Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a kérdések/kijelentések randik alkalmával, amik kiverik a biztosítékot vagy csak néztek, hogy "ezt most hogy gondolja"? Ffi és női oldalról is érdekelne, és a korotok is.
Ilyenekre gondolok:
-Mikor voltál utoljára kapcsolatban? (még ez nem is durva)
-Mikor szexeltél utoljára?
-Már jól ki lehetsz éhezve!
-Biztosan sokan udvarolnak Neked. Akkor miért épp velem randizol?
-Miért vagy/hogy lehetsz szingli?
Nálam nem kérdésekkel veri ki a biztosítékot, inkább viselkedéssel.. Ha bunkó, egyfolytában magát fényezi, minden ablaküvegben megnézi magát, köpköd,olyan hangosan beszél, h az utca túloldalán is hallják stb.. :D
Mondjuk az első pár randin nem örülnék olyan kérdéseknek én sem, hogy mikor szexeltem utoljára meg, h mennyit keresek. :D persze, ha már eléggé ismerjük egymást, és kezdek érezni vmit a srác iránt, akkor ezekre is válaszolok neki, de ismerkedős fázisban elég gáz kérdések :D
Engem spec. nem zavar az a kérdés, h milyen pasik tetszenek külsőre, belsőre meg h miért vagyok szingli.
27N
Ertem, szoval neked akarki jo. Nekem van standard ami alapjan azt mondom, hogy bocsanat, hogy huztam az idodet, s tovabb allok, s ez leginkabb az ilyen jellegu kerdesekbol derul ki.
Bunko? Fogadjunk netes randis vagy kozel a harminchoz.
Elbol nem randizok, olyan novel akinel sejtem, hogy nagyobb hianyosagok lennenek. Meg nalam van egy kiskapu, ami alapjan tudom, hogy vagy eleve nem jon el a randira, vagy eljon es jol fogjuk magunakat erezni, legalabbis en tuti.
Bár nem vagyok már egyedül, de régen ezek voltak:
"Egy ilyen szép lány hogy lehet egyedül?"
"Nagyon fájt, mikor leestél az égből, te angyal?"
Egyszer első randin egy srác, padon ültünk, beszélgettünk, mire egyszer csak, minden előzmény nélkül nekem szegezte a kérdést:
"Mi a kedvenc szex pózod?"
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!