képen, csak pár egy-két év a különbség a kettő között (meg egy stylist és egy edző, természetesen, de semmi plasztika!)

És akkor most kezdjük elölről, hogy egy átlagos pasi nem nézhet ki jól, ha akar, és toszhatja a fodrászt és az arcszőrzetet...

Egyébként a kérdésre válaszolva, én ilyenkor azon szoktam gondolkodni, hogy miért baj az, ha nekem, mint nőnek, igenis vannak elvárásaim a külsőre és az anyagiakra is vonatkozóan? Kötelező nekem minden 42 éves fogatlan csövessel összejönni, hogy vadidegen lúzerek ne bélyegezzenek meg azzal, hogy "felületes"?

Miért kéne, hogy érdekeljen, hogy másoknak mi a véleménye arról, hogy mi alapján ismerkedek?

Egyelőre az a nagy helyzet, hogy nincsenek irreális elvárásaim, mivel ha akarok, találok olyan férfit, aki ezeknek megfelel.

Miért menjek le egy szint alá? Csak azért, hogy a 42 éves fogatlan csöveseknek is jusson végre valaki??

Ugyan, kérem!

Az éremnek itt is két oldala van. Ugyanők szoktak naponta kiírni kérdést arról is, hogy hogy lehetne egy mackós pasinak csinos nője... Tehát bizonyos szint alá ők sem mennek, csak mindig mástól várják el.

A vérnyomásom nem megy fel, mivel az ilyen kérdéseket többnyire elegánsan figyelmen kívül hagyom. Nem látom értelmét, hogy ha ezredszerre nem érti valaki, mi a gond, annak ezeregyedik alkalommal én is bepötyögjem a tényállást a világ működéséről.

2016. nov. 16. 11:42
 26/54 anonim ***** válasza:
29%
Ti is provokációs kérdésnek tartjátok? Normális nők panaszkodnak nincsen normális férfi a mai világban.De persze kiderül náluk, a normális férfi = jóképű,gazdag,rosszfiú.
2016. nov. 16. 11:46
 27/54 anonim ***** válasza:
43%

Látod kedves kérdező, ez leginkább a szegény, szerencsétlen elnyomott férfiak számára provokáló.

Egyébként egyértelmű, hogy az ilyen kérdések provokációk, vagy elkeseredések. Felmenni nem megy fel a vérnyomásom tőlük, már csak azért sem, mert nem érintenek ezek a kérdések. Próbálnám sajnálni az ilyen férfiakat, illetve azokat is, akik itt most a külsőn pörögnek, de nem megy. Az ilyen emberek minden esetben maguknak okozzák a problémájukat. És lehet jönni, hogy a külső egy adottság, nem lehet rajta változtatni, de lássuk be, aki akar, talál magának megoldást, és pont ezért válik problémává, mert nem keresik a kiutat. Ráfogják, hogy külső tényezők a hibások, őket elnyomják, és mindenkinek csak a helyes, gazdag magas pasik kellenek, bárki aki mást mondd, hazudik és nincs igazság... Akkor éljenek ebben a hitben, és haljanak meg egyedül, magukban fortyogva. Végülis tényleg egyszerűbb, mint valóban tenni a boldogságukért, és ők tudják, hogy nekik megéri-e. Láthatóan nem, így én mit szenvedjek ellenpéldákkal, meg minek próbáljam lelkesíteni őket, vagy egyáltalán foglalkozni a bajukkal? Ők sem veszik rá a fáradtságot, sőt, csak támadják azt, aki segíteni akar nekik. Ennyit tudnak, ennyit érnek. Egy szemforgatásnál tovább nem szoktam ezen bosszankodni.

2016. nov. 16. 11:47
 28/54 anonim ***** válasza:
Én nem panaszkodom,a világ tele van normális férfiakkal.
2016. nov. 16. 11:48
 29/54 anonim ***** válasza:
Nem, inkább sajnálom őket, hogy ennyire csak a felszínt látják. Persze fontos a külső és a pénz is (nőtől függően eltérő mértékben), de csak ezekkel még senkinek nem lesznek harmonikus és boldog párkapcsolatai. Nélkülük viszont lehet, amire rengeteg példát is hoz az élet, csak körül kéne nézni a valóságban.
2016. nov. 16. 11:50
 30/54 anonim ***** válasza:
67%

#16-os vagyok.

