Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Más apukáknál is kiveri a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más apukáknál is kiveri a biztosítékot?

Figyelt kérdés
Az exem teljesen sajátjának tekinti a közös gyerekünket,mert a jog erre lehetőséget ad neki. Percre pontosan betartatja a láthatást miközben az új lovagját próbálja elfogadtatni "apaként". Engem ez mélyen felháborít. Egy idegen férfi kotlátlanul foglalkozhat a gyerekemmel miközben tőlem tiltják és korlátoznak, számomra ez felfoghatatlan. Ügyvéd javasolta hogy éljek panasszal a bíróságnál, de mivel egy háztatásban élnek nem fognak ez ellen semmit sem tenni.

2018. nov. 12. 11:20
 51/108 anonim ***** válasza:
69%
Jajjj Kolompár! Te meg tudni véled hogy részlehajló vagyok? Csak megsúgom,hogy a 6-os komment is az enyém...
2018. nov. 12. 17:50
 52/108 anonim ***** válasza:
100%

Kolompár Achillesz

Nem általánosítunk, es valóban nem ismerjük a Kérdezőt, DE az anya véleményét se! A kérdező igy éli meg, mi pedig úgy ahogy leírtuk....

Bár én total fasírtban vagyok az exemmel mégis folyton irtam neki hogy viheti a gyereket. Vitte? Dehogy! Amikor kértem akkor soha. Amikor meg le volt szervezve vmi na akkor vitte volna, hogy azt mondhassa, MOST SEM engedi a franya anyja. Mert én dolgozom es nem 10 perccel indulas elott kell megszülnóm hol van a gyerek nyári szünetben.

Az meg talán erthető ha anyuka szeretné tudni hol van a gyerek, nálunk ez is sokszor gond, hogy elmegy, msjd vmikor jön, es álljak otthon haptákban h mikor jön...na ne. KOMMUNIKACIO nélkul felesleges kozos felugyeletet kerni es birosagot szidni.

2018. nov. 12. 17:57
 53/108 anonim ***** válasza:
36%

#49:

Kolompár, ezek szerint te úgy gondolod, hogy ha az egyik szülő drogozik, veri a gyereket, elhanyagolja, attól még ugyanannyi joga van? Ezt te se gondolod komolyan, ugye?

A kérdező csak arra használja a gyereket, hogy szívassa az exét. Most is az fáj neki, hogy párja van.

Sok exférj hiszi azt, hogy ő jó apa, jó férj, és merő véletlen, hogy válásig jutott a kapcsolat. Kizárólag az ex hibás.

Kíváncsi lennék, miért váltak, de 200%, hogy a nő adta be, és ezt nem sikerült feldolgozni.

2018. nov. 12. 17:59
 54/108 anonim ***** válasza:
50%

"Amúgy az, hogy az apuka kevesebbet tud a gyerekről, természetes, hiszen a kisgyerekekkel általában anyuka van otthon. Egy normális apuka közben gürizik, mert azért valamit kell adni a boltban az ételért."

Ha az apukának ez eddig megfelelt, akkor most miért nem felel meg?

2018. nov. 12. 18:00
 55/108 anonim ***** válasza:
73%

17.38

Miért mesélsz olyanokat a történetbe, amelyek nincsenek benne?

1. Kérdező nem azt akarja, hogy a gyereke utálja a nevelőapját, hanem azt, hogy ne kelljen őt apának szólítania. Anyuka erőteljesen ebbe az irányba nyomja a gyereket azáltal, hogy apának szólítja az új partnerét. Illetve azt szeretné a kérdező, hogy a nevelőapa ne üsse ki őt azokból a feladatokból, amelyeket szívesen ellát.

2. Miért baj, hogy kérdező programot csinál a saját gyerekével? Honnan tudod, hogy kérdező nem jár szülőire? Otthon maradni vele táppénzen, miközben a nő kapja a tartásdíjat, a caládit, az adókedvezményt és a pótszabadságot? Hát vannak elvárásaid...

