Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Más apukáknál is kiveri a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más apukáknál is kiveri a biztosítékot?

Figyelt kérdés
Az exem teljesen sajátjának tekinti a közös gyerekünket,mert a jog erre lehetőséget ad neki. Percre pontosan betartatja a láthatást miközben az új lovagját próbálja elfogadtatni "apaként". Engem ez mélyen felháborít. Egy idegen férfi kotlátlanul foglalkozhat a gyerekemmel miközben tőlem tiltják és korlátoznak, számomra ez felfoghatatlan. Ügyvéd javasolta hogy éljek panasszal a bíróságnál, de mivel egy háztatásban élnek nem fognak ez ellen semmit sem tenni.

2018. nov. 12. 11:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/108 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem is ott rintjátok el,hogy ti felnőttek viaskodtok egynással.Az egy dolog hogy nagyon rosszban vagytok,de értsd meg,csak akkor fog enyhülni az exed,ha kicsit jobb lesz a viszonyotok.Írtad hogy nem akarod hogy jobb legyen,én spec.a gyerekemért megtenném.
2018. nov. 12. 13:49
 32/108 anonim ***** válasza:
44%

Az megint csak egy dolog, hogy sokmindent fizetsz a gyereknek, az anyja meg ''csak'' ételt ad neki meg valami ruhát vesz... de ne szórakozzunk már, neked csak ennyiből áll ez az egész is? Iskoláztatás, útiköltség a suliig pl, füzetek, tollak, könyvek, tisztálkodási eszközök, otthoni napi szinten használt holmik, víz, villany, áram, gáz, internet, telefon, kismillió egyéb kiadás, amibe neked is bele kéne adnod, ha egy család lennétek... DE NEM VAGYTOK EGY CSALÁD, szóval örülj ennyi kiadásnak is, ha már az nem jut az eszedbe, hogy már régen rossz, ha anyagi vonzatokat veszel figyelembe a gyerek normális lelkivilága helyett.

Ha ennyit ér az egész, akkor tényleg örülj, hogy egyáltalán láthatod szerencsétlen gyereket.

2018. nov. 12. 13:50
 33/108 anonim ***** válasza:
67%

"A közös felügyelethez közös megegyezés szükséges, ha az egyik fél ebbe nem megy bele akkor ha megfeszülök akkor sem lesz közös felügyelet, vagyis butaság amit írsz. te feltételezed azt, hogy az Exem csak a gyerek érdekeit védi, ez egy nagy baromság, és a amikor a nők erre hivatkoznak az is elég álságos. Ha tényleg az érdekelné, hogy ne sérüljön akkor nem kérte volna kizárólagos felügyeletet, erről ennyit."

Mégegyszer, mert nem érted. HA nem beszéltek egymással, nem jó a kapcsolatotok (az exeddel), márpedig nem az mert Te irtad hogy nem is akarsz jóban lenni vele!, akkor ha mondhatod hogy igazsagtalan a bíró de akkor se fog közös felügyeletet ítélni!!! Ahhoz együtt kell működnötök! Ti ezt nem teszitek. Az exed ha bele is menne közös felügybe, akkor se ítélnék meg mert a bíró siman levágja hogy fasirtban vagytok!! Most csinaltam végig, tudom miről beszélek...

2018. nov. 12. 14:00
 34/108 anonim ***** válasza:
59%

Olyan nincs, hogy a gyerekkel az anyja engedélye és tudta nélkül bandáztok suli után, mint két rossz gyerek. Főleg, ha napi szinten téma, hogy el akarod perelni.

Ne is csodáld, ha ideges miatta az exed. Sokszor hallani olyat, amikor apuka fogja a gyereket, és elszökteti.

De te csak azért is, hogy idegesítsd az exed.

2018. nov. 12. 14:27
 35/108 anonim ***** válasza:
40%
Én sem mentem bele közös felügyeletbe apukával és én is szigorúan betartatom vele a láthatás határait. Kívülről biztos én is egy gonosz anyuka vagyok, aki mindenhol csak ki akar baxni az exférjével, pedig ennek súlyos oka van, az igazat pedig nagyon kevesen tudják. Apuka persze ugyanígy meséli a sztorit, mint te, hogy ő a mintaapa én meg a csúf, gonosz volt feleség aki mindenen hisztizik. Arról persze senkinek nem mesél, hogy régen mennyit ivott, drogozott, hogy öngyilkossági kísérlete volt, és ezek miatt minden második hétvégén rettegek, hogy soha többé nem látom a fiamat. Bíróság persze megítélte neki a 2 hetente láthatást, mert már 3 éve tiszta.
2018. nov. 12. 14:46
 36/108 anonim ***** válasza:
100%

A exed jelenlegi parjat hagyd ki a tortenetbol, mert ahhoz semmi kozod.

Ha tobb lathatast akarsz, akkor birosagon kerd, ha mashogy nem megy.

2018. nov. 12. 14:53
 37/108 anonim ***** válasza:
26%
Mi a problémád? Megvan a láthatás. Az anyuka egyedül gondoskodik a gyerekéről, gondolom nem voltál túl bőkezű a gyerektartásban sem. Te ott vagy szavadon, mint a madár, mehetsz csajozni, neki ott a kötöttség. Mit akarsz, ha elhagytad őket? Az exed korrekt.
2018. nov. 12. 14:56
 38/108 anonim ***** válasza:
23%

"Annak a férfinak semmi köze sincs a gyerekhez, és nem az apja"

Jobban az apja, mint amennyire te az vagy. Undorítóak az ilyen férfiak, mint te.

2018. nov. 12. 14:57
 39/108 A kérdező kommentje:

"Sokszor hallani olyat, amikor apuka fogja a gyereket, és elszökteti".... a saját gyerekedet nem tudod elszöktetni vagy elrabolni csak akkor ha az akarata ellen van. A magyar jogrend az anyákat preferálja, de ha külföldi bíróság elé kerül az ügy már nem biztos hogy nyernek. Az a vicc magyar jogrendben, hogy a gyereket az anyjuktól elválaszthatatlannak tartja, mikor az ég világon semmi nem indokolja ezt. Egy csecsemőnél még el tudom fogadni(bár ott sem feltétlen indokolt), de egy 12 éves gyereknél már teljesen indokolatlan. Bírósági úton csak akkor van esélye az apának ha az anya alkoholista vagy drogfüggő, esetleg büntetett előéletű vagy nem beszámítható.

Olyan az egész rendszer mintha a gyerek az anya tulajdona lenne, mintha a két szülő nem egyenlő félként lenne kezelve.

AZ mindent elmond, hogy a nők a láthatást saját jogként kezelik, mert megengedem, mert nem azt csinálta amit mondtam miközben pont annyi joga lenne beleszólni a gyerek nevelésébe mint a másik félnek.

2018. nov. 12. 15:06
 40/108 anonim ***** válasza:
48%

"Amíg nem ismerkedett meg a másik férfivel addig komoly pénzproblémákkal küzdött az exem"

Tehát akkor az új férfi jelentősen hozzájárul anyagilag ahhoz, hogy most jobban élnek.

Egyébként tényleg könnyű úgy szülőnek lenni, hogy csak a lazaságot vállalod, szabadelvű nevelés, nem szidom le, ha más autóját tönkreteszi, iskola után csavarogni megyünk.

2018. nov. 12. 15:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!