Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így rendben van? Jogos, hogy egy férj válás után eltartja a volt feleségét a gyerekekre és a közös múltra hivatkozva?
Van 3 gyerekük. A gyerekek előtt és valamikor közben is dolgozott a nő, aztán a 3. gyerek születése után lebetegedett a férj anyja, a feleség ápolta. Aztán építkeztek majd a férj külföldön dolgozott, a nő intézte a 3 gyereket, a beteg nagymamát és kicsit a vállalkozásba is besegített.
3 éve váltak el, a nő azóta is hordja az ex-anyósát orvosi kezelésekre, főz rá és az ex-apósára, bevásárol nekik, takarít náluk, intézi ha kell valamit (számlák, posta). Erre és a 3 gyerekre tekintettel az exférj eltartja.
Szerintetek ez így normális?
Nekem normálisnak tűnik. A közös gyerekeik és a férj anyja miatt szakadt meg a feleség karrierje, gondolom éveket hagyott ki közös megegyezéssel. Nagyon korrekt a férj, hogy ezt így elismeri.
Mellesleg ha ápolónőt és bejárónőt kellene fogadnia a szülei mellé, az se lenne olcsóbb.
Miert nem bekulnek ki?
Ha az ex ilyen rendes a csalddal es ex anyosaval szeintem siman van esely ujrakezdeni a kapcsolatot.
meg lehet mindent javitani csak akarni kell.
Abszolút elfogadható és normális. A nő kvázi munkát végez.
Te vagy az új barátnő, és nem tetszik, ugye? Így legyen ötösöm a lottón.
Nem normális de már milliószor megkérdezted ugyan ezt. Én nőként nem tudnám elviselni ha volt férjemen múlna a napi betevőm.
Ilyen alapon múltra való tekintettel,mivel ő eljárt dolgozni moshatnál, főzhetnél is plusz rá.
Munkát végez? Ne viccelj. Neveli a saját gyerekeit, ezt millió nő megoldja munka mellett.
Anyós-após ellátása pedig nem az ő feladata, nem kell csinálnia ha nem akarja.
te ápolnád az anyost? mert ha nem ő akor te, és egy ápoló nő havi 80 100 alatt nem vállalja,
arról nem is beszélve hogy 3 gyerek miatt a fizuja fele úgyis oda megy ha nem tetszik keres mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!