Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is provokációs kérdésnek tartjátok, amikor általánosítanak az itteni felhasználók, hogy a nőknek a pénz és a külső az elsődleges? Nektek nem megy fel a vérnyomásotok ilyen kijelentések láttán?
Nem szeretem védi akik itt panaszkodnak, mert igenis lehet magadon fejleszteni, ha nem igy lenne, valószínűleg meg most is szűz lennék. S itt van a pont. Vagyis csak számít az a fránya külső.
Amugy persze tok jo erzes, hogy belenézel a tükörbe, es jol vagy felöltözve, dombrodnak az izmok, en is szeretem. De pl en ugy érzem jol magam, hogy vállig erő hosszú hajam van, most vágassam le, mert 10 nőből 7 nek a rövid haj jon be?
S ne éljünk mar a mesékben. 4 lehetőség van ismerkedni, az egyik online ott a külső kb 100%. A nappal ismeretlen leszolitas, ott kb 60-70% a külső, éjszaka szinten ennyi. Egyedul a szociális kor az, ahol megtörténhet a csúnya fiú, + szep lany páros.
Ha valaki tanácsot kér, szívesen segítek, írok választ. Ha viszont valaki olyasmit ír ami nyilvánvalóan a saját sikertelensége, keserűsége miatt van, azt csak sajnálni tudom. Szánalmas. Ha valaki nem képes magának párt találni, az nem mindenki másnak a hibája.
Nem húzom fel magam rajta. Egyrészt azért mert ökörség minden nőt egy kalap alá venni, másrészt pedig azért, mert az ilyenek idegeskednek helyettem is, élteti őket a nőgyűlölet. Ahelyett persze, hogy magukba néznének.
Őszintén, van jobb dolgom is, minthogy ilyesmin kiakadjak. Ha őket ez teszi boldoggá, akkor egész nyugodtan rinyáljanak, hisztizzenek, sajnálják magukat és gyűlölködjenek. Ettől még nem lesznek kevésbé magányosak.
na most, hogy van benne valami - van!
es ez szemelyes tapasztalat (nem, nem vagyok 40 eves szuz, tobb kapcsolatom is volt).
Persze nem minden csaj ilyen, lehet 10-20% de azok a viselkedesukel, elronyjak a tobbi normalis norol a ferfiak velemenyet.
nekem attól megy fel a vérnyomásom amikor próbálják bemesélni azt, hogy nem így van.
Összejönnél egy pasival aki anyjánál lakik és ronda ?
Mert akkor írd meg hogy igen, jelentkezik itt ilyen pasi és jöjj vele össze.. Komolyan. Bevállalod ?
Tegyük tisztába a dolgokat..
Az egész evolució úgy ment hogy a nőstény azt a kant választotta aki a legerősebb legokosabb azzal akart párosodni.. ezért fejlődik a világ.
Most meg páran itt meg akarják magyarázni hogy az evolúció egy sz.r mert nem is így van.. ahamm.. Tényleg nem.
Pontosan így működik mindenki, a fiuk kanosak lesznek egy nagy melltől etc, amivel a nők jelzik hogy termékenyek és termékenyítsük meg, sőt a nők a melleiket kidobálják pont ezt jelezve.. A férfiak hajtanak a nőkre, a nő választ melyik termékenyítse meg..
ahogy a nő korosodik, egyre inkább keresi azt a kant aki mellett megmarad, ez a kan nem a legcsóróbb lesz, a legzakkantabb testalkattal, hanem okos, ha nem is kőgazdag de normális férfi rendes munkával etc.
Ez egy ilyen világ, lehet cáfolgani, néha lehet ellenpéldát felhozni, de mivel sokan megállapították ezt így látható hogy alapvetően így működik. Kivételek vannak de a nagy átlag pontosan úgy működik ahogy leírtam, azért is vagyunk ezen a szinten és nem amőbaként tengetjük életünket.
" Összejönnél egy olyan pasival, aki az anyjànál lakik és ronda?
Ha az anyjàval él abban semmi kivetni való nincs. Ha eltartatja magát, ingyenélő munkakerülő akit a mami szolgál ki, azzal pl szóba sem àlltam volna soha. Hogy ronda e, az pedig egyéni ízlés kérdése. Ha meg valaki annyira igènytelen, hogy olyannal jön össze aki nem is tetszik neki, akkor az csak magàval szúr ki, mert soha nem lesz boldog. Plusz a màsikat kihasznàlja, ami nagyon gusztustalan dolog. Tovàbbà inkább lennék egyedül, mint olyannal lenni akire nem esik jól rànézni, akihez nem vonzódom.
Te lefeküdnél olyannal akit nem tartasz vonzónak? Aki irànt semmit nem érzel? Testi vonzalmat sem! Kizàrt. Fel sem àllna...Ennyit erről.
Én sose értettem miért lenne bárki felszínes, akinek számít a külső, legyen férfi vagy nő. Teljesen természetes, persze a nők meg beleesnek abba a hibába, hogy védik magukat. Felszínes az lenne, ha valaki a jó külsőért cserébe elnézne bármit, az viszont, hogy számít a külső, és a rossz külső lerontja a jó belsőt is, szerintem nem felszínes, nőtől se meg férfitól se.
Egyszer leírtam a történetem, hogy szedtem össze magam és változtattam az életemen. Erre a többi kommentelő elkezdett engem dicséri, mennyi akaraterőm van, meg jaj de jó ötletek... Olyan dolgokat írtam pedig, ami a hülyének is eszébe jut, egy kis községben is elérhető és nekem is volt rá időm - pénzem. Na, azóta tudom, hogy igaz a mondás, hogy a legtöbb ember tudja, mit kéne csinálni, csak nem teszi.
Aki meg azt írta, mit szólnának a nők, ha egy ronda pasiként ébrednének, neki mondo, hogy vannak ronda nők is, és hagyjuk, hogy nekik is udvarolnak a pasik. Mindig ezzel jöttök, csak valahogy mindig MÁS pasik udvarolnak nekik,nem ti. Nektek elmesélik lány barátok stb. Amúgy meg úgy viselkedsz, mintha nem lennének a világon más problémák. Vannak szép emberek, akiknek olyan baja van, hogy inkább lenne csúnya, mert indenki a saját baját látja a legnagyobbnak. Van, akineksúlyos betegsége van, még ha szép is, nem feltétlen látványos egy betegség. Van akinek meghalt valakije, van akit ezért vagy azért utálnak, mindenkinek van baja, ez a hiszti gáz.
44-es, az evolúcióról kérdezem, hogy
1., miért baj, ha így van? továbbra sem tartom az én hibámnak vagy felelősségemnek
2., hogyhogy a te génjeid idáig fennmaradtak?hoghogy még nem haltál ki, ha igaz, amit írsz?
nekem ezek a kedvenceim. mi vagyok én, vöröskereszt?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
45-ös.
Csak tudod annyi a különbség,hogy a nőknek a férfiak felső 10%-a jön be kizárólag,és ennyihez vonzódnak igazán.
Míg a férfiak a nők 60-70%-át minimum vonzónak tekintik,és el tudnának képzelni valamit velük.
Csak számold ki 100 fő esetén,ez milyen arányokat jelent.
Szóval vicc ez amit írsz,pont ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!