Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Más apukáknál is kiveri a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más apukáknál is kiveri a biztosítékot?

Figyelt kérdés
Az exem teljesen sajátjának tekinti a közös gyerekünket,mert a jog erre lehetőséget ad neki. Percre pontosan betartatja a láthatást miközben az új lovagját próbálja elfogadtatni "apaként". Engem ez mélyen felháborít. Egy idegen férfi kotlátlanul foglalkozhat a gyerekemmel miközben tőlem tiltják és korlátoznak, számomra ez felfoghatatlan. Ügyvéd javasolta hogy éljek panasszal a bíróságnál, de mivel egy háztatásban élnek nem fognak ez ellen semmit sem tenni.

2018. nov. 12. 11:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/108 anonim ***** válasza:
50%
Neked miért lehet barátnőd ha neki kötelessége lenne egyedül élni,szerintem itt veled van a baj azért tervezte elore h leléphessen h legyen hová,mert a pénzzel akartad zsarolni,a kövi nőt is pénzel szoritod sarokba? Van barátnőd de közbe az ex pasiján kaattogsz h miért van pasija,előled menekül az a nő ez kristály tisztán látszik,mert nem hagyod élni mert el mert hagyni ,hisz van zséd mikéne más..
2018. nov. 13. 23:37
 102/108 A kérdező kommentje:

"100" válaszolónak

Élvezem a beszélgetést. Ritka sértett nő lehetsz, nem tudom mit követtek el veled szemben a partnereid, de nagyon gáz amit és ahogyan írsz.

Olyan sérelmeidet kevered itt bele a beszélgetésbe, hogy téged megvertek és mennyire együttérzel az exemmel, én soha nem emeltem rá kezet, nem is tenném. Ellenben az exem már verte el a gyereket amit én rosszallottam, nem értek egyet a testi fenyítéssel.

Szóval nyugodtan leírhatod a személyes tapasztalataidat, de finoman szólna nem sok értelmét látom, hogy elolvassam.

2018. nov. 13. 23:39
 103/108 A kérdező kommentje:

"101" válaszolónak

Rosszul látod a helyzetet, a fiam lakjon nálam és az exem azt csinál a másik férfivel amit akar, ez az én véleményem ha még nem lett volna világos. Ha lenne egy élettársam, esetleg feleségem akkor sem várnám el tőle hogy a fiam anyának szólítsa, mert nem az anyja.

2018. nov. 13. 23:42
 104/108 anonim ***** válasza:
38%
Talán jogosan verte el,te meg nulla feleloséget tanitasz ha balesetezik elhaverkodod,miért lenne jobban nálad a gyerek ahol a nőd lakik,ja mert férfi vagy jogod van.. Te bosszut akarsz állni rajta meert tovább lépett amit jol tett és ezért menekül mert nyugalmat akar.rém szar lehet a barátnődnek is h ennyire az ex pasijai zavarnak...
2018. nov. 14. 00:08
 105/108 anonim ***** válasza:
10%
Elolvastam minden eddigi választ.. Hogy a kérdésre válaszoljak nőként, 2 gyerekes, elvált anyaként. Én úgy látom, hogy a magyar jogrend nagyon egyoldalú(6évig tanultam jogot). Olyan esetekben is a nők nyerik meg a felügyeleti jogot, ahol teljesen indokolatlan ez a döntés. Sőt, még olyan esetekben sem vonják meg a kapcsolat tartást, ahol az '' anya'' veszélyes a saját gyermekére(lásd:tatai eset). Szerintem a gyermek elhelyezési perek arról kellene, hogy szóljanak, hogy ténylegesen, szakértők bevonásával megállapítsák, hogy melyik szülőnél van jobb helyen a gyermek. A közös felügyeletet megszüntetném, viszont több láthatást engednék a pert vesztett szülőnek(ha alkalmas rá, és ha együttműködés van az elvált szülők között) . Az exeddel való kapcsolatot próbáld rendezni, könnyebb lesz mindhármótoknak.
2018. nov. 14. 14:48
 106/108 Edit1988 válasza:

Én a magam példáját tudnám elmondani. Új páromról soha nem mondtam a gyermekemnek, hogy az apja, mert csak egy apja van, viszont azzal, hogy az édesapja, folyamatosan azt mondta a fiamnak, hogy ne szeresd, mert ő egy szemét(és nem ezt a szót használta) így "sikerült" neki meggyűlöltetni magát. A láthatást percre pontosan vagyok kénytelen betartatni, ugyanis nálunk előfordult az,hogy a gyermek 3 órát várt az édesapjára, mert neki "dolga akadt". Mielőtt megérkezett 10 perccel előtte telefonált, hogy: na öltötzz! Most természetesen fel van háborodva, hogy betartatotom az időt, mert idézem: "minden pillanatot ki akarok élvezni a gyermekemmel!" ha egy órát késik, vagy a gyereknek programja van azt nekem be kell tartatnom. Minden édesapának aki valóban jó édesapa (és nem vitatom, hogy Te nem ez lennél egyetlen egy dolgot nem szabadna elfelejteni. Muszáj, hogy kapcsolat maradjon a két szülő között, de ehhez két normális fej kell. Akit a gyermek tiszta szívéből szeret ahhoz kötődni fog még akkor is, ha "ellene hangolják".

Egyébként ha valóban bizonyítékod van rá, hogy manipulálják a gyereket jelentheted a gyámhatóságnál. Ha tényleg olyan a hatóság komolyan veszi.

nálunk sajnos mindenre az a válasz, hogy ameddig a gyermek élete nincs veszélyben próbáljak meg ész érvekkel hatni az édesapára.

2018. nov. 27. 08:58
 107/108 anonim ***** válasza:
Neked kedves kérdező az a bajod, hogy a volt feleséged azt akarja, hogy az új parját a gyerkőc apának hívja. Ebben igazad van, nem az apja, de jelenleg ő (is) neveli. Viszont elég gáz, hogy majd minden hosszászólásodból a pénz sugárzik. Annyira anyagias vagy. Ahogy most viselkedsz, a fiad téged fog megutálni és nem az anyját. Megkéne találni magadban a hibát.
2018. dec. 2. 00:36
 108/108 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező : Amint tapasztalhatod , sok értelme nincs ezen az oldalon kérdést feltenni , mert ezek a véresszájú , fröcsögő , frusztrált , elvált nők - egymást hergelve - öntik rád a mocskolódásaikat , ne hallgass rájuk , küzdjél a gyerekedért.
2018. dec. 12. 22:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!