Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, teljesen meghülyült?
Sziasztok!először is nagyon ideges vagyok...a párom a gyrekem apja sosem volt teljesen normális h igy foglamazzak de most meg...
A lényeg h van egy 2 éves kisfiúnk,nyáron anyósnál laktunk mert gyümit árultunk..most haza jöttünk a szüleimhez mert a párom fest meg hasonlókat csinál otthon...25ezer ft-ot kapok az első nap már vonják a hitelt /amit a páromnak vettem fel/és fizetem a telom..jobb esetben 1000ftom marad...a párom már lassan 2,5 éve nem dolgozik csak a gazdaságot csinálja mint őstermelő,de hol van mit eladni hol nincs...és a héten szóltam a főnökömnek h szeretnék visszamenni amint lehet dolgozni de nem abba a boltba ahol voltam hanem a másikba minek jobb a nyitvatarása..u volt h tavasszal mehetek de másnap szóltak h októbertől mehetnék helyetesíteni stb..rögtön igent mondtam stb..tény nem beszélem meg a párommal mert hirtelen örültem h végre tudok a gyereknek normélis ruhát mindent venni kaját stb közel 120ft a fizetésem...ugye mondtam a páromnak aki otthon alszik nem itt velünk h mivan nem szólt semmit na de pár órája jött ha én visszamerek menni meg hasonló fenyegetőzések.meg h igy nincs értelme ennek ...legszívesebben azt mondanám h befejeztük nincs értelme ennek az egésznek..ő nőzik én a gyereket nevelem és mégis én vok a címeres ribi....nagyon parázok mert tök lökött..ő azt gondolja h ő sz333ta a spanyol viaszt és az van amitő mond..régebben is míg dolgoztam folyton hívogatott meg attól tartok h most is ezt csinálná stb...olyan agresszív fajta..ő meg majdnem egy évig tartott kis ribit akinek pénzt adott stb..tőlem meg majdnem h csak elszedte...tudom akkor lett volna eszem...volt vki már ilyen helyzetbe hogy szabadult ki ebből? a másik h a páromnak van egy nagyobb lánya is oda 30 gyerektartást fizet,nekem is ítélne vmit a bíróság igy is h nincs bejelentett munkája?
Most megeheted, amit magadnak főztél.
Ha képes vagy rá, rakd ki a szűrét a párodnak. Ha inzultál, mehetsz a rendőségre távol tartást kérni. A gyerekre akkor kapsz valamit, ha a sajátjaként elismerte a párod, és beadod a bíróságra a tartásdíj megállapítást.Ha házasok vagytok, akkor válóper. Bár, ha nincs jövedelme, akkor 0 forintra számíthatsz.
.." legszívesebben azt mondanám h befejeztük nincs értelme ennek az egésznek ". Leírtad a választ.
A párod elvesztett egy ingyenmunkást, és most hisztizik. Beszéld meg a szüleiddel, hogy milyen helyzetben vagy, és segítségre szorulsz.
És igenis menj dolgozni, mert jelenlegi helyzetedből az az egyetlen kiút, ha saját kereseted lesz, és nem függesz a "párod"-tól. ( Ez nem pár, hanem kolonc)
vagy nagyon ideges vagy vagy nem tudsz irni.
amit kivettem:
jelenleg nem dolgozol,de a fonokod mondta hogy vissza mehetsz dolgozni 120 forintert es a parod nem akar engedni? De ha o nem dolgozik mibol eltek ne haragudj?!... Helyedben vissza mennék dolgozni,tole meg elvalnek a francba.... persze hogy neked is itelne o csinalta a gyereket nem? na akkor a fizetesnek ( akar segely akarmit amit kap) abbol vonja ( tiltja) le a birosag a penzt.... helyedben kiraknam a francba a szuret..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!