Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elválok a férjemtől mennyi az esélye hogy nekem itélik a gyereket? Teljesen rendben vagyok csak én külön szeretnék menni anyosoméktol ő pedig nem! Én albérletbe mennék a babámmal!
Az első a szokásos baromságot szajkózza.
Az igazság az, hogy mivel mindkét szülő egyenlő esélyekkel indul, mi nem tudhatunk neked erre válaszolni, mert majd a bíróság megvizsgálja mindkettőtök körülményeit, és az alapján dönt.
100%-ig anyapártiak a bíróságok, szal nincs okod aggódni.
Nem egy alkoholista, drogos anyát ismerek, szal ez se akadály.
"Nem egy alkoholista, drogos anyát ismerek, szal ez se akadály."
Mert aki gyereket csinál egy alkesz, drogos nőnek, az aztán mintaférj és mintaapuka...
Kérdező, először talán beszélni kellene. Kutya világ vár rád egyedülálló anyaként, már ha te kapod gyereketeket.
Hát én 2 példát is tudok amikor a férj kapta a gyerekeket.
Az elsőnél vállalkozó volt a férj, az anyuka munka nélküli.
Második esetben hiába dolgozott az anyuka, a férj valami nagykövet volt és az ő szava meg kapcsolatai "szent" a bíróságon...(no meg gondolom tele volt suskával is)
Persze tudok vagy 10 esetet amikor meg az Anyánál vannak a gyerekek, de az életben semmi sem tuti.
"Mert aki gyereket csinál egy alkesz, drogos nőnek, az aztán mintaférj és mintaapuka..."
Ki mondta, hogy alkoholista volt a nő meg drogos mikor teherbe esett?
Úgy bírom ezt a hozzászólót, annyira sötét, de olyan okosnak érzi magát, hogy nem is igaz.
Hamisítatlan GYK megmondó ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!