A férjem teljesen meghülyült! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__26681..
Ezek az előzmények. Mindenben csak a pénzt látja. Nem tudom mit tegyek!
2012. febr. 16. 18:31
1/12 anonim válasza:
Esetleg kérdezz rá, hogy mi a baja? Ő akar válni?
2/12 anonim válasza:
És ha férjed hülyesége még nem lenne elég az apehnak egy kis vizsgálathoz, te még azt is leírod, hol keresgéljenek. Hogy biztos legyen a dolog, kétszer is. :))
3/12 A kérdező kommentje:
Beszélni sem lehet vele. Ha szólok valamit én vagyok a hülye.
Attól félek ez a hülye feljelentése iszonyú nagy bukás lesz, ha ránkjön egy NAV ellenőrzés akkor megszívtuk.
2012. febr. 16. 18:53
4/12 A kérdező kommentje:
IPoltalom van a gépen!
2012. febr. 16. 18:53
5/12 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy ti keményen adót csaltok. És ha erről te is tudsz, akkor nem csak a férjed az, aki "mindenben a pénzt látja"...
6/12 anonim válasza:
Kinek a nevén van az ingatlan?
7/12 A kérdező kommentje:
Amiben nyakig benne vagyok az a közös tulajdonú ház bérbe adása. Közben átnéztem a vállalkozás iratait, és elég sok minden nem stimmel. Mikor rákérdeztem rámripakodott, hogy mit turkálok.
2012. febr. 16. 19:02
8/12 anonim válasza:
"IPoltalom van a gépen!"
Ezen jót röhögtem, kösz :)
9/12 anonim válasza:
Mit tegyél? Ha el akarod kerülni a NAV-ot, ne tegyél ki ilyen kérdést. Bár azokból amiket leírtál, és az előző kérdés aminek megadtad az elérési útját elég ahhoz, hogy halálba tegyenek. Ennél kicsit okosabban kéne, ha már a törvény rátok nem vonatkozik.
10/12 A kérdező kommentje:
Tökmindegy. Ha a rendőségen bebukunk, akkor megy minden a NAVhoz.
2012. febr. 16. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!