Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más apukáknál is kiveri a biztosítékot?
Kolompár Achillesz
Nem általánosítunk, es valóban nem ismerjük a Kérdezőt, DE az anya véleményét se! A kérdező igy éli meg, mi pedig úgy ahogy leírtuk....
Bár én total fasírtban vagyok az exemmel mégis folyton irtam neki hogy viheti a gyereket. Vitte? Dehogy! Amikor kértem akkor soha. Amikor meg le volt szervezve vmi na akkor vitte volna, hogy azt mondhassa, MOST SEM engedi a franya anyja. Mert én dolgozom es nem 10 perccel indulas elott kell megszülnóm hol van a gyerek nyári szünetben.
Az meg talán erthető ha anyuka szeretné tudni hol van a gyerek, nálunk ez is sokszor gond, hogy elmegy, msjd vmikor jön, es álljak otthon haptákban h mikor jön...na ne. KOMMUNIKACIO nélkul felesleges kozos felugyeletet kerni es birosagot szidni.
#49:
Kolompár, ezek szerint te úgy gondolod, hogy ha az egyik szülő drogozik, veri a gyereket, elhanyagolja, attól még ugyanannyi joga van? Ezt te se gondolod komolyan, ugye?
A kérdező csak arra használja a gyereket, hogy szívassa az exét. Most is az fáj neki, hogy párja van.
Sok exférj hiszi azt, hogy ő jó apa, jó férj, és merő véletlen, hogy válásig jutott a kapcsolat. Kizárólag az ex hibás.
Kíváncsi lennék, miért váltak, de 200%, hogy a nő adta be, és ezt nem sikerült feldolgozni.
"Amúgy az, hogy az apuka kevesebbet tud a gyerekről, természetes, hiszen a kisgyerekekkel általában anyuka van otthon. Egy normális apuka közben gürizik, mert azért valamit kell adni a boltban az ételért."
Ha az apukának ez eddig megfelelt, akkor most miért nem felel meg?
17.38
Miért mesélsz olyanokat a történetbe, amelyek nincsenek benne?
1. Kérdező nem azt akarja, hogy a gyereke utálja a nevelőapját, hanem azt, hogy ne kelljen őt apának szólítania. Anyuka erőteljesen ebbe az irányba nyomja a gyereket azáltal, hogy apának szólítja az új partnerét. Illetve azt szeretné a kérdező, hogy a nevelőapa ne üsse ki őt azokból a feladatokból, amelyeket szívesen ellát.
2. Miért baj, hogy kérdező programot csinál a saját gyerekével? Honnan tudod, hogy kérdező nem jár szülőire? Otthon maradni vele táppénzen, miközben a nő kapja a tartásdíjat, a caládit, az adókedvezményt és a pótszabadságot? Hát vannak elvárásaid...
3. Miért csak az apa feladata normális viszonyt kialakítani az anyával? Fordítva miért nem? Az anya kisemmizte apaságából, ezk után az apa kússzon-másszon, hogy jó legyen a viszony? Hát vannak elvárásaid...
4. Hol volt szó arról, hogy 4 helyett 8? Kérdező nem írt időpontokokat. Azt viszont írta, hogy küldött anyukának SMS-t, tehát annak nem volt oka aggódni, merre jár a gyerek.
5. Nem írta kérdező, hogy mintaapa, miért gúnyolódsz vele?
6. Kérdező nem írta, baja lenne azzal, hogy volt felesége új partnert talált. Kérdező nem a váláson van felháborodva, hanem azon, hogy volt felesége lényegében elvették tőle a gyerekét.
18.00
Ezt általánosságban írtam, nem tudhatjuk, kérdezőéknél hogyan volt. Amúgy aközött, hogy valaki kevesebbet tud a gyerekről, mint a másik szülő, és aközött, hogy két hétben csupán egyszer találkozhat vele, elég nagy különbség van.
"Az óriási különbség köztem és az exem között a nevelési módszerünk, én sokkal szabadabban nevelem a fiamat, nem korlátozom, nem zsarolom, csak annyit kérek tőle, hogy legyen őszinte velem. Nemrég nekiment a szomszéd autójának és meghúzta a fényezését, nem tudta mit csináljon, engem hívott fel és nem az anyját. Persze ilyenkor lehet mondani, hogy tudta nem fogok vele balhézni, de akkor is sokat elmond a viszonyunkról."
ez nem nevelési módszer. ez egy semmi. és ezt mindenki tudja, akinek gyereke van.
17.59
Miért forgatod ki a szavaimat? Az egyenlőség nyilván normális szülők esetére vonatkozik. A drogos, alkoholista, tömeggyilkos, stb. más eset.
Kérdező szívatni akarja az exét? Hogyan? Azzal, hogy foglalkozik a gyerekével? Ezt gondold át újra!
Nem tudhatjuk, miért ment tönkre kérdezőék házassága, kár kombinálni.
A 200 százalék, amit említesz spekuláció. Amúgy az, hogy a nő adja be a válást, semmit nem bizonyít. Például anyuka beleszeret jópasiba, beadja a válást, apuka egyedül marad. Anyuka fogja kapni a gyereket, akármilyen jó apuka volt apuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!