Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elválok a férjemtől mennyi az esélye hogy nekem itélik a gyereket? Teljesen rendben vagyok csak én külön szeretnék menni anyosoméktol ő pedig nem! Én albérletbe mennék a babámmal!
Mennyi idős a gyerkőc?
Azt írtad a babád, tehát még picike. Nem hiszem, hogy egy néhány hónapos, egy-két éves kisgyereket ne az anyukának ítélnék, ha alkalmas a nevelésére.
Egyébként különköltözéshez nem kell válóper. Szerintem próbáld ki először az elköltözést, lehet, hogy a férjed észbe kap, és leszakad anyuciról.
Nem 100%-ban van anyapártiság, de én is úgy tudom, hogy az a tipikus. Anyám rengetegszer ítélte az apának a gyermeket, cikizték is miatta, ami őt speciel nem érdekelte. Azt nézte, hogy melyik szülő alkalmasabb a gyerek felnevelésére, s biza nem kevésszer az apa jött ki győztesnek, akkor is, ha az anya nem volt alkesz vagy drogos vagy efféle, ami sok bírónál az egyetlen lehetőség volt arra, hogy ne ő kapja a gyereket...
Nem hiszem, hogy naiv volnék, de bizonyára akadnak igazságosabb bírók ma is...
Albérletben is teljesen rendesen lehet nevelni a kicsit, nem hiszem, hogy a nagymama jelenléte akkora szempont lenne... De nem ismerem a jelen bírói gyakorlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!