Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel lenne másabb a társkeresési kultúra Mo. -on, ha egy átlag magyar nő úgy nézne ki, mint egy átlag angol nő?
"A magyar csajok Európában a top5-be tartoznak"
Ezt itthon nagyon szeretjük mondogatni, de külföldön sehol sem hallottam még. Pedig jártam már pár országban.
"ezért sem véletlen, hogy ilyen hatalmas nagy igényeik vannak"
Szimplán kelet-európai igényeik vannak.
"Egyrészt mert maguknak valót akarnak másrészt olyan nagy irántuk a kereslet, hogy bőven válogathatnak."
Ez minden országra igaz.
"Viszont az angol nők híresen rondák"
És lassan ki is halnak. Alig találsz már tipikus angol nőt.
Láttál-e már angol nőket? Voltál már UK-ben?
Szerintem nem.
A magyar csajok amúgy nem rosszak..amíg el nem híznak.
Jajj, hogy nem unjátok még!
A nők igényei nem a külsejüktől függnek. Vagy azt hiszed, hogy egy csúnyácska angol lány összejön minden alkoholista, tanulatlan munkanélkülivel, aki csak a jó nőkre csorgatja a nyálát?
Addig hiszitek, hogy a magyar nőknek magasak az igényei, amíg nem kezdtek el külföldön ismerkedni. Ott nem csak a nők adnak magukra! A magyar pasik viszont híresen prolin tudnak kinézni. Nem fogsz meggyőzni egy angol lányt, hogy buuzzis, ha rendszeresen fodrászhoz jársz, gyantáztatsz, fogselymet és dezodort használsz, és nem csak esküvőre meg temetésre veszel fel bőrcipőt.
Angoloknál sokkal több a magas férfi, mint nálunk. Valahogy mégis egészen jól elvannak a lófejű angol lányok között.
Csak mondom,hogy mi MAGYAROK találtuk ki és szeretjük azt mondani,hogy a MAGYAR NŐK a legszebbek vagy a MAGYAR NŐK A TOP5BEN benne vannak stb. Ez ki***ott nagy hülyeség,mert minden országban vannak szebb és szebb nők. Nincs ilyen,hogy a MAGYAR nők a ranglista elején vannak. Pár nagy okos ezt mondta és akkor az így is van.
Különben hozzátenném,hogy én amikor utoljára láttam a híradóban,vagy fókuszban,hogy a túristákat kérdezik hogy tetszenek nekik a magyar nők ez volt a leírás. Fekete haj,barna bőr,barna szemek. És mutattak egy mögöttük egy álló tényleg szép nőt,de az roma származású volt. Ez biztos. Ezer másik nő volt ott az utcán ők akik majdnem mind szőkék,barnák,fehér börűek,de a srácok nem rájuk mutattak. És eléggé egzotikus szépségnek lett leírva a "magyar nő". Szerintem ez az egész nagyon gáz. Eleve nem jártál minden Országban,hogy ténylegesen megmond kik a legszebbek. És ilyen nincs is. Mert egyénenként elértő az ízlésünk.
Nekem pl a magyar nők nem tetszenek. Nekem inkább az olasz,spanyol nők jönnek be külsőre. Valaki az északi típusukat szereti valaki meg a magyarokat. De nem kell nagypofájúnak lenni és hülyeségeket beszélni. Nem szebbek és nem is rondábbak a magyar nők az átlagnál.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!