Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik veri ki jobban a biztosítékot?
Ismerkedési időszakban ha a nő hazudik vagy bizalmatlan? Velem utóbbi történt, tudom mindkét eset kiakasztó :(
Utóbbit megbocsátanátok ha egyszer fordult elő?
A hazugság - bármilyen kis témában is - a kapcsolat végét jelenti nálam.
A bizalmatlanság a kezdeti időszakban természetes. Én sem bízom meg az elején senkiben, a bizalomat ki kell érdemelni.
Számomra az is természetes hogy bennem sem bíznak a kezdeti időszakban, de ahogy telik az idő egy kapcsolatban egyre erősödni kell a bizalomnak, mert ha a bizalom egy idő után nem lesz teljes akkor semmit nem ér a kapcsolat.
Szamitanak a körülmenyek.
A hazugsag altalaban kizaro tenyezö, de azert nem mindegy, hogy azt hazudja "mar reg szakitotunk, csak egyszerüen elfelejtettem atirni a statuszt." vagy "tyüha, az tök menö, en is imadom a motorokat!", hogy imponaljon es csak azert, mert megtetszettel neki, 3 ejjelen at tanulmanyozni fogja a motorok technikajat es törtenelmet, hogy hozza tudjon szolni, amikor legközelebb talalkoztok.
Az, hogy bizalmatlan pedig annak fenyeben ertelmezhetö, hogy mi az oka. Ha ugy altalaban bizalmatnan az sem vonzo tulajdonsag, ha konkret ok nelkül velem, akkor nem pazarlom arra az idömet, hogy meggyözzem az ellenkezöjerö. Ha viszont mar sokszor atvertek, megcsaltak, kihasznaltak, akkor nem varhatom el azt, hogy megfeledkezzen minden eddigi tapasztalatarol es vakon megbizzon bennem az elsö pillanattol, hiszen nem is tettem semmi rosszat.
Mivel szemely szerint ugy erzem, hogy a bizalmatlansaggal tudok mit kezdeni es idövel bebizonyitani, hogy bennem megbizhat (ha a lany tenyleg olyan mely benyomast tett ram, hogy erdemesnek talaljam), ezert ezt nem tartom annyira sulyosnak, mint a hazugsagot.
A hazugság egyértelműen.
A bizalmatlanság is elég frusztráló,pláne még hónapok után is amikor azt érzed még mindig ugyanott toporogsz vele.
Egyébként a bizalmatlanság és a hazugság sokszor együtt jár.
Én 3-4 hónap után végképp besokalltam.Pedig nagyon igyekeztem megértő és elfogadó lenni mert nagyon szerettem volna vele.Na de azért vannak határok,hiába a szavak ha a tettek az ellenkezőjét tükrözik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!