Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok csak a férfiak kevesebb, mint 1%-ával szemeznek, így arra egy átlag pasinak fölösleges várnia, jelek nélkül kell csajokat megszólítgatnia?
Ezt hogyan matekoztad ki?
Azt a lányt szólítsd meg, amelyik tetszik neked.
Komolyan hagyjátok már ezt az átlagos pasis dumát meg a százalékokat. Lehet, hogy valakinek nem is vagy átlagos, de ha így fogod fel, akkor ilyen erővel ne is mozdulj ki a házból, mert fúj a szél, és megfázol.
Ha tetszik neked, szólítsd meg. Mit veszíthetsz?
Én 10%-ot mondanék.
Egy átlagpasasnak valóban fölösleges várnia, akit vonzónak talál egy nő eléggé ahhoz hogy kapcsolatot is elképzeljen vele, annál úgyis kezdeményezni fog, egyenjogúság van. Ha meg nem találja vonzónak a pasast, akkor tök fölöslegesen strapálja magát, csak egy elutasítást gyűjthet be.
ez most olyan dolog,hogy lefeküdtem egy lánnyal,ő elmondta minden barátnőjének,hogy egy kefélőgép vagyok,következő héten megbeszéltünk egy talit egy szórakozóhelyen ahol ott volt a lánybrigádja és akik közülük kb levegőnek néztek,mind szépen kajánul mosolyogtak rám,beszélgetést kezdeményeztek,folyamatosan megérintettek közben és végül 3an jöttünk haza...
szóval ne várjál te semmilyen jelre.
válaszd ki a célpontot és harcold ki a jelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!