Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más apukáknál is kiveri a biztosítékot?
"100" válaszolónak
Élvezem a beszélgetést. Ritka sértett nő lehetsz, nem tudom mit követtek el veled szemben a partnereid, de nagyon gáz amit és ahogyan írsz.
Olyan sérelmeidet kevered itt bele a beszélgetésbe, hogy téged megvertek és mennyire együttérzel az exemmel, én soha nem emeltem rá kezet, nem is tenném. Ellenben az exem már verte el a gyereket amit én rosszallottam, nem értek egyet a testi fenyítéssel.
Szóval nyugodtan leírhatod a személyes tapasztalataidat, de finoman szólna nem sok értelmét látom, hogy elolvassam.
"101" válaszolónak
Rosszul látod a helyzetet, a fiam lakjon nálam és az exem azt csinál a másik férfivel amit akar, ez az én véleményem ha még nem lett volna világos. Ha lenne egy élettársam, esetleg feleségem akkor sem várnám el tőle hogy a fiam anyának szólítsa, mert nem az anyja.
Én a magam példáját tudnám elmondani. Új páromról soha nem mondtam a gyermekemnek, hogy az apja, mert csak egy apja van, viszont azzal, hogy az édesapja, folyamatosan azt mondta a fiamnak, hogy ne szeresd, mert ő egy szemét(és nem ezt a szót használta) így "sikerült" neki meggyűlöltetni magát. A láthatást percre pontosan vagyok kénytelen betartatni, ugyanis nálunk előfordult az,hogy a gyermek 3 órát várt az édesapjára, mert neki "dolga akadt". Mielőtt megérkezett 10 perccel előtte telefonált, hogy: na öltötzz! Most természetesen fel van háborodva, hogy betartatotom az időt, mert idézem: "minden pillanatot ki akarok élvezni a gyermekemmel!" ha egy órát késik, vagy a gyereknek programja van azt nekem be kell tartatnom. Minden édesapának aki valóban jó édesapa (és nem vitatom, hogy Te nem ez lennél egyetlen egy dolgot nem szabadna elfelejteni. Muszáj, hogy kapcsolat maradjon a két szülő között, de ehhez két normális fej kell. Akit a gyermek tiszta szívéből szeret ahhoz kötődni fog még akkor is, ha "ellene hangolják".
Egyébként ha valóban bizonyítékod van rá, hogy manipulálják a gyereket jelentheted a gyámhatóságnál. Ha tényleg olyan a hatóság komolyan veszi.
nálunk sajnos mindenre az a válasz, hogy ameddig a gyermek élete nincs veszélyben próbáljak meg ész érvekkel hatni az édesapára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!