Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Más apukáknál is kiveri a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más apukáknál is kiveri a biztosítékot?

Figyelt kérdés
Az exem teljesen sajátjának tekinti a közös gyerekünket,mert a jog erre lehetőséget ad neki. Percre pontosan betartatja a láthatást miközben az új lovagját próbálja elfogadtatni "apaként". Engem ez mélyen felháborít. Egy idegen férfi kotlátlanul foglalkozhat a gyerekemmel miközben tőlem tiltják és korlátoznak, számomra ez felfoghatatlan. Ügyvéd javasolta hogy éljek panasszal a bíróságnál, de mivel egy háztatásban élnek nem fognak ez ellen semmit sem tenni.

2018. nov. 12. 11:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/108 A kérdező kommentje:

Nálunk már abból is balhé van ha edzésre érte megyek és utána beülünk valahova az engedélye nélkül.....erről ennyit.

Szerintem egy nő az élettársát ne nevezze otthon apának, főleg ha nincs közös gyerekük. Nevezze a nevén, mert a neki nem az apja és a gyerekemnek sem. Semmi bajom nincs a másik férfivel, nem sokat beszéltem vele, de akkor normálisan megbeszéltünk mindent.

Még egyszer kihangsúlyoznám, nekem azzal van a problémám, hogy amit velem szemben tilt, azt a mostani párjával persze engedi, sőt szorgalmazza, hogy pont azokat a programokat is vegye át tőlem amit még együtt csinálunk. Nem hiszem, hogy ez az ötlet a másik férfi fejéből pattant volna ki, ez az exem agyszüleménye.

Kaptam már pár ötletet hogyan kéne lekoptatni a másik férfit és akkor a probléma megoldódna, de ez eszembe se jutott. Nem akarok ártani neki

2018. nov. 12. 13:18
 22/108 anonim ***** válasza:
3%
Gondolom a pénzed elfogadja hát innentől fizesse az élettárs a gyerek dolgait, nyugi egyből anyuci is együttmükődőbb lesz,ideje volna a nőket itthon is a helyükre rakni...
2018. nov. 12. 13:28
 23/108 anonim ***** válasza:

Az OK, hogy ne nevezze apának (enyémek pótfatert hasznaltak viccesen maguktól).

De vmennyire jogos hogy részt vesz az életükben ha együtt laktok. Azt megbeszélhetitek, hogy mindig te viszed edzesre, ez tök rendben van.

De mivel az én exem pl sehol nem volt hajlandó megjelenni ahol én, én siman megyek a parommal és igen bemutatom őt is. Ez nem az új hibája sztem! Azt nem lehet elvarni hogy az új nevelőapa soha semmibe ne szóljon, mert abból gondok lesznek hosszú tavon ha semmiért se szólhat/kérhet a gyerektől. Pedig én is ilyen voltam, "az en gyerekem nevelésébe senki se szóljon bele"... aztan csak jobb volt hogy megosztoztunk...

Ahogy masok is irták, békélj meg az exeddel, törekedj jó kapcsolatra, azzal a gyerekeknek teszel jót!

2018. nov. 12. 13:28
 24/108 anonim ***** válasza:
100%
Üljenek le az anyával beszélgetni. Viselkedjetek felnőttként! Nálunk a bíróság 2 hetente egyszeri láthatást engedélyezett(páros hét szombat 9-14-ig),mégis eljutottunk oda, hogy elviszi minden héten csütörtökön 16-17ig,kéthetente vasárnap 9-16-ig. Most tervezzük, hogy talán ott is aludhatna. Engedjétek el a múltat a gyereketek érdekében.
2018. nov. 12. 13:29
 25/108 anonim ***** válasza:
54%

Ohhh hát akkor így mindjárt világosabb... neked tulajdonképpen az a bajod, hogy az exed xy-nak nevezi a párját a gyerek előtt. Ez még cseppet sem jelenti azt, hogy a gyerekednek is igy kell tennie, csak kombinálsz meg féltékenykedsz. Attól meg ugyanúgy te vagy az apja, biológiailag legalábbis tuti, értelmi szinten meg már kétséges ez...

Az meg hogy beültök ide oda, az nyilván jó a gyereknek, olyan szempontból, hogy elkényezteted, megvesztegeted, magadhoz édesgeted, megvásárolod a szeretetét, megpróbálsz neki megadni minden tőled telhetőt (amit egy családként valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem adtál meg)... ettől nyilván téged fog hívni gokartozni, meg kikapcsolni, mert te ezt tudod adni neki. Nem a szerető családot, családfő szerepét játszod te ebben a sztoriban már, szokj hozzá.

Kvázi nem te neveled. Kevesbé vagy szigorú. Elég könnyű így szülőnek lenni, valljuk be... csupa buli az egész. Egész addig, amíg a gyerek rá nem jön a dolgok miértjére...

A gyerektartás kérdés meg, hogy az exed pasija is fizessen vagy mit írtál egy előző kommentedben... hááát, szerintem költségesebb egy háztartás minden kiadásába beleadni, mint néha elvinni ''bulizni'' a gyereket.

16.hozzászóló voltam ismét

2018. nov. 12. 13:31
 26/108 anonim ***** válasza:
34%
Semmit se tehetsz. Tulvagyok mar ezen, a fiamat kiberelhetem ha akarom. Mondjuk mostanaban mar nem akarom fizetek mindent azr kesz
2018. nov. 12. 13:33
 27/108 anonim ***** válasza:
36%
fiamat kiberelhetem ha akarom.. Mi az a gyerek neked szoba eszköz tárgy? Kibérelni egy gyereket...
2018. nov. 12. 13:34
 28/108 A kérdező kommentje:

"19" reagálva

A közös felügyelethez közös megegyezés szükséges, ha az egyik fél ebbe nem megy bele akkor ha megfeszülök akkor sem lesz közös felügyelet, vagyis butaság amit írsz. te feltételezed azt, hogy az Exem csak a gyerek érdekeit védi, ez egy nagy baromság, és a amikor a nők erre hivatkoznak az is elég álságos. Ha tényleg az érdekelné, hogy ne sérüljön akkor nem kérte volna kizárólagos felügyeletet, erről ennyit.

Amíg nem ismerkedett meg a másik férfivel addig komoly pénzproblémákkal küzdött az exem, miközben mindig kifizettem a 50000ft GYT, és ezen felül még nála van az adókedvezmény és a családi pótlék is és még én fizetem az edzést, a sportfelszerelést, és használati eszközeinek zömét. Az anyja ételt ad neki, meg néha vesz valami ruhát, bár szerintem még cipőt soha nem vett neki.

Megosztott felügyeletnél nem feltétlen van GYT, mert a gyerek mindkét szülőnél egyformán lehet és így kapásból búcsút mondana, havi 80k-nak,és mivel rá volt szorulva kijátszotta a kártyáit.

2018. nov. 12. 13:35
 29/108 anonim ***** válasza:
36%
Sajnos a nőknek a gyerek fegyver eszköz és az ilyen férfit mint te jol kipénzelik ezen keresztül és max enni kap a gyerek ő meg flancol a pénzből ex is ad pénzt az uj os ad gondolom ez az nők üzlete..
2018. nov. 12. 13:40
 30/108 anonim ***** válasza:
35%
Hihetetlen a feleséged. Igazi szipirtyo.
2018. nov. 12. 13:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!