Egy szóval se írtam, hogy a barátom csúnya lenne, vagy bármikor annak láttam volna :D Egyszerűen nekem mindig a szőkésbarna, világos szemű, vékony, babapopsi arcú pasik tetszettek. A barátom meg fekete hajú (mikor megismertem, hátközépig érő haja volt... alapelvem volt mindig, hogy egy pasinak ne legyen nálam hosszabb haja :D ), szakállas, izmos, stb, szóval mindenben a szöges ellentéte az "ideálomnak", nem kéne, hogy bejöjjön, soha nem hittem, hogy egyáltalán pasiként tudnék tekinteni egy ilyen emberre, és mégis. Oké, mondjuk 2 évbe telt, de végül beleszerettem. Most már imádom a szakállát is, tök jó benne turkálni, miközben fekszünk és beszélgetünk, pedig régen még 1 miliméteres borostát se tűrtem meg egyik exemen se, a rendes szakállnak meg a gondolatától is rázott a hideg... A haját levágatta rövidre, mikor először találkoztunk utána, akkor konkrétan nem ismertem fel, volt egy kis kínos csend, amíg vártam, hogy nyújtsa a kezét és bemutatkozzon :D Úgy néz ki, mintha másik ember lenne. Ha most ideírom, hogy még az autók iránti rajongását is elfogadtam, sőt részben átragadt rám, pedig régen még havernak se túl szívesen "tartottam" autób..zi srácokat, akkor végképp hazugnak leszek titulálva, igaz? :D

Sőt, ő is mondta, hogy soha nem hitte volna, hogy ilyen vékony, és ilyen rövid hajú lány tetszhet neki (állig érő hajam van).. Aztán mégis mondja és érezteti folyamatosan, hogy bolondul értem :D

Az egyik barátnőmnek is 3 elvárása volt egy pasi felé: legyen fekete hajú, legyen idősebb nála, és legyen magasabb nála. Most 3 éve van együtt egy szöszi sráccal, aki egy évvel fiatalabb nála, és kb ugyanolyan magasok. És mindig áradozik róla, hogy mennyire imádja, és milyen jó vele :D

MINDENKINEK van a fejében egy kívánságlista, hogy milyen partnert szeretne. Legyen vicces, legyen kigyúrt, legyen vékony, legyen tanult, legyen tökös, legyen szexi, stb stb stb. Viszont a szerelem, meg úgy általában az emberi lélek túl komplex ahhoz, hogy egy ilyen listával le lehessen írni. A barátom majdnem hogy semmiben nem felel meg a "listámnak", ami azelőtt volt a fejemben, hogy összejöttünk, mégis tökéletes partnernek látom. Végtére is a szerelemnek mi köze ahhoz, hogy valakinek fekete a haja, vagy szőke? :D Persze, lehet hozzá ragaszkodni, hogy minden stimmeljen, ami a kívánságlistádon van, de lehet, hogy életed párját szalasztod el, mert épp nem olyan formájú a kisujja, mint amilyen tetszene :D Ez marhaság. Valaki vagy tetszik, vagy nem, erre ritkán lehet egyértelmű képletet felírni. Mondogathatod magadnak, hogy neked a nagymellű vöröshajú elegánsan öltözködő nők jönnek be (most mondtam valamit), de lehet, hogy pár hónap múlva egy vékony, szőke hajó, laza öltözetű csaj mellett kötsz ki, és tökéletesen boldog leszel mellette.

Ha ilyen egyértelmű lenne a dolog, akkor senkinek nem lenne gondja a párkereséssel, nem kéne nagyon ismerkedni se, hiszen kitöltenél két űrlapot, egyiken a saját paramétereidet adnád meg, a másikon az álompasi/álomnő adatait, és azonnal össze lehetne boronálni azokat, akik egymást akarják, aztán ásó-kapa-nagyharang. Szerinted miért nem létezik ilyen? Mert a világ nem így működik, és mert a vonzalom bonyolultabb ennél.

Mellesleg nem tudom, te merre járkálsz, én rengetegszer látok tróger/csúnya pasit egész szép lány oldalán. Bár lehet, hogy te azt a pasit pasi szemmel jóképűnek mondanád, a csajt meg átlagosnak, vagy csúnyácskának. Ízlés kérdése, ilyenekben SOHA nem lesz egyetértés, és nem is kell, hogy legyen.

2016. nov. 16. 12:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!