Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltévedt üzenet? A férjem telefonján egy üzenet volt:Rendben vagy ugye lesz puszi. Ezt két nappal ezelőtt kapta. Véleményetekre lennék kíváncsi, vagy csak véletlen?
Sajnos én is találtam már a kimenő sms-eknél 1 gyanúsat.
"Most nem érek rá,mert hazaértem. Holnap a munkából felhívlak. Puszi a szádra!"
Felhívtam a számot akinek írta (persze név nem volt hozzárendelve). Megmondtam, hogy találtam ezt a telefont az utcán, gondoltam felhívok valakit hogy kinek adhatom oda. Így buktattam le a vőlegényem szeretőjét. :(
Én sem hiszek az eltévedt smsekben. Ráadásul az emberek többségének úgy van beállítva a telója hogy mentse az elküldött üziket. Főleg a nőknek. Leellenőrizhette volna magát ha tényleg véletlen lett volna. Legalábbis én azt tettem volna a nő helyébe és elmondtam volna hogy milyen számot ütöttem el hogy rossz helyre ment az sms.
Ezt nagyon hamar tisztázni lehet(ne).
16:53
Jó ötlettel hívtad fel! Remélem nem lesz rá szükségem de azért megjegyzem!
Nekem sajni kicsit bonyolultabb volt kideríteni a 3. személyt, mert fiúnévvel volt beleírva a telefonjába, de azért sikerült!!
Legyünk őszinték!
Egy félrement sms-en nincs mit tagadni, nincs mit magyarázni. Én is kaptam ilyet és fogtam kitöröltem, ráadásul el is mondtam a páromnak. Ha a hölgyike félreküldte volna az sms-t, akkor sietve elnézést kért volna a kellemetlenségért és nem tagadja le. Mi oka volna rá? Hacsak nem eltévedt üzenetről van szó, hanem pont oda ment, ahova szánták. A férjed reakcióját részben megérteném, még ha ártatlan is lenne. Én is zavarba jönnék, ha kapnék egy ilyen sms-t egy ismeretlentől. De nem magyarázkodnék, hanem kitörölném és napi rendre térnék a dolog fölött. Legfeljebb megint zavarba jönnék, ha megemlítenék, de semmi egyéb. Értelmetlen dolgokon nincs mit magyarázni, már ha valóban az, de a párod azonban mégis megpróbálta, szóval elég gyanús. Csak hogy megértsd "akinek nem inge, nem veszi magára!". A párod magára vette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!