3. Miért csak az apa feladata normális viszonyt kialakítani az anyával? Fordítva miért nem? Az anya kisemmizte apaságából, ezk után az apa kússzon-másszon, hogy jó legyen a viszony? Hát vannak elvárásaid...

4. Hol volt szó arról, hogy 4 helyett 8? Kérdező nem írt időpontokokat. Azt viszont írta, hogy küldött anyukának SMS-t, tehát annak nem volt oka aggódni, merre jár a gyerek.

5. Nem írta kérdező, hogy mintaapa, miért gúnyolódsz vele?

6. Kérdező nem írta, baja lenne azzal, hogy volt felesége új partnert talált. Kérdező nem a váláson van felháborodva, hanem azon, hogy volt felesége lényegében elvették tőle a gyerekét.

2018. nov. 12. 18:02
 56/108 anonim ***** válasza:
68%

18.00

Ezt általánosságban írtam, nem tudhatjuk, kérdezőéknél hogyan volt. Amúgy aközött, hogy valaki kevesebbet tud a gyerekről, mint a másik szülő, és aközött, hogy két hétben csupán egyszer találkozhat vele, elég nagy különbség van.

2018. nov. 12. 18:07
 57/108 anonim ***** válasza:
30%

"Az óriási különbség köztem és az exem között a nevelési módszerünk, én sokkal szabadabban nevelem a fiamat, nem korlátozom, nem zsarolom, csak annyit kérek tőle, hogy legyen őszinte velem. Nemrég nekiment a szomszéd autójának és meghúzta a fényezését, nem tudta mit csináljon, engem hívott fel és nem az anyját. Persze ilyenkor lehet mondani, hogy tudta nem fogok vele balhézni, de akkor is sokat elmond a viszonyunkról."

ez nem nevelési módszer. ez egy semmi. és ezt mindenki tudja, akinek gyereke van.

2018. nov. 12. 18:13
 58/108 anonim ***** válasza:
48%
Hány éves a gyerek h vezethet?
2018. nov. 12. 18:16
 59/108 anonim ***** válasza:
68%

17.59

Miért forgatod ki a szavaimat? Az egyenlőség nyilván normális szülők esetére vonatkozik. A drogos, alkoholista, tömeggyilkos, stb. más eset.

Kérdező szívatni akarja az exét? Hogyan? Azzal, hogy foglalkozik a gyerekével? Ezt gondold át újra!

Nem tudhatjuk, miért ment tönkre kérdezőék házassága, kár kombinálni.

A 200 százalék, amit említesz spekuláció. Amúgy az, hogy a nő adja be a válást, semmit nem bizonyít. Például anyuka beleszeret jópasiba, beadja a válást, apuka egyedül marad. Anyuka fogja kapni a gyereket, akármilyen jó apuka volt apuka.

2018. nov. 12. 18:22
 60/108 anonim ***** válasza:
60%
Az én kislányom négy és fél éves volt mikor a férjemmel meg ismerkedtem.. Soha nem erőltettem hogy elfogadják egymást... Szépen lassan ismerkedtek.. Soha nem kértem a kislányom hogy apának hívja!! Kb egy 6-7 hónap után elkezdte apának hívni! Persze a véeszerinti apja kéthetente látja! Soha ellene nem neveltem! Meg kérdeztem a kislányom hogy miért hívja apának a férjem? Ezt a választ adta a kicsivel több mint 5 éves kislányom... Anya apa nevel ő veszi meg nekem amire szükségem van... Se köpni se nyelni nem tudtam.. Én elhiszem hogy jó apja vagy de sajnos mikor már nem te neveled, egy kis eltávolodás létre jön.. Az én exem hiába adnám neki többet nem viszi! Annyiszor felhívtam hogy hosszú hétvége van viheti ha akarja! Erre mindig azt mondja hogy programja van!! Nem akarom A gyereked anyját védeni, de az exem is engem hibáztatott amiért a lányom jobban kötödik a férjemhez mint hozzá!! Próbálj meg le ülni az exel és beszélni vele...
2018. nov. 12. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!