Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kisemmiz, vagy van esélyem?
Férfi vagyok, és fontolgatom a válást.
12 éve vagyunk házasok, semmink nem volt. A feleségem 10 éve nem dolgozik, én havi nettó 400-at keresek. Két kisgyerek van. a két kocsiból, az értékesebb az ő nevén van, mert azt vettük később.
A ház a szocpol miatt 50%-ban az ő nevén van, annak ellenére hogy egy fillért sem adott bele. Kölcsön, tartozás nincs.
Tényleg visz mindent, és utána még nekem kell eltartanom? Vagy, hogy megy az általam, egyedül megszerzett "javak" elosztása?
#140 Mintha a feleségemről beszélnél.
Afelől nincs kétségem, hogy a 2 gyerek mellett, munka nélkül nem kell megszakadni a házimunkában. De még ha forintosítjuk a házimunkát is, akkor sem jön ki akkora összeg, amit a jog neki ítél.
Több válásról tudok (sajnos részletek nélkül), de volt, hogy a gyereket az alkoholista, alkalmi munkákat végző anyának ítélték, annak ellenére, hogy a férj is tökéletesen alkalmas lett volna a nevelésre, jó anyagi háttérrel, és persze biztos talált új anyukát/barátnőt is. Merthogy még egyszer biztos nem fog megnősülni.
A gyerekektől nem sajnálom a pénzt, de azt senki ne akarja bemesélni nekem, vagy magának, hogy ha én kifizetnék neki havi 200.000Ft-ot, azt mindet csak az én gyerekeimre költené. Két gyerekre ennyi pénzt nem lehet elkölteni, hacsak nem fizetnek a házmunkáért, amit sok nő 50.000Ft-os órabérrel számolna.
Arról nem is beszélve, hogy a válás után is szeretnék élni, annak ellenére, hogy elsőre nem megfelelő nőnek hagytam, hogy elvegyen.
Kérdező!
Te még mindig nem érted, hogy a TE kérésedre maradt otthon, azért nem keres, azért nincs saját karrierje, úgy hogy NE akarj forintosítani semmit se!
143: "hogy a TE kérésedre maradt otthon"
Ezt még is honnét szeded? :)
"iszonyatosan önzőnek tűnsz"
Mitől önző, hogy nem az exét akarja eltartani továbbra is, hanem ha esetleg kifizetne már annyit, azt valóban szeretné látni, hogy a gyerekekre megy? De totál igaza van a kérdezőnek, 100%, hogy nem rájuk menne.
Honnan veszed h az ő kérésére maradt otthon??????
Na ezért meneküljetek az ilyen lusta,dolgozni menni nem akaró nőktől.mert a végén kitalálja,h te nem engedted dolgozni szegénykét,és még te leszel a sz.r!!hát itt egyeseknek van bőr a képén.képzeld,nekem se kéne dolgozni menni,mert a férjem egy szó nélkül eltartana,csak nekem nem életcélom az,h egész nap a csempét mosogassam,meg a szekrények alját poroljam